7 речей, які більше не вражаючі

Веб-сайт Джошуа Бекер пише статтю про виміри успіху та поваги в сучасному світі.

- Я шукаю світ трохи по-різному, оскільки я вирішив зробити менше. Я шукав, як суспільство визначає успіх. Занадто часто ті, хто заробляє, витрачають, і заощаджуйте найбільш автоматично стають «здатними». й

Але це погано. Я знаю деякі великі люди, які вирішили не зосередитися на матеріалі речі, і тому вони не розглядаються успішними.

Ми глибоко залежимо від публічного затвердження. І так багато людей шукають більше «доспішних» окупацій, що виражають свого роду фасаду.

Ось список речей, які більше не вражають мене:

1,1 км Я ніколи не розумію, чому бренд на етикетці одягу настільки важливий. Дуже часто люди оплачують можливість стати пішохідною платою. Я не здивився логотипом на сорочку, гаманці або годиннику. А замість того, я захоплюю тих, хто може вражати своєю особистістю і характером.

2,2 км У своїй новій книзі є розділ про Брайан і Ніколь, який був одружений протягом 5 років і кожен день в щось. Вони відмовляються від окупності весільного кільця.й Можливо, хтось захопив розмір каменю, але більшість з них не помітили. Чи варто намагатися?

3. У Звичайно, безпека автомобіля дуже важлива, особливо якщо ми витрачаємо багато часу в ньому. Але зараз розкішні і спортивні автомобілі стають більш ніж просто засобом перевезення: наприклад, зараз це більш ніж хороший спосіб зробити це. 60 хв покажуть захоплення незнайомця під час червоного світла.

4. У Мій будинок є запорукою стабільності і спокійності, і я був дуже гордий, коли я купив будинок для сім'ї. Але кілька років тому ми переїхали в менший будинок, і я ніколи не шкодував, що рішення. Коли я проходжу від великих особняків, я пам'ятаю Як ми щасливі в нашому маленькому і затишному гнізді.

5. Умань Абсолютний показник успіху в сучасному світі - розмір особистісного образу. Ми не перший в цьому підході: такі стандарти існували в усі часи. Але, можливо, кількість грошей, що зберігаються в банківському рахунку, не є показником успіху? Може бути, кількість хороших речей, які ми можемо зробити в житті кращий захід?

6. Жнівень Я ходив в парку з дітьми та друзями. Я був дуже дивний, але більшість всіх хлопців говорили про технології. "Який ваш iPhone? Яка модель iPod? Як отримати новий смартфон на день народження? Діти віком від 10 років обговорюють сучасні технології. І я вже хотів вбити їх, але в той час прийшов до моїх почуттів: дорослі, насправді, не далеко від них зліва.

7. Про нас Майже всі пости красиві фотографії від їхнього життя – від нового одягу та ресторанного харчування до фото з концертів та повітряних мереж. Ці зображення ретельно відібрані і тільки найцікавіші моменти публікуються. На жаль, ми звикли глянцевих журналів і реклами надмірного використання фотошопу, а Ми редагуємо наше життя перед тим, як поділитися ними в соцмережах.

Намагайтеся вражати і надихати інших не з нашими речами, але з власним життям і досвідом.

www.becomingminimalist.com/not-impressive/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное