1680
Рівень кутикули 150 р.
Як навчати одного з основних туристичних операторів світу
Головний герой цього відео кілька років тому був складним про те, що його тіло виглядає так, і відчував як зламаний старий чоловік. Франк Медрано. На сьогоднішній день його фізична форма приурочена мільйонами людей по всьому світу.
Медрано спробував багато навчальних систем і комплексів для розвитку міцності і витривалості і прийшли до висновку, що найефективніші ті вправи, де людина використовує власну вагу як опір: кватки, легені, стрибки, штовхаки, тяги.
Супергуманські здібності спортсмени виділяються з рослин.
Як і більшість людей, Франк не був веганом, оскільки він народився. М'ясо на 30 років. Хоча він був грати в спорт протягом 7 років, він був тільки трохи більше року тому, що він дізнався, що два своїх друзів, Dan Attanasio і Noel Polanco були вегани. І так як вони були культуристів, Френк зацікавився. Два своїх друзів допомогли йому перейти до дієти на основі рослин, захопивши меню і відповіли всі його питання, а через 2-3 місяці Франк відчував всі дивовижні переваги дієти на основі рослин. Зростання енергії – «реальна потужна енергія» – і скорочення часу відновлення. Він викликає переваги дієти на рослинній основі «зцілення сечі. й
Габаритний зображення
«Я хотів би думати, що я був здоровим і міцним, але після переходу до суворої дієти на основі рослин, я почав відчувати більш енергійний і відновився швидше від тренувань», - сказав Френк.
Допомогти з друзями зробити перехід простіше, але Френк вважає, що перехід від омніво до дієти на основі рослин не зовсім гладкий. «Головна проблема була в моїй голові», - сказав він. Я був збитий в невідповідності, але це не було. За допомогою пробної та похибки Френк відкрив нове улюблене харчування і після 2-4 тижнів він оселився і почав відчувати себе чудово.
Після трьох місяців веганізму Франк підійшов до Данила і Ноель, щоб приєднатися до сил і поширення обізнаності про переваги веганізму. Три з них утворилися команди Vegan Calisthen-X. На своєму сайті вони розміщують інформацію, відповідають питання і роблять відео, демонструючи їхню силу, отриману з рослинних продуктів. Відео популярні як онлайн, так і під час зйомок. Звісно, люди хочуть попросити Франка, «Що робити це?» Франк любить говорити людям про фітнес і рослинні продукти, і люди часто шокують, коли вони дізнаються, що він не їсти ніяких тваринних продуктів. «90% від часу, люди просять, «Що ви їдете?» говорить Медрано. Суператлет також зазначає, що багато хто спочатку не довіряє історії про свій раціон, але коли він знайомиться з людиною, яка перейшла на веганізм і має відмінні результати, спортивний успіх і ентузіазм за досягнення є неоціненною нагородою. Побачити, що його приклад має позитивний вплив на людей, Франк каже, що приємно знати, що ви робите це правильно. « » » » » » » » » » » » » » »
За допомогою Vegan Calisthen-X, Facebook та YouTube-сторінок, Frank відповідає багато питань та інформації про акції, включаючи те, що надихає його. Серед інших речей, це фільм Форкс над княтами, який він відноситься до «музного погляду». Він також рекомендує тим, хто цікавиться фітнесом звертати увагу на Роберт Чек і його сайт VeganBodyBuilding.com. Для тих, хто хоче наповнювати свої тарілки смачними та корисними рослинними продуктами, він рекомендує відвідати ГолийCore.com.
Які плани Frank Medrano? Він займається додаванням нової інформації та створенням нових відео для Vegan Calisthen-X, а також виконанням на виставках фітнесу. Він має більше можливостей говорити людям. Франк нещодавно мав два фотосесії для статті в Вегасі здоров'я та фітнесі. І, звичайно, він продовжить надихати всіх і говорити про те, як виростити (і просто жити) на рослинній дієті.
Інтерв'ю 1
CutAndJacked: Frank Medrano є експертом в калішениці
Калістенія – гімнастика, мистецтво використання ваги власного тіла та інерції для фізичного розвитку.
Як і коли ви починаєте навчання?
Я почав навчання близько 5 років тому. Я вирішив поставити себе, щоб після того, як побачити мій страшний стан року після року. Я був втілений, щоб просто взяти сорочку. Я постійно втомився, повільний, слабкий, і мій раціон не покращував речі. І в певній точці, що натискається на голову. Я був втомлений постійно втомлений, пасивний і слабкий, і я хотів стати сміливими, швидко і міцними.
Які переваги гімнастики над іншими методами підготовки?
На мій погляд, існує безліч переваг гімнастики з інших видів навчання.
517389
Гімнастика, спрямована на збільшення ваги, використовує в якості опору тільки вагу власного тіла для розробки здатності до обсаду, досягнення, вигину, легенів, стрибка, падіння, підштовхування і переміщення, що дозволяє легко приймати на викликах спорту, роботи і життя. Гімнастика також може бути практикована в будь-якому місці – як в приміщенні, так і на відкритому повітрі. Незалежно від того, де ви завжди можете скористатися.
Гімнастика може бути практикована в будь-який час - день і ніч. Ви можете ефективно працювати в будь-який час, коли ви хочете - ваше тіло завжди готовий! Для багатьох гімнастичних вправ, спрямованих на збільшення ваги, стійкість власної маси тіла є достатнім для фітнесу, поліпшення здоров'я і фізика. У деяких випадках елементарні гімнастичні оболонки будуть потрібні для виконання вправ, наприклад, стіни, стілець, коробка, бар тощо. У більшості випадків, якщо ваше тіло добре, це достатньо! Незважаючи на те, що я зазвичай робити в основному гімнастичні вправи, я також використовувати безкоштовні ваги.
Як мотивувати себе і підтримувати консистенцію?
Я поставив себе реалістичні цілі. Я навчаюся досягти нічого, якщо я дійсно хочу, і з будь-якою діяльністю я викликав себе. Ведення консистенції є важливим елементом розвитку; без нього не буде мотивація. Я хочу бути в найкращій формі, і мій показ і розвиток мотивує мене.
Скільки часу ви зазвичай витрачаєте навчання?
Я зазвичай вправляю шість днів на тиждень близько двох годин на добу.
Що таке регулярне навчання?
Ось мій графік навчання*:
Понеділок.
* 30 виходів з сили
* 100 регулярних штовхаків
4 комплекти 10 рефлекторних пресів на нахилі лавки
4 набори 10 рефлекторних пресів лежачи на лавці
5 підходів до 20 відповідей на штовхачах
* 200 регулярних штовхаків
50 штовхають руки вище ніг
* 50 штовхання з щільною затиркою
50 штовхач, коли ноги над руками
15 хвилин – Навчання з інтервалом високої інтенсивності (HIIT)
* 15 скручів - 15 бічних скручень
15 підйомників ніг - 3 підходи
Вівторок.
* 30 виходів з сили
* 100 тяги з кіптявою зверху
4 набори 10 повторів гантету
4 набори 10 повторів пуловерів
* 50 витягів знизу
* 50 витягів з верхнього зчеплення
* 10 виходів з сили
Середа.
* 100 шт. від підлоги
4 набори 10 відповідей преса гантелі
4 набори 10 повторів підйомних гантелей на бічний стоячий
* 4 комплекти 10 повторів підйому гантелей на сторону в схилі
* 100 скручів
* 50 кросоверів
* 50 інтенсивних скручень
2 хвилини ножиць (3 набори)
* 60 секунд збереження в скручуванні
* Тренувальний підвіс до падіння
Четвер
* 30 виходів з сили
* 50 витягів знизу
4 набори 10 повторів, що піднімають барбекю на біцепсах на лавці
4 набори 10 повторів підйомних гантелей з молотком
4 набори 10 повторів підйомних гантелей з зворотним захопленням
* 100 шт. на шт.
* 100 шт. від підлоги
4 набори 10 повторів розширень з-за голови
4 набори 10 повторів розширення трюфелів на блокі вниз з зворотним зчепленням
* 20 повільних витягів
* 20 повільних штовхання на брусах
П'ятниця.
* 4 підходи присідань з гантелями
* 4 набори 20 дворівневих ударів
* 100 кв.м.
4 набори 10 повторів пістолетів
4 набори 10 повторів мертвоголіфта на прямі ноги
* 4 комплекти 10 повторів стоячи
4 набори 10 повторів сісти на шкарпетки
* 100 підйомних підйомників, що стоять
Субота
* 100 скручів
* 8 100-метрових спринтів
* 100 шт.
* 100 шт. від підлоги
* 100 шт. на шт.
* 30 виходів з сили
* 50 кросоверів
* 50 інтенсивних скручень
2 хвилини ножиць лежачи (3 підходи)
* 60 секунд закручування (3 комплекти)
Неділя
Відпочинок.
Що таке дієта, коли ви намагаєтеся досягти максимуму?
Я вегетаріанець, щоб я не їсти ніяких продуктів тварин. Моя дієта також складається з зниження вмісту жиру і збільшення мого споживання спеціальних поживних продуктів, тому єдине, що я можу зробити, коли я намагаюся досягти максимуму, щоб обмежити споживання натрію і їсти більше овочів.
Що таке найскладніші вправи для вас?
Тигрові тенти. - Відео.
Назва ваших улюблених спортсменів, культуристів або фітнес-моделі.
Натан Джексон (додаток і модель) він є прикладом здорового, міцного і розвитку м'язової маси на рослинному вегетаріанському раціоні.
Які ваші цілі для майбутнього?
Мої цілі фітнесу, щоб продовжити свій фізичний розвиток на екстремальних рівнях. Моє тіло здатне стільки більше, і я хочу продовжувати харчуватися на цю внутрішню міцність. Хочу встановити приклад, мотивувати і надихати всіх, хто піклується про своє здоров’я, щоб перейти до вегетаріанської дієти, щоб вони могли принести своє тіло до найвищих рівнів. Я також сподіваюсь бути на чохлі фітнес-журналу деякий день.
