13 Приголомшливі Знаменитості Хто Поразив Старий Вік

Сині зірочки екрана набагато частіше залишаються молодими і цвітаючими протягом тривалого часу, ніж звичайні люди. Вводи ботокса, суспендери та інші процедури омолодження роблять свою роботу і шукаючи знаменитостей стає все більш важко визначити, який вік особливого соціаліту або поп-діви. Звичайно, здоровий спосіб життя і хороші гени не були скасовані, і це також має величезний вплив на зовнішній вигляд людини. Це відомі жінки, які не виглядають свого реального віку.

Категорія 50+Ель МакХерсон, 51 р.

http://ax-d.pixfuture.net/w/1.0/afr?auid=538125168&cb=INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE Здається, що топ-моделлю, яка отримала прізвисько «Боди» від колег і журналістів, не змінилася на всіх останніх 20 років. McPherson є абсолютно не боїться paparazzi: Інтернет повний її фотографії без макіяжу або в бікіні. І в разі Еллі, любителі не мають нічого, щоб отримати: як фігура, так і обличчя моделі знаходяться в ідеальному порядку. Що секрет? «Перше з усіх, я вірю в здорову дієту, 8-годинний сон і щоденне тренування», – каже вона. Вона визнає, що з віком стає більш складним для підтримки її фігури. Тепер тільки ласощі вона може дозволити собі чашку гарячого шоколаду вранці. Еллі також намагається мінімізувати використання продуктів макіяжу, які, на її думку, вік шкіри. Це неоднозначні правила краси, але, очевидно, це працює для моделі.

Сати Сливакова, 52

Будь-який, хто коли-небудь бачив знаменитий телеведучий живий, зауважив її рідкісну аристократичну красу і природну витонченість. На відміну від багатьох знаменитостей, Sati не приховує свого віку і буденно ділиться секретами краси: «Я 52, але я не робив ніяких ліфтів – я кисть!» В іншому випадку мій чоловік розлучить мене, близький друг припинить спілкування, і мої дочки будуть болотувати мене. І ще я ніколи не скажу "небо". Під час мезотерапії Bellefontaine і buccal масаж Joel Siocco, який виконується з боку слизової оболонки рота. Я також зробив ультразвуковий ліфтинг на системі Ультера, болючий, але ефективний метод.

Джуліне Мур, 53

У своєму віці актриса насолоджується носінням міні і не відмовляється від картин з чіткими сценами. Якщо ви не вірите мене, подивіться останні фільми Пристрасть Дон Юань. У інтерв'ю актриса поділилася секретами краси і хорошою формою: Моя мати (від Шотландії) навчила мене бути посудом сонця і використовувати кошти з СПФ. Я також намагаюся добре харчуватися, їсти свіжі риби та органічні овочі. Регулярно навчаюся – йога і бігати 3-4 рази на тиждень. Інколи я походжу в раціон детоксикації без спирту, цукру і борошна. В короткий час можна досягти дивовижних результатів. Але бути чесною, коли я був молодшим, я був більш дисциплінований з точки зору спорту і харчування. Можливо, тепер я розумію, що життя занадто коротке, щоб заперечувати себе трохи задоволення.

Мадонна, 55

Великий концертний тур, постійні проекти для створення колекцій одягу і косметичних ліній, роботи в кіно і запису студії - здається, що поп-діва знає секрет не тільки вічної молоді, але і безперервної енергії. Періодично, фото з серії «стар після введення ботокса» або «Мадонна» отримають онлайн. Ми готові пробачити співачки маленькими (або ж великими?) жіночими хитрощами, завдяки їм вона залишається важливою моделлю для мільйонів шанувальників. Крім того, не впливає на талант або виступ Мадонни. Вона, до речі, стверджує, що вона ніколи не зробила пластичну операцію, і цвітаючий зовнішній вигляд надходить тільки молодим любителям.

Шарон камінь, 56

«Мій екс-людейд назвав мене Доріаном сірим і себе портретом», «Шарон камінь жартував в інтерв'ю з ELLE. Чим старше я отримую, тим більш віддаленим я ставлю з образу жирної седукти, для якого чоловіки готові піти в кінці світу. Як я виріс старшим, я почав бачити красу по-різному. Я не можу ігнорувати зміни, які відбуваються на обличчі та тілі. Так, я отримую щоденно протягом шести ранку, щоб зробити сніданок для сина, тому немає часу, щоб відчувати сексуальні. Здавалося б, що актриса трохи закривається: вона регулярно з'являється на червоному ковроліні в чарівних нарядах з розкриттям вирізу і позами для чоловіків журналів в нижній білизні. У той же час приголомшлива фігура, стрункі ніжки і загострена овальні обличчя Шарона може викликати заздрість не тільки серед однолітків, але і серед молодших колег в майстерні.

Категорія 60+Крісті Бринклі, 60

Поява блонда американська модель Крісті Бріннклі, вік і час, очевидно, не є дійсно потужним. Її кар'єра в модному бізнесі датується більш ніж 40 років, під час якого краса з'явилася не менше 500 покривів. На 60, Christie, мати трьох, виглядає 30 і легко дасть голову старту до деяких 20 років. Завісна спортивна фігура з ідеальними пропорціями, які Brinky відповіла сьогодні, колись служив прототипом для створення ляльки Барбі. Зрозуміло, чому популярні чоловічі журнали від року до року поставили її в список найсмачніших і найбільш бажаних жінок на планеті. Проживання у формі допомагає Christie щодня вправа, йога, бігу і водний спорт, який любить. Без обмежень в харчуванні. У чорному списку моделей - солодощі, м'ясні та молочні продукти. До речі, Бринка не приховує, що регулярно перетворюється на послуги пластичних хірургів і косметологів. Однак ми повинні надати їм кредит: вони змогли зберегти всі характерні риси та вирази обличчя Christie. Чудова робота!

