562
Спроути - сила життя в будь-якому віці.
лікар з Швейцарії, Gisela Schmidt, приніс її дослідження до кінця, в тому числі на її власних, написав наступні лінії: Я сам почав приймати пшеницю, коли я був 54 роки. Через кілька місяців мої сірі волосся придбали свій оригінальний колір, стали еластичними і товстими. Моє бачення було відновлено, так як була моя боділія. Цей стан дозволяє мені працювати на повній міцності на сьогодні, коли я перевернув 75 років.
Проростки пшениці поставляють нас енергією, очищають печінку, нирки, сечовий міхур, кишечник; допомагають зняти набряк; покращують стан шкіри і волосся. Проростки пшениці забезпечують профілактику карієсу, раку, збільшення тонусу тіла, заспокоїти нерви і поліпшити сон.
Набряки вівсяні ефективні при туберкульозу, захворюваннях нирок, печінки і жовчного міхура, гепатитах, захворюваннях щитовидної залози. Вони відновлюють імунітет, зміцнюють м'язи, нормалізують роботу шлунка і кишечника і оновлюють склад крові.
Спроваджені квасоля сприяють загоєнню ран, покращують стан шкіри і складність; у них багато вітамінів А, С, групи В; є марганець, кремній, залізо, бор, калій і кальцію; багато клітковини, вуглеводи, високоякісні білки і амінокислоти.
Барлі паростки підвищують витривалість тіла і нормалізують кислотно-лужний баланс. У них багато вітамінів В12, К і С, провітамін А, цинк, мідь, марганець, залізо.
Пророщений жито допомагає організму активно проти мікробів і вірусів, покращує виведення мокротиння при респіраторних захворюваннях, нормалізує рівень глюкози крові, знімає отрути і радіонукліди, перешкоджає розвитку атеросклерозу і ранньому старінню.