Одяг тато: Дуже теплу серію знімків батьків, які віддають перевагу догляду за дитиною.

Важко переоцінити сильний зв'язок між матір'ю і дитиною, але відносини батьків з дітьми заслуговують окрему тему. Виходить, що в Швеції, з 480 днів батьківського походу, 60 днів повинні бути зроблені батьком, інакше ці дні не будуть розраховувати. Але деякі дади вдається сидіти з власною дитиною майже половина відпочинку.

Коли шведський фотограф Джохан Бауман вперше став батьком, він думав, що в своїй країні неймовірно сприятливі умови для гармонійного виховання дітей, коли обидва батьки однаково відчувають сорбіт і радість разом з дітьми. Бауман створив приголомшливо милий ряд фотографій про чоловіків, які прийняли батьківське листя і отримати високий!

«Я почав цей проект, поки я був вдома з сином. Я зацікавився дізнатися, що зробили чоловіка на канікулах і які вони навчилися з цього досвіду, сказав Бауман.

р.

І ось думка одного з прямих учасників фото проекту: Я впевнений у виконанні моїх обов’язків. Я розумію дружину краще зараз. Я розумію, що дуже важливо для дітей, щоб підключитися до кожного батька. й

Особисто, цей чудовий фотопакет викликало тільки найбільш позитивні емоції. У нас є три речі, які ви можете побачити нескінченно: як вогонь опіків, як вода тече, і як дамі піклуються про своїх дітей. Поділіться цими милими фотографіями з друзями.

Сайт: www.johanbavman.se