20 Принципи життя Китаю Правильний шлях до успіху!

Зустріч Ма Юн. Або Джек Ма, як вони називають його на західному шляху. Цей чоловік захопив величезну столицю на власній і зараз найбагатший чоловік в Китаї. І він народився в скромну сім'ю музикантів і під час свого життя вдалося спробувати кілька професій. За час роботи викладача англійської мови в школі, мала офіційна, але потім повністю реалізовано потенціал інтернету.

Джек Ма заснував найбільшу компанію Alibaba Group, яка працює в галузі інтернет-торгівлі і порівняно з гігантами, такими як eBay або Amazon.

У житті Джека Ма, але він безглуздо переїхав до своєї мети і зараз заслужено. Сьогодні він передає свій досвід і дає 20 порад про те, як досягти успіху.

Ваші обов'язки повинні бути більш відповідальними, працювати важче і мати більше навколишнього середовища, ніж інші.

Найгірші якості для підприємця: бути снобом, не в змозі адекватно оцінити ситуацію, взяти високий темп і не в змозі його підтримувати, не мати можливості виглядати попереду.

Тільки через невдачі, труднощі та розчарування ви зможете зрозуміти, що багато способів, які потрібно бути гнучкими.

Замість введення невеликих хитрощів і хитрощів, спрямованих на стійкість і довгострокові плани.

У 2001 році зробив помилку. Я пояснив своїм співробітникам, з яким я заснував компанію, яка кар'єрна ліміт для них є рівнем менеджерів. Я думав, що я хочу знайти професіоналів на боці. Через рік жоден з найманих професіоналів працює в компанії, але ті, що я сумніваний, відмінно виконують роль віце-президентів і навіть вище.

Справжній підприємець не має ворогів. Після того, як ви зрозуміли, що ніхто не зупиниться.

Тільки фольги використовують свої роти, щоб говорити. А мудро говорить з головою, мудро з серцем.

Якщо 90% присутніх на зустрічі голосують так, щоб пропозиція, я кидаю його в кошику. Причина проста: якщо всі ці люди бачать цю можливість так чітко, то, швидше за все, багато інших компаній працюють на ній, і ми не будемо лідером в цьому.

Кількість одного для підприємця є клієнтами. Кількість двох співробітників. А потім, кількість трьох, акціонерів.

Змагання люблять грати в шахи. Якщо ви втратите, ви завжди можете грати в інший раунд. Ви не повинні боротися.

Якщо ваш конкурент менший, ніж ви або занадто слабкий, ви все ще повинні лікувати його як рівні. Якщо ваш конкурент набагато більше, ніж ви, не бояться.

Як партнер, необхідно знайти когось, хто доповнює свої навички. Вони не повинні бути кимось успішним.

Якщо ви регулярно вражаєте і скаржаєте про життя, вона стає схожою на алкоголізм – чим більше ви пиєте, тим важче її зупинити. На Вашому шляху до успіху ви помітите, що успішні люди не скаржаться або знеболюють.

Коли ви починаєте бізнес, це означає, що ви отримуєте стабільний дохід, лікарня та щорічні бонуси.

З іншого боку, ваш дохід не обмежений нічого. Ви будете використовувати свій час більш ефективно, і ви не повинні запитати інших людей для дозволу.

У цих простих словах є велика мудрість, після чого Ма Юна вдалося стати надсучасною людиною. Якщо вам подобається ці правди, поділитися своїми друзями.

через igenno.cc