Корисні поради. Хай?

Ільф і Петров також відзначили славну особливість наших медіа, щоб надати корисні поради. Пам'ятайте, що «Якщо ви хочете, щоб ставити її в живу?» Щось таке, як це відбувається з заздрістю. Я недавно прийшов по пораді від чоловіка, який вийшов з літака без парашуту.
Розумна турбота про сусіда і турбота про його долі. Що на пропозицію?
Ну, перш за все, чесно попередити - ваші шанси худі. Але все ще. Якщо ви потрапили в повітря три і пів кілометри від землі (навіть 3,5? вони вже планують все?), потім, якщо ви чесні, у вас буде шість секунд захоплюючого польоту з максимальною швидкістю 201 км / год.
Перш за все, ввімкніть повітря обличчям і подивіться на ставку (попередньо мене - ви були в цьому положенні не добре буде і свідомий вибір, це буде шанс). Що таке, що ваша підготовка в аеробіотики десь на рівні «народженого крою». Якщо знайдено, починайте планування в напрямку водойми. Попадання в воду з такої висоти – це задоволення, але ще краще, ніж на твердих умовах. Повідомляємо, що у вас є навички, які навчаються у хмарі. Найпоширеніший спорт!
Якщо у вас немає водойми, то знайдіть стека, дерево, в цілому, будь-який об'єкт, який може пом'якшити вашу осінь і дати вам шанс. Якщо ви потрапляєте в місто або село, подивіться на вантажівку, мобільний будинок або щось схоже. Їх каркаси не настільки міцні і можуть також пом'якшити падіння. (Згадайте дії кіно, як вони відомі землі через дахи або перерву через стіни мотелів без шкоди тіла.)
В цілому, як ви можете побачити, є багато хитрощів. Можливо, я думаю, щоб розмістити цей корисний матеріал у вигляді брошури на сидіннях лайнерів або подається разом з усіма документами на рейс. Я думаю, що всі пасажири будуть зацікавлені в короткому виживання.