Подача жіночої природи.

Якщо жінка займає підлегальну позицію, вона є ознакою її розумності і можливості досягти успіху в суспільстві і з чоловіком. Якщо дружина обіє чоловіка, вона може зробити все.

Повідомляємо, що дружина має щось на увазі і чоловік говорить про те, що вона повинна мати дружину? Вона повинна сказати: "Так, нехай це ваш шлях". Чоловік все одно помітить, що вона не любить, але так як вона дає йому свободу вибору, він залишиться відкритим для своїх почуттів. Він скажеш: "Ви не любите щось," і вона скажеш: "Особливо, я хотів би зробити щось інше, але ви бос, звичайно, це буде важко для мене, можливо, навіть я торкаюся, можливо, навіть зараз, але все ж, так як ви бос, нехай це так хочеться."

Так як людина в цілому має тільки один принцип відносин, а сам мотив - причина для розмови - грає мінімальну роль, то вона може бути більш важливим для нього, щоб зробити один спосіб або інший, ніж порадувати дружину. Він майже напевно сказав: "Нехай, нехай ти думаєш, можливо, це навіть розумний." Зв'язки завжди грають велику роль, ніж зовнішні дії.

Що ж, якщо цей акт підключений до життя суспільства, сім'ї, то він може сказати: «Так, я погоджуюсь, можливо, це буде важко для вас, але ви повинні розуміти, чому це необхідно зробити». І коли чоловік переконливо пояснює, чому потрібно це зробити, дружина, в кінці, побачить: так, дійсно, він правий, це краще це зробити. Взаємозв’язок співпраці.

О.Г. Торсунов