609
Подорож - подорож і подорож.
Скільки сенсів зміни слів в наш час. У стародавні дні мандрівник назвав людину, яка була на дорозі більшість свого життя, і його шлях був не тільки дороги, що з'єдналися місця, найчастіше місця не мають значення йому. До того ж, в якому він відкрив нові землі, рослини, тварини, або спостерігали корінні народи і досліджував свої традиції. Кожен мандрівник мав власний шлях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Тепер слово подорожі асоціюється з деякими поїздками від 7 до 14 днів, море, гори або міста і т.д. Ми збираємось на задоволення. Значення шляху і шлях пішов. Ми зараз на тих же маршрутах. Ми бачимо однакові пейзажі. Ми робимо все, щоб один одному. Навіть тут, наша індивідуальність втрачається.
Коли я почав писати цю статтю, я попросив собі те, що повідомлення було відправлено.
Що я хочу сказати читачам, які його читають?
Я хочу запитати питання. Задайте питання, щоб пошук відповідей відбувався на вірному, найважливішому шляху – шлях до життя. Подорож, де ви можете жити самостійно, вивчити себе, розвивати себе. Ця поїздка ніколи не буде нудною, вона не буде залежати від місця і часу, ані від суми грошей в кишені. Все життя. Чи є все більш цікавим і цікавим?
І я починаю з найпростішим питанням. Ви відчуваєте себе щасливою людиною? Ви відчуваєте, що все, що ви заповнюєте любов'ю і створенням? Ви відчуєте гармонію в собі? Ви задоволені кожним моментом життя? Чи є життя кожного моменту? Чи наповнений духом дослідника та творця?
р.
Або можливо, ви берете участь в накладній грі «погано себе новим задоволенням?», і відчуйте, що все здається там, і не радісно?
Відповіді на ці питання допоможуть визначити початкову точку для вашого шляху. Можливо, ви вже перебуваєте на шляху щастя і любові, живете Кратором в будь-який момент, після чого я буду тільки приєднатися до благословення вас, або, можливо, ви тільки хочете вибрати цей шлях.
Якщо ви просто починаєте, то давайте мені поділитися своїми порадами.
Як в кожній подорожі ми вибираємо супутники, з якими ми можемо поділитися радістю і труднощами.
Виберіть йога як ваш супутник. Обирайте свій майстер, наставник, який допоможе Вам у навчанні цієї практики. Тільки вибирайте з вашим серцем, не за розташуванням біля будинку, але за станом вона випромінює. Відчуйте відповідь на себе, відчуйте його наставнику. Дуже важливо. Він буде вашим керівництвом на початку.
Йога подарує Вам почуття єдності в собі. Ви завжди зможете відрізнити свою віру від когось іншого, ви зможете протистояти шляху в моментах неприємностей і погоди, ви зможете віддихати відкрито і повністю і радіти всім, що прийде ваш шлях.
Кожен крок вашої подорожі буде більш впевненим. А потім один день... Одного дня відбудеться найбільший диво життя.
Один день ви відчуєте, що ви Це, шлях більше не під ногами, він проникає вас, проникає через ваше серце, проникає в ваше життя, у всі ваші дії. Одного разу ви відчуєте себе творцем. Ви не будете прогулятися від доріжки. Ви вже є Шляхом.