Джордж Лукас і зірка Війни є частиною назавжди.
Bashny.Net
790831, Україна
Джордж Лукас повністю відреставрував з нової трилогії Старих Війн (серія сім через дев'ять) і показав, що всі його сценарії були відхилені студією. У інтерв'ю з КБС, він порівнює його відриву від свого екс-партнера, взаємного рішення, яке не менш болюче.
Георг Лукас і його майстерня Lucasfilm давно відмовили від будь-яких планів продовжити оригінальну трилогію. Лукас заявив, що він не знав, що сталося після повернення Джеді, оскільки фільми розповіли про історію Анакіна та Лука Skywalkers. У 2011 році Лукас змінив свій розум і розвивав оповідання на наступні три фільми. Але після того, як компанія Walt Disney придбала Lucasfilm і всі права Star Wars, ідеї Lucas були відхилені.
«Таким чином, вони не хочуть використовувати ці оповідання, і вони будуть стріляти свою версію», - сказав Лукас КБС Лукас. Вони не хочуть залучати мене до процесу. Якщо я не заважав, нічого хорошого буде прийти з нього. Не робіть те, що я хочу. І я сказав собі: "Окай, я буду мій шлях, і вони підуть їх."
У сівку до саги він збирається розповісти про онуки героїв оригінальної трилогії. Можливо, в новому трилогі з’являться деякі моменти від своїх пропозицій. Джордж зазначив, що з точки зору, Star Wars - це мильна опера в космічному середовищі, тому головне - в ній не космічних кораблів, але історія декількох поколінь героїв.
«Коли ви порушили з кимось, ви не зателефонуєте їм, ви не встигли бачити те, що вони роблять, і ви не покажете в кафе, щоб сказати, «Ви не збираєтеся це зробити». Ви просто скажете, що це історія, я рухаю вперед.
Повне інтерв’ю з’явиться на CBS News у грудні.
Ось чому новий плакат Star Wars не просто Luke, це не Джордж.