1005
Відхилення відраховано!
Дуже несподіване рішення було прийнято одним із співробітників агентства нерухомості Rapid Realty в Нью-Йорку. Дзвонивши його бос Антонія Льоллі, він сказав, що в костюмі лояльності вирішили отримати татуювання з зображенням логотипу Агентства. Не потрібні спеціальні вподобання. Я хотів би отримати більш високий рівень участі.
Розумний менеджер зумовив, що ініціатива була дуже неординарною і повинна бути заохочується. Крім того, якщо такий прецедент буде впливати на інших співробітників, то це досить хороший PR-хід. Він пообіцяв п'ятнадцяти відсотків підвищення заробітної плати всім тим, хто приєднався до програми лояльності.
І ось ми йдемо. Крім того, люди з блакитним оком зазначають, що вони не завадять фінансове набуття, зробивши такий рішучий крок, але просто хочуть підкреслити лояльність компанії, в якій вони мають честь працювати. І навіть деякі сюрпризи, виражені родичами з такого кроку, не зупиняються прояви твердості з компанією. В якому вони працюють не тільки заради зарплати, але через велике задоволення, отримане від процесу.
Нагадуємо мене про гарантії футболістів (хокейних гравців, баскетбольних гравців) лояльності в інший клуб, який він був для цього клубу, який він хотів би грати з дитинства і благ блаха до наступного переходу. З різницею, яка в спорті все ще оплатити більше, але татуювання з логотипом клубу не просить начинку.
Мені цікаво знати, якщо співробітники отримуватимуть свої татуювання, коли вони пожежяться, або вони просто кладуть наступний поруч з ними?
До речі, пан Антоній Льодяник поставив бренд на себе, а не поспішаючи. Чи знає він щось?