579
Унікальна Odessa wit post
Так вміло відповісти на будь-яке питання і відповідний жарт може тільки в Одесі, а конкретна мова і місцеві вирази давно стали відомими далеко за межами міста.
Веб-сайт Він ніколи не втомився захопити життя мудрості Одесса і вірить, що у них є щось вчитися.
- - Соломон! Я жир!
- Як ви знаєте, що ви були жирними?
- Я не можу вписуватися в мій старий гардероб!
- Ісус, Суфа! Далі купуйте більшу шафу! - до Ви все ще живете з матір'ю на 40?
- Ой! Князь Карл живе з матір’ю і не пошкоджує його. - - Тітка Фіра, що ви робите в Одесі?
- У мене є власний бізнес!
- І що?
до Моє сусідство і я роблю новини на в'їзді! - - Ізя, я запросив вас на своє місце, ви відвертаєтеся до мого здоров'я, і ви вже п'яєте шосте скло!
- Вибачте, Роза, але ви дивитесь так погано!
- У темній алеї роббер зупиняється єврей:
- Дайте мені гроші і не зробіть ніяких шумів!
до Ой, ти! Я не розумію, але я не маю ніяких грошей. Приїжджайте, я буду тебе.
- Одеса. Анонс на новинах:
"Після обіду". Я буду, коли я повернувся. - - Як зробити омлет в Єврейському?
- По-перше, ми займаємо 3 яйця з нашого сусіда. . й - Сарокка, вони кажуть, що у вас є подарунок для випікання чоловіків.
- Безкоштовно! - - Міанія, ви живете законом або совістю?
- Я тебе, для ситуації, звичайно! - Ви впевнені, що цей суп не поганий?
до Не боїться їсти, завтра в день!
- - Ох, Рабинович! Ваше обличчя нагадує мене про Париж!
до Що означає ви?
- Я дуже хочу йти! - На програмі «Смартест» до питання, що зайве серед слів - морква, цибулю, картопля і «Лексус» - п'ятий-градер Ізя відповів: «Крот, цибуля, картопля».
- Вранці в Одеському дворі на асфальті був напис: «Всі чоловіки приховують!». Нижче додано: «Ви, Сара Абрамовна, не подарунок!»
- Чи буде ви lend мені 10 рублів по середу?
- Чи потрібно це? Я не спати добре!
- Я був таким фольгом, коли я був молодий.
- Не хвилюйтеся... Ви все ще дивитесь! - - Яша, ваш рот все ще відкрито, виклик Семичка з двору!
- - Сара. Ви бачите, я зароблю гідний дохід прямо зараз, і я можу цілком підтримувати іншу жінку. Що ви скажете?
- Ідеально! Я зателефоную мамі, щоб жити з нами. . й - Бабця Sonya дійсно сподобалося Skype.
до Немає, подивіться на це! У нас є гості і ми не повинні годувати. - - Давид, У мене була мрія про дружину сьогодні.
до Що треба сказати?
- Ніщо, я думаю.
до Не була моя дружина назад - мій Рожев завжди має щось сказати.
- Goldman збиває на двері сусідської дитини:
- Соломон Абрамович, гості приїдуть до нас, і Дад просить коркстепу.
- Все правильно, Ізік, я змінив гонну і отримаю себе.
Трохи більше Одеського гумору:
Одеса на дзвінок.
Одеська школа
Якщо дізнатися мудрість життя, то Одеса
www.adme.ru/svoboda-kultura/esli-uchitsya-zhiznennnoj-mudrosti-to-u-odessitov-1023560/