7 Питання, які змінили життя в часі

р.

Британський письменник Susie Moore в своєму листі поділився своїм особистим досвідом і розповів, що змінилося життя.

Від молодого віку ми зазвичай вчимося не запитати багато питань: не переривати роботу вчителя, тримати коментарі до закінчення зустрічі, покладатися тільки на себе, і так далі.

І взяв мене 30 років мислення, щоб зрозуміти, що досить просто взяти ризик і поцікавитися.

Я зрозумів, що все, що я отримав в моєму житті – переїзд до Нью-Йорка, маючи успішну кар’єру та зустріч коханої людини – бо я не боявся судити за мої питання.

Хороша новина - це те, що кожен може дізнатися це. Якщо ви не боїтеся діяти, нічого неможливо.

Я вірю, що ваше життя може дійсно змінитися через ці 7 питань. Я подумав, щоб просити їх один раз, і вони змінили курс мого життя.

"Ви хочете, щоб ваш номер телефону?" Коли я був 20, Я жив у Сіднеї, Австралія. І я вирішив піти на концерт або ні. Ми були майже вдома, але ми пішли в останні хвилини.

Я помітив високий, здивований хлопець в натовпі і був захоплений, коли він випадково штовхнув мене і ми почали говорити. Тексти пісень, а це означає: Він зробив мене сміятися всю ніч і здавалося дуже добро і щиро.

До мого друга і я пішов з концерту, Я запитав його, «Щоб ти схожий на мій номер?» Він назвав і назвав наступний день.

П'ятий ювілей весілля цього року.

«Чи ми обговорюємо зарплату? ? Це був мій перший серйозний робот, будучи рекрутером і акуратними зарплатами. Я зрозумів, що заміна хорошого працівника є дуже довгою і дорогою процесом. Я був дуже цінним.

З тих пір я зустрілася з зарплатою за кожну нову роботу, і кожен раз я отримую хорошу суму. В результаті я ніколи не скаржаю про зарплату, і зараз заробляю те ж, що й деякі з колег, які жили.

Повідомляємо, що ви завжди будете розповіді, поки не запитаєте.

"Чи можу я купити каву?" Коли я був 25, я переїхав до Нью-Йорка з підключеннями, немає інтернету, і потребу в роботі. Я вирішив записатися на прийом робітників за чашкою кави.

25 склянок латте — і кілька місяців пізніше, я отримав два великі пропозиції від інтернет-рекламних фірм і забравши більш вигідний варіант. Це була початкова точка для майбутньої успішної кар'єри.

Завжди оцінюйте зустрічі обличчя.

"Чи можу ви допомогти мені? ? Багато хто з нас щасливі допомогти іншим, але ми ніколи не просимо допомогу в поверненні. Не заперечуйте інших, щоб допомогти вам.

Я завжди звертаюсь до людей за допомогу, чи запитую прогулянку з собакою, допомогти з вечіркою або налаштовувати з правою особою. Я завжди ввічлива і щира з людьми, вони зазвичай щасливі допомогти мені, і це робить моє життя набагато простіше.

За допомогою допомоги, але пам'ятайте, що це природний цикл знаряддя, який тільки працює, коли ми дозволяємо їм діяти.

"Чи можу я писати для вас?" Я хотів би публікувати в публікаціях, які я любив читати, і вчинив піти до редакторів з ідеями.

В результаті, я пощастило, щоб публікувати в декількох журналах і інтерв'ю багатьох відомих людей.

Моя теорія базується на формулі, яку я дізнався більше років: Сумісність x Volume = Акція. Це означає, що якщо ви взаємодієте з людьми, які приймають важливі рішення, часто пропонують їм якісні ідеї, бажаний результат не буде довгою.

«Чи можу ви дати мені знижку? ? Це питання врятував мене тисячі доларів при покупці речей від дизайнерського взуття до античних меблів. Нагадуємо мене про гру (навіть, незважаючи на те, що вона іноді розчаровує чоловіка!).

Перш ніж купити, я просто запитаю, "Чому ми ведемо переговори?" Нерідко я запитую про продаж речей за оптовою ціною або обіцянку написати відгук про компанію на форумах, якщо я задоволений продуктом.

Спробуйте хоча б кілька разів, і ви застрягнете.

"Що я хочу?" Це, ймовірно, найважливіше питання всіх, і я часто повернувся до нього.

«Що я хочу?» Ви не можете зробити це.

Усього лише один день зупинка не менше години. Закрийте очі, зробіть глибоке дихання, заспокоїти і виглядати всередині.

Як мені подобається? й

Пам'ятайте, що ви не знаєте нічого.

Я мав багато складних періодів у моєму житті: раннє розлучення, партія, страх кинути через хорошу зарплату і так далі. У ці дні я звернувся до моєї інтуїції за допомогу.

Інтуїція рідко не зникає. Задайте собі те, що ви хочете, і ваша кар'єра, або ваш особистий життя, або ваш банківський рахунок буде всі витрати в правильному напрямку. Просто довіряйте свої почуття! Довірте мене, що це займе.

Кредит Susie Moore
Переклад Веб-сайт
Рецензія: Кріс і Сара Рогодс

Цікаво.
Просте тестування: Що дійсно важливо для вас?
Чому ви повинні дотримуватися своєї мрії, коли ніхто не підтримує вас
10 людей, які не відразу стали успішними

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/10-lyudej-kotorye-ne-srazu-stali-uspeshnymi-665555/