Якщо ви не знаєте, що робити з життям, читайте це.

Емоційне виснаження не така рідкісна проблема. Але втрата енергії і сумнівів (Я роблю все правильно в житті?), «Чи варто йти далі?») - це просто хороша причина, щоб змінити свої пріоритети.

Веб-сайт публікує для Вас статтю, яка розповість вам, в якому напрямку діяти, щоб почати насолоджуватися життям.

Я пам'ятаю, коли я був в університеті, я думав, що я хотів би вибрати роботу, що я буду щасливий для наступного 50 років і більше. Що складне завдання!

Але реальність, що ви не можете знати, що принесе вам радість протягом усього життя. Ви не знаєте, що ви будете щасливі протягом 5 років. Але ви знаєте, що вам подобається. І якщо ваша поточна ситуація пригнічує, потрібно пересуватися. Про те, що ви не хочете, щоб стати в майбутньому.

Пам'ятайте кілька простих істин:

1,1 км Не можна планувати своє майбутнє.

Не знаєте, що чекає вас. Життя сповнена сюрпризів і несподіваних поворотів. Але якщо ви робите щось, ви будете насолоджуватися, чи це робота або хобі, це зробить вашу подорож більш веселим.

2,2 км Відомий може бути переноситься.

Часті речі не підходять нам. Ви можете не мати достатньо грошей для будь-якого, що ви хочете спробувати. Якщо ви дійсно хочете щось, вам доведеться постраждати деякі незручності на шляху досягнення мети. Наприклад, я хочу, щоб мати власний собаку, щоб перегони на Алясці. Щоб зробити це, я мав дати затишний чистий будинок в місті і переїхати до Аляски. Ми часто стикалися з нестачею води і відключенням живлення, і наш салон набагато менший, ніж наш попередній будинок. Але ми не концентруємо на дискотеці, тому що ми живемо в прекрасному місці, і я на шляху до виконання моїх снів.

3. У Життя змінюється, краще дізнатися, щоб змінити його. Що відбувається. Я колись думав, що у мене є все, що я можу мріяти: велика робота, великий будинок в лісі. Але я впала, я втратив будинок, я перевернув 40, і це все відбулося в одному ходу. І я знайшов я вагітним. Довгий тиждень. Я провів пару днів у депресії, що лежить на дивані, але тоді я мав план і пішов до Аляски. Циркуми можуть і повинні використовуватися для хорошого. Кожна проблема – це можливість для чогось більшого.

4. У Не найкраща стратегія. Ми не отримуємо молодших. На жаль, це правда. Якщо ви не починаєте використовувати свій час мудро і виконуючи свої мрії, ви ризикуєте залишатися ніщо до кінця життя. Якщо ви серйозно ставитеся до того, що краще почати діяти. Першими кроками є найскладніший, але краще розбити з Інтернету і отримати роботу. Ви не запрошуєте міліметра просто, подумайте про те, які висоти ви можете досягти.

5. Умань Питання допоможуть зрозуміти себе. Дуже гарна ідея. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І неповнолітній. Витримати себе. Медитація. Зробіть список того, що ви хотіли б зробити, якщо вам було достатньо часу і грошей. Сонце глобально важко, але важливо. Сприяє своїй вічній темі «бути» і фантазії про це.

6. Жнівень Вам не доведеться кинути себе в басейні. Якщо вас цікавить робота або хобі, спробуйте зробити це безкоштовно, щоб побачити, чи це точно те, що ви хочете зробити. Якщо ви нехтуєте реальними діями і досвідом. Іноді здається, що ми дійсно хочемо зробити щось, але один раз намагаємось, ми розуміємо, що це може бути зовсім не те, що здається. Дуже важливо намагатися перед радикально зміною життя на користь дубних перспектив.

7. Про нас Важливо зберегти. Якщо необхідно переїхати або приймати курси, щоб виконати свою мрію, буде доречно почати заробляти додаткові гроші. Я працюю протягом багатьох років, щоб зробити свій редакційний портфель досить успішним. І тепер у мене є можливість редагувати статті з мого крихітного хата, оплачувати за неї і платити за необхідне обладнання і корм для собак. Я хочу, щоб мої собаки і гонки, щоб заробити гроші? Посуд. Але я все ще будую і тренера моєї команди, тому це не можливо. Я не маю досвіду у собаках, але я маю репутацію письменника. Так я роблю один з моїх улюблених робочих місць для оплати іншого.

8. "Так!" до нових можливостей. Шанс змінити своє життя краще може лежати під ніс, але ви можете просто пропустити його і, відповідно, пропустити його. Не пропустіть можливості. Іноді вони приходять в неправильний час, але ви не можете його впливати. Але це в твоїй силі, щоб відкрити двері - або можливість може відходити і вибити на когось ще.

Коли ви намагаєтеся з'ясувати, що робити з життям, пам'ятайте, що не робить щось на себе. Якщо у деяких випадках ви незадоволені вашими рішеннями. В кінці вашого життя ви не пошкодуєте ризики і не в змозі. Але ви не будете щасливі, що ви не пробували.

Вимкніть свій ноутбук і запустіть життя.

Кредит Мішель Кеннеді Хоган
Переклад та адаптація Веб-сайт
Попередній перегляд: picsfab

через picsfab.com/image/devushka-doroga-prostor-boke-108935