Ви слухаєте музику під час навчання?
Я люблю слухати музику, коли я зроблю і я слухаю музику. Я слухаю інструментальні саундтреки прямо зараз.
Які три поради ви даєте кожному, хто хоче бути в ідеальному вигляді?
1,1 км Консистенція дуже важлива. Більша константа, що ви досягнете мети.
2. Дієта і харчування. Незалежно від того, скільки ви навчаєтеся, ви не зможете бути в ідеальному вигляді, якщо ви дотримуєтесь належного і здорового плану харчування веган.
3. У Робота з серцем (висока інтенсивність інтервального навчання) для підтримки вашого метаболізму в постійному спалювання жиру. Не вдалося!
Інтерв'ю 2
Франк Медрано – фітнес-атлет, персональний тренер і правозахисник
Чому ви йдете веган?
Я не можу уявити неймовірні рівні вегетаріанської дієти на основі рослин може принести мене в умовах фізичного виховання і стану. Я зробив екстремальну гімнастку близько року і половини, коли два моїх друзів, які практикували мене, розповів про вегетативний спосіб життя. І з моїх друзів дуже сильно і фізично вписуються, тому коли я дізнався, що вони були вегетаріанськими, він зловив свою увагу і я почав збирати інформацію. Про те, що я відчув, що мені потрібно, щоб прийняти здоров’я на весь новий рівень. Я пояснив здорові переваги вегетаріанства і допомагав здоровим веганським харчуванням, коли я вперше почався. Після декількох тижнів, моя енергія значно зросла, м'язова витривалість і швидкість відновлення троянди до неймовірних рівнів. Я був міцним, швидше і не відчував втоми і тяжкість, що я відчув після їжі молочних і м'ясних продуктів.
Я був спочатку зволожений перевагами здоров'я, що йде веган, і ефект, який веганізм мав на зовнішній вигляд і функції мого тіла тільки зміцнив мої переконання. Я охопив інші причини переходу на веганізм, такі як насильство від тварин, властивих промисловому землеробстві. Відкрився очі на правду про невиправне вбивство тварин для їжі. Я не розумію, що тварини заслуговують жити - ми не повинні споживати їх, щоб бути здоровими або міцними. Я знаю, що я хотів бути веганом.
Чи важко для вас? Якщо так, що було найважчим, і це було набагато простіше?
Не було складно, але в мене були перешкоди. Я не був вегетаріанським, тому я перейшов на веганізм прямо після їжі м'яса. Я хотів їсти здорову їжу до тих пір, поки я пішов вегетаном, тому я не був зазвичай їсти багато м'яса. Для мене було легко відмовитися від червоного м'яса, риби і молочних продуктів, так як я рідко їсти їх. Трохи складніше з куркою, індичкою і яйцями. Спочатку я використовую для їсти курку або яйця. Але з часом, як я розвивався міцніше, я помітив, що мені сподобалося смак їжі менше і менше. З широким асортиментом улюблених веганських продуктів допомагає мені багато. Я завжди здоровий і смачний продукт.
Що потрібно робити з правами тварин?
Я люблю тварин і вірю, що кожен повинен лікуватися однаковою любов'ю і співчуттям. Я роблю все, що я можу підтримати організації прав тварин шляхом пожертвування коштів і участі в діяльності з фондів. Я також поділю інформацію онлайн на Facebook і YouTube, а також з друзями і сім'єю про жорстокість і несправедливість тварин по всьому світу.
Ваша улюблена організація прав тварин?
ПЕТА (Народа для етичного лікування тварин) - це відмінна організація, яка поширює цінні та важливі новини про тварин і пов'язані події. Милосердя для тварин є важливою організацією, яка сприяє поінформованню тваринництва. Проведення розслідувань, що дозволяє багато побачити, що відбувається на фермах. Я вірю, що всі люди, які подобаються і компасіонують, повинні бачити результати цих розслідувань і думати про те, що правильно і зробити все можливе, щоб зупинити жорстокість проти тварин.
Що б ви сказали, хто думає про стати веганом?
Я консультую, перш за все, щоб зробити перехід поступово і усвідомити, що це може статися, що ви в певній точці не вийде. Дослідити інформацію і знайти їжу, яку можна приготувати, і перевірити веган рецепти, щоб почати з. Але завжди пам'ятаєте, що є здоров'я винагороди перед вами і почуттям знаючи, що ви допомагаєте планеті, не сприяє жорстокості тварин і забій. У вас буде люди, навіть серед друзів, які побажають вас з ладу, вони зроблять задоволення від вас, щоб ви відчували себе нездоровим або неправильним у прийнятті рішення йти вегетаріаном. Але факти не лежать; люди отримують користь від переходу до вегетаріанської дієти.