Кармічні причини зайвої ваги.

Надмірна вага – від бажання бути великим і від накопичених секретів.
Як втомлювати всі ці секрети, всі ці секрети. Немає одного і нічого. Не слово. З цієї інформації вирушає лише зсередини. Він розсмоктується, щоб слідувати замовленням, але він навіть твердий, щоб зберегти мовчу. Не можна довіряти. Як я хочу, щоб мити всі ці бруд від себе, відкинути цю вагу. Чому я послужила радянську владу? Що я торгував моє життя? Не любов, немає сім'ї. Просто страх і підозра. Але я повинен залишитися міцним. Якщо не мене, то мене. . . . з цими хворобливими емоціями, з цим крім душі почалося сеанс регресія жінці, яка повернулася до мене з проблемою зайвої ваги.

Я думаю, що я збираю тут коротку поломку і сказати трохи про регресія Наталії Ладіні. З’їзд або занурення в минуле життя за допомогою методу діагностики призначення Наталії Ладіні є дивовижною можливістю загострити конкретну проблему, яка стебла з минулих інкарнацій. Коли ми досягнемо сердечника проблеми через занурення в минулому, можна зацікавити причину поінформованості, молитви, медитації. На відміну від багатьох інших видів регресійної терапії, сеанс регресія за допомогою методу Наталії Ладіні є максимально безболісно для людини. Ми не занурюємо душу в минуле життя через гіпноз. Регресор, який запустив спеціальну ініцію на майстері Наталії Ладіні, прочитає інформацію через канал спори про причину проблеми в попередніх інкарнаціях. Людина під час сеансу відпочиває під розслабленням Медицини - він не бачить, чути або пам'ятають його минулим. Немає стресу від регресія. Тільки цілющі.
... Жінка, яка зараз протягом багатьох років не може позбутися від зайвої ваги, в минулому інкарнації був чоловік, який народився в Радянському Союзі і вибрав, щоб служити в НКВД. З історії ми знаємо з історії.

Все почалося як дитина. Хлопець, який народився в велику сільську сім'ю, ніколи не знав, що любов був. За рахунок важкої роботи і постійної зайнятості, практично не позбавлений часу дитини. Не можна сказати, що ви не любили його. У душі хлопчика залишилася глибоким відступом від батьків, а прагнення на всі витрати стати великим чоловіком і довести, що його батьки не любили його в оленині. Остання солома була історія з дівчиною, яка, як підліток, хлопець впала в любов з усім серцем. Але вона не хоче поговорити з ним. І тоді молодий чоловік вирішив остаточно: Я стане тим, хто ніхто не може заперечувати. Що хочу.

р.

Так, виходячи з великої краси, в переслідуванні влади і з відступами в душі для близьких, багато років пізніше людина стала головною фігурою в руйнівній структурі НКВД. Потрібні сказати, через насильство і влада ніколи не отримали любові. Так, його накази пішли. Так, він був вважати, але ніхто не любив його.
Як це вся історія тепер впливає на зайву вагу, поганий здоров'я жінок?

Надмірна вага – від бажання бути великим і від накопичених секретів, які могли жити тільки в думках того чоловіка. З моменту виходу емоцій, інформації, здавалося б, залишатися в тілі людини у вигляді зайвої ваги, але тільки в наступному житті. Проблеми охорони здоров'я асоціюються з зайвою вагою, а з руйнуванням, що душа, виконана в минулому житті. Право карми є те, що хтось постраждав від вас фізично, що означає, що в майбутньому людина буде страждати від матеріального тіла.
Після регресійної сесії жінка розповіла мені дуже цікавий факт. Працює в історичному музеї. За характером її професійної діяльності вона знайома з документами, які свідчать про руйнування НКВД. Коли я попросив її, як вона відчувала про членів цієї структури, вона відповіла щось, як це: «Я не засудити їх, але я відчуваю себе шкода для людей, які постраждали від цих жахів. й
Звичайно, жінка не випадково працює в такому місці. Я думаю, що вона була на чолі з підсвідомою провиною - провиною для минулого життя. І працює в цьому музеї, вона, здається, закривши свій кармічний борг на жертви, шануючи пам'ять.

У нас є багато минулих життів. Весь досвід визначає свій сучасний карм. Це дуже важливо, коли ми відкриваємо минуле життя, щоб мати можливість пробачити себе за минуле. Все загоєння починається з прощення. Хвороба є дуже важливим етапом кармічної роботи. Найкраща частина полягає в тому, що зараз є можливість виправити все. Діагностика призначення та виправлення фігури: 22 Коди Наталії Ладіні відкриває спосіб загоєння вікової карма. І за це я особливо вдячний майстер Наталії Ладіні.