Овочева ласагна для сирих їдалень.

Дивовижна овочева ласагна для сирих продуктів
Найголовніше в цьому рецепті дуже ретельно можна сказати, ювелірні вироби викладають всі шари бутерброду так, щоб все не випадає і витікає з боків і країв. І інгредієнти в принципі доступні, якщо ви заміняєте салат з будь-яким з наших інших салатів.

Білий шар на малюнку - цибулю, звичайний, цибулю, засипаний в блендері в такому кролі. Але я особисто думав, що це занадто багато, щоб додати його до ласагни разом з перцем і часником, крім маринувати його першим. Для тих, хто все ще хоче такий білий шар, я можу порадити його від кабачків. Увага, страва в цілому досить гостра!

Інгредієнт:

● Авокадо - 2 речі, обов'язково дозрівають;
● Помідори - 3 штуки, нарізані тонкими шарами;
● перець Халапеніо - половина речі (може бути замінений на наш солодкий перець);
● Огірок-1 великий, також розрізається шарами (замість його можна взяти кабачки або редиски);
● Кукурудза - насіння молодого коб;
● часник - 3 зубчики прокидаються через часникову муфту;
● Свіжий коріандр - 3 ст.л.;
● сік лайму - 2 чайні ложки;
6-8 листків будь-якого салату вибираємо (краще зелений).

Метод підготовки:

Ми замішуємо з ложкою авокадо і ділимо масу навпіл. До однієї частини додаємо вапно з джалапеною, а до іншої молодої кукурудзи і часнику (частини, що дорівнює один одному). Обидві частини дрібно подрібнюють в блендері.

Зараз тут творчий процес. Натискання і оформлення страви. Просто викласти шари один після іншого, по черзі перенаправляючи одну або іншу начинку. Ви можете зробити все самостійно, звичайно. У мене було це: огірок -- частина з джалапеніо -- томатами -- кукурудзяна фаршировка -- салат -- огірок -- джалапеніо фаршировка -- помідори -- кукурудзяна фаршировка. І нарешті, зверху ви також можете посипати квіти або ті ж самі листя салату щось художнє викласти, або ви можете м'яти.

Звичайно, це не дуже відомо, що з зірок шоу-бізнесу перенесли свою дієту в сиру їжу, але сира їжа дуже корисна в собі. Селена Гомес віддає перевагу рослинному ласагні. Не відомо, що це іржі або факт, але немає диму без пожежі.