Сігурні Вейвер, 64

р.

Актриса Sigourney Weaver завжди відрізнялася високою висотою (182 см) і спортивною фігурою. Велике спасибі за ці дані, Сигурні було схвалено для жорстокої ролі офіцера космічного корабля Риплі в культовому фільмі «Алєн». Незважаючи на поголені голову ("Алєн", 1979), відсутність макіяжу і навмисно чоловічі наряди (військові спеціальності, шкіряні уніформи і т.д.), Weaver вдалося виглядати жіночно. Після релізу фантастичного трилера вона була навіть присуджена титульного символу. З віком актриса не втратила свою привабливість, зберігаючи її тіло в великій формі. У віці 52 років вона відіграла роль неспроможної спокуси в комедії Heartbreakers (2001 р.). У деяких сценах вона з'являється у відвертих мереживних колготких і, я повинен сказати, виглядає дуже переконливо в ній навіть на тлі молодого партнера на малюнку Jennifer Love Hewitt. Sigourney 64 тепер і вона як і раніше тонка і молодий. У той же час, в різних інтерв'ю, Weaver неодноразово визнав, що вона не є прихильником косметичних процедур і пластичної хірургії. Секрет відмінного здоров'я і зовнішнього вигляду лежить в помірному харчуванні, застібаючи дні, активний спосіб життя і постійний захист шкіри від сонця. Хоча, мабуть, генетичні речовини грали роль тут: Мати Сигурні проживала до 94 років.

Софія Ротар, 66

Знімок заслуженої співачки Софія Ротар вже давно сформований. З Темним пухким волоссям, закладеним на прямій перегородці, яскраво окреслені очі і ефектні наряди. Опікання брюнетки протягом декількох десятиліть вважається одним з найкрасивіших жінок в пострадянському просторі. За словами співачки офіси пластичних хірургів вона намагається обійтися. Але він поважає садівництво (калорійники також спали багато!) і спорту, які він робив з дитинства. У харчуванні Софія дотримується раціонального підходу: харчується невеликими порціями і тільки корисними натуральними продуктами. І якщо потрібно позбутися від пари додаткових фунтів, сидіти на 9-денному дієті: три дні вареного рису, три дні овочів і три дні фруктів. Приймати замітку.

Категорія 70+Катерина Денєв, 70

Не зателефонуйте своїм бабусям, використовуючи коротку секретну назву, яку журналісти намагаються дізнатися. Звісно, Катерина не така спокуслива дівчина з блондинками локонів і величезними очима з фільму «Умбреля Шербурга». Тим не менш, в її роки справжня французька жінка виглядає шикарно, з мінімумом зусиль. Катерина любить смачно їсти, не відмовляється від склянки вина, а крім того, вона часто можна побачити з сигаретом. Актриса вважає своєю красою спадковою і завдяки молодій появі генів матері. Вона також намагається спати добре і довго, кожен тиждень вона робить особливий дренажний масаж обличчя і не забуває про захист від сонця. Не найскладніші правила?

Ракель Welch, 73

Raquel Welch не з'явився на великих екранах майже 20 років, але назва секс-символу, який був закріплений протягом багатьох років тому, як і раніше відповідає. У 1960-х роках вона відкрила фільм «А мільйон років до н.е.», в якому акторка звернулася у розкривний наряд з тваринної шкіри. У наступних фільмах директори активно накладаються Ракель зображення сексуальної речі в купальнику. Тепер актриса не з'являється в кіно, але вона пристрасно переглядає себе, роблячи йога, відвідуючи косметологів і кожен день роблячи макіяж і укладання.

Кароліна Герра Ср, 75

р.

Голова модного будинку Carolina Herrera завжди виглядає бездоганно - елегантна укладання, макіяж обов'язково з яскравим помадом, одягом, що підкреслить тонку талію. В її венозних роках Кароліна Герра Ср. не просто слідувати модним тенденціям - вона створює їх! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Крім того, Caroline Herrera намагається дізнатися щось нове: в 2012 році вона сіла на столі Fashion Institute в Нью-Йорку і отримала докторантуру в образотворчому мистецтві. Звісно, таке позитивне ставлення до життя носить плоди, що відображають на появі панів. Герера.

Джейн Фонда, 76

Назва цієї актриса сильно пов'язана з аеробікою. Під відеотапами з вправами від Jane Fonda в 1990-х роках дівчата по всьому світу займалися. До речі, вона все ще записує і публікує її майстер-класи. Тільки зараз вони звертаються до жінок понад 50 років. Вправи не передбачають особливої фізичної активності, але вони допомагають підтримувати тон і заряджати енергією. Джейн - це живий приклад ефективності її техніки: в тісних сукнях на червоних килимах, вона виглядає не гірше, ніж вона зробила 30 років тому.

Софія Лорен, 79

«Хто, щоб стати неспроможним, якщо ви ледачі, – це диктум життєздатної італійської жінки давно став афоризмом. Лорен намагається дотримуватися свого правила, незалежно від років. Вона прокидається рано, обов'язково робить гімнастики, прогуляє багато в свіжому повітрі, харчується тільки здоровою їжею (фрукти, овочі, риба) і веде активний соціальний життя. Одне з секретів краси актриси називають оливковою олією Етра Діва. Вона додає її салатам, застосовує її до шкіри і волосся. До речі, в 2007 році Софії Лорен, який потім 72 років, зірвав за знаменитий календар Піреллі, гордо демонструючи світ її жіночний малюнок. Немає нічого зупинити її від повторення цього сміливого руху.