844
Традиційна азіатська страва за рецептом «лази»: апетитна манта на овочевій подушці.
Манти - традиційна м'ясна страва, яка прийшла до нас з Азії. Дрібно нарізане м'ясо в тонко заготовленому тісто - основа апетитної спекотної їжі. Є різні варіанти приготування цієї страви. Але для більшості випадків потрібно спеціальне блюдо, яке називається мантишницею. На жаль, не кожен будинок має його. Тому ми радимо намагатися зробити ледачі з овочами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Інгредієнт:
Для тесту:
У борошні приводять яйце, додають сіль і залити воду при кімнатній температурі. Замішайте тісто своїми руками і дайте настоятися трохи.
Потім прокочуємо тонко і розрізаємо в довгих смужках. Візьміть м'ясо і покладіть її навпіл смуги.
Складіть тісто навпіл.
І поверніть до рулетки, перетворюючи кінці всередині.
р.
Робимо овочеву подушку. Зріжте цибулю півкільцями і подрібніть моркву. Можна порізати болгарський перець, кабачки, баклажани, помідор. Посипати і перцем. Трохи обсмажити овочі в рослинній олії, покласти манту зверху.
Поділіть воду на середину троянд, покладіть на середню вогонь, покрийте кришкою.
р.
Лази манти готові. Приготуйте, коли у вас є час і бажання. Не забудьте поділитися цим чудовим рецептом з сім'єю!
через takprosto.cc
Інгредієнт:
Для тесту:
- 3 яйця;
- 0,5 л солі;
- 300 г борошна;
- приблизно 0,5 столи води.
- фарш.
У борошні приводять яйце, додають сіль і залити воду при кімнатній температурі. Замішайте тісто своїми руками і дайте настоятися трохи.
Потім прокочуємо тонко і розрізаємо в довгих смужках. Візьміть м'ясо і покладіть її навпіл смуги.
Складіть тісто навпіл.
І поверніть до рулетки, перетворюючи кінці всередині.
р.
Робимо овочеву подушку. Зріжте цибулю півкільцями і подрібніть моркву. Можна порізати болгарський перець, кабачки, баклажани, помідор. Посипати і перцем. Трохи обсмажити овочі в рослинній олії, покласти манту зверху.
Поділіть воду на середину троянд, покладіть на середню вогонь, покрийте кришкою.
р.
Лази манти готові. Приготуйте, коли у вас є час і бажання. Не забудьте поділитися цим чудовим рецептом з сім'єю!
через takprosto.cc
Ніщо ідеально підійде: гарний фотопроект без ретуші від викладача йога.
4 небезпечних предметів, які викликають рак, я думаю, що я позбавляюся від них відразу!