Чому Мільйонери занурюють в той же день

Незважаючи на стрімкий розвиток індустрії моди, так званий капсульний шафа набирає популярність - шафа всього 10-15 основних речей. І часто найбагатші і найуспішніші люди звертаються до нього.Веб-сайт Він знає, чому це відбувається.

1,1 км Фурні розчини. Чим більше рішень ви повинні зробити, тим гірше якість. Наприклад, ця думка є засновником Facebook Mark Zuckerberg. Для людей, які приймають важливі трудові рішення щодня, знімаючи навіть найменший пункт з цього списку — наприклад, ранковий вибір того, що носити — звільняє більше часу і простору в голові для інших думок.

2,2 км Менше часу було Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. П'ять років тому в Москві пройшов експеримент 333: за 3 місяці потрібно носити тільки 33 предмети одягу. Підтвердили, що вони почали економити час леву частку, вранці вона стала легше і швидше йти до роботи.

3. У Менше стресів. Як арт-директор Matilda Kahl of New York відзначає, прилипаючи до капсульної шафи робить її менш тривожним про одяг протягом дня. Немає більше мислення: це не так занадто офіційне? Чи не це занадто відкритим? Я майже завжди шкодую, що я носила, як тільки я ходив до платформи метро. Але тепер в її підписі біла шовкова сорочка і чорні брюки вона має одну точку менше хвилюватися про щоденно.

4. У Менше енергії було Ця ідея підтримується Крістофером Ноланом, відомим режисером. Він примітив, що енергія вимагає не тільки вибору великого гардеробу, але і його подальше обслуговування, вказавши його для того, щоб розібрати речі, миття і т.д. Які успішні люди хочуть витрачати мінімум на час і енергію.

5. Умань Менше, але краще. Велика шафа не означає, що ви зносите все в ній. "Мій найближчий використовується для того, щоб бути схожим на кондитерський магазин з його величезним і перевантаженим сортом", один молодий мум акції. І більшість моїх нарядів я не хотів, я відчував себе некомфортно в них. Тепер у нас є елітний ресторан. У мене є кілька варіантів, але я впевнений, що кожен є ідеальним. Не тільки краще, я відчуваю себе краще.

6. Жнівень Статус на сервери У Нью-Йоркському письменнику Алісі Грегорій зауважив, що кожен день є культовим. Недорогий спосіб відчути себе відомим. Цей костюм відображає вашу зрілість, стабільність, постійні значення. Саме тому герої в дитячих книгах завжди надягають те ж саме – вони рольові моделі, незмінні та надійні. й

7. Про нас Вартість Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тепер розрахувати скільки додаткових грошей витрачається!

Сайт: www.adme.ru