Як вибрати агентство нерухомості?

Як вибрати правильне агентство нерухомості? У цьому питанні стикаються майже всі жителі великих міст. По-перше, найчастіше, продаж і покупка квартири є відповідальним кроком, для якого сім'я готувалася протягом декількох років. І я дуже хочу зробити все, щоб угода була добре, безпечно і швидко.
Рекомендую агентства нерухомості вибрати такі параметри.
1,1 км Відгуки від друзів і сім'ї. Хто краще довірити вашій родині? Агентства нерухомості проводять серйозні фінансові ресурси на рекламу. Кожна компанія намагається зробити свою назву «на слухі», помітною. Це думка родичів, які допоможуть вибрати серед органів.
Якщо родичі або друзі зробили справу через будь-яке агентство і були задоволені всім, то варто звернути увагу на нього.

2,2 км Робочі години на ринку нерухомості. В умовах сильної конкуренції на ринку нерухомості, лише гідні агенції з досвідченими працівниками вижили і працюють протягом тривалого часу.
Перед тим як зв'язатися з агентством нерухомості, ви повинні дізнатися, як довго він був в наявності. Якщо він почав працювати менше шести місяців тому, ви повинні уникати контакту з такою компанією. Якщо компанія працює протягом декількох років, то це є найважливішим показником належної продуктивності посередників її фахівців. У інтернеті ви можете знайти реальні клієнти великої компанії, які зможуть розповісти про досвід співпраці, які допоможуть зробити правильний вибір.

3. Офіс. Не найважливіше, на перший погляд, індикатор. Але насправді багато залежить від зовнішнього вигляду і розташування офісу. Якщо офіс агентства нерухомості знаходиться на межі міста, а всередині є один стілець і стіл, то чітко варто уникати співпраці.
Якщо офіс знаходиться в зручному місці, голова має окремий просторий офіс, а кілька співробітників працюють в приміщеннях, компанія чітко має відмінні перспективи.
Використовуючи ці прості правила в практиці, ви можете зробити правильний вибір при виборі агентства нерухомості для вигідної, безпечної та швидкої транзакцій.