Ви захід сонця, ваші діти є схід сонця.

У вас є діти, але вони не відносяться до вас. Вони відносяться до майбутнього, ви нічого не знаєте.

Ви захід сонця, ваші діти є схід сонця, і є проміжок всі ночі. Якщо ви любите своїх дітей, не нав'язуйте віру на них.

Допомога їм, щоб вони могли побудувати довіру. Якщо ви не знаєте щось, не лежите до ваших дітей, тому що пізніше або рано вони дізнаються, що ви лікували - і коли дитина дізнається, що батько лежить, учитель лежачи, священик лежачи, то всі можливості віри будуть знищені. Він не може уявити, що люди, які люблять і любили душу, бо діти люблять душу.

Невинна дитина, він повністю залежний від вас, і ви повинні бути в змозі заперечувати його, щоб розповісти йому, що він знайде якийсь день, який ви ніколи не знали. Якщо він просить про Бога, якщо ви є істинним батьком, щирим, то ви повинні сказати: "Я шукаю, я ще не знайшов." Подаруйте дитині бажання шукати, бажання вивчити. Допоможи йому піти в подорож і розповісти йому: "Нехай ви знайдете його до Я." Тоді не забудь мене, потім допомогти мені знайти його. Але тепер я не знаю.

Ваша дитина не буде байдужим до вас, ніколи не буде моментом, коли він каже, що ви були найбіднішими до нього, що ви лікували. І ваша дитина буде дуже поважним для вас, бо ви доводите його, його невинність, його питання в дослідження. Ви створили шукач, який не вірить.

Осхо