553
Одесская родина така.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Жителі цього південного міста знають, як жартувати не тільки один одному, але і на себе.
Сьогодні Веб-сайт Я пішов, щоб відвідати сім'ю і поділитися тим, що я чув.
- - Ізя, візьміть дитину на футбол!
- Чому? Він ще невеликий.
- Ну, він нічого не кричущий! - У молодят є сніданок:
- Мед, я тільки хороший при виготовленні торта і смаженої риби.
- Мусенька, моя любов, з часом ви дізнаєтеся інші смачні страви, і зараз я все ще хочу дізнатися, чи їсти торт або смажену рибу?
- Міанія, чому ти так сумний?
до Він купив сина пара нового взуття і сказав йому прогулятися двома кроками, щоб зберегти своє взуття.
до Що сталося?
до Це ідіот степу три кроки і пережити його штани! - Наум Лазаревича міцна любов дружини виросла в кулінарну та побутову залежність.
- - Яша, ти і я найпомітнішим людям!
- Фірочка, чому ви думаєте, що?
до Ми живемо біля моря, у нас немає ніде йти на відпочинок!
- Повідомлення про онуки Монет з Баба Басі:
- Монечка! Щоб знайти принцесу, потрібно поцікавити одну жарозу, не спати з цілою косою.
- до Мій чоловік і у мене є надзвичайний день примирення.
- Як це?
- Перейдіть в магазин. Я намагаюся, він погоджується! - Madame Short, я дивлю, як ти?
- 85...
- Oi-wei! Чи можна випити, курити?
- Нудота! Я ніколи не гона, як це.
- Роза виглядає в дзеркалі після душу:
По-перше, я не зроблю.
Роза, щоб бути чесною, я боїтеся з вами макіяж. - - Fima, що ви думаєте про секс?
- О, Міанія, не ебать з мене! Я маю 12 дітей, я не маю часу, щоб зробити теорію.
- Дружина старої євреї:
Тексти пісень, а це означає: Чи є ви маррі мене після того, як я помер?
- Ні, Сарочка, приїжджайте! Я не буду!
до Але чому? Ви ще не знаєте чоловіка?
- Тому що я не можу знайти тебе краще... Я не хочу одного. - - Сенья, чому ви працюєте як ідіот з цим літати-шватером?
- Роза, не турбувати шахту! Я загинув п'ять... Три чоловіків і дві жінки!
- Я тебе! Як ви знаєте?
до Що потрібно знати? Три на пивній бані і два на телефоні. . й - Один годину. Моня з спальні:
- Мед, нарешті прийде мені?
Роза, на комп'ютері:
- Тепер, ви, я залишив всі мої однокласники і побігти до вас!
- Роза, є тільки розмова в нашому районі про вас обдурити на мене.
до Не вірно.
до І вони кажуть, що деякі італійський моряк приходить до вас?
до І це не вірно! - до О, ваші губи несуть! Ці груди люблять персики! Що таке ніжний ман... Ой, що круглий живіт кнопка! І тут.
- Такя, я тебе тебе! Чи ми будемо любити сьогодні або зробити інвентар? - - Міанія, Я подарував своїм сусідам джинси.
до Що таке?
- Ну, ви не хотіли б їх будь-яким чином.
- Так що? Подаруйте вашій матері сусіду. - «Купити» Починався з абстрактною темою, наприклад, «Тату, був Вашим дитинства важким і блемним».
- Cila виходить з салону краси. Зема, дивлячись на неї, метелики:
- Гаразд, так ... Як мінімум я спробував. . й - Я знаю, що це час для мене, щоб змінити щось в житті!
- І зараз? Чи посидите на телевізорі і подивіться диван? - Абраша, я не сказав, що ви краще?
- Нове!
- Я маю на увазі, що я сказав, що вчора?
- Зема і Рімма живуть в ідеальної гармонії: однакові смаки, ті ж ідеї, однакові бажання. Він мене п'ять років, щоб скорегувати.
- Ви хочете відмовитися від вашого домашнього телефону? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
- Фіма! Ви не користуєтеся ним! Ви працюєте щодня. Я зателефоную мені додому, щоб дізнатися, де він є! - - Fima, за таку зарплату я маю? Плитка і ліжко з видом на спину! Щодня!
до Що робити?
- Шукайте роботу. Я відчув, як я був жінкою.
до Що робити це?
- З великою кількістю грошей і тривалих поїздок. - - Тіля, дочка, слухайте! Не привезти чоловіка до кипіння, або він може випарувати!
Сайт: www.lubarov.ru
Цей тест покаже вам, які додатки на вашому смартфоні, просто потрібно
Вчимося любити себе простіше, ніж це здається.