Популярний італійський десерт "Tiramisu". Я не можу знайти кращий рецепт!

Досить легко приготувати, цей торт має багатий смак: аромат кави і коньяку пряний смак зачаровують. Сир «Tiramisu» допоможе забути про будь-який жир, це дуже ніжна солодкість! «Tiramisu» – це те, що виділяється мені». Ім'я У цьому рецепті ми не будемо використовувати какао, як в традиційному посуді, крім прикраси. Підготувати плитку якісного чорного шоколаду і зробити власну індивідуальну версію відомого торта. Можна додати горіхи до рецепта. Можна прикрасити блюдо стиглою осінньою малиною. Для експерименту варто варити з душею.

Інгредієнт:

• 3 яйця;
  • 250 г м'якого сиру з кальмарами;
  • щіпка солі;
  • 300 мл міцної кави;
  • 160 г цукрового порошку;
  • 35 мл коньяку;
  • 1 палички кориці (може бути замінений на мелену корицю);
  • 16 штук печива "Саворрі";
  • 100г чорний шоколад.
Підготовка:

1,1 км Відокремити білки з жовтків. Зробіть міцну каву, додайте корицю до неї або трохи меленої кориці. Коли кава охолоне, поставте коньяку в ній.

2,2 км Збити білки з щіпкою солі і 2/3 кількості цукрового піску. Уважно додайте сирий крем до круто збитих білків.

3. У Збити жовтки з третєю частиною цукрової пудри в водяній бані. Коли крем починає товщі, в'яжемо 1 ч.л. коньяку в неї, видаліть його з лазні і продовжуйте збиватися до повного загусування.

Габаритний зображення

4. У Перемішайте сир з жовтим кремом.

5. Умань Маса повинна бути дуже пишною!

6. Жнівень На дні форми кладуть кричу масу. Потім подається печиво в каву з коньяком. Далі викладаємо ще один шар вершки і шар темного тертого шоколаду, потім знову печиво, крем і шоколад.

7. Про нас Поставте десерт в холодильник так, щоб він був добре замочений.

Цей торт добре поєднується з чашкою кави!

Ягоди додадуть кислості та оригінальності до звичного «Тірамісу».

Є різні варіації цього смачного десерту. З шоколадним лікером, ром, бренді - використовуйте те, що ви маєте вдома! Є варіант без золи - він фокусується на порошку какао. Навіть без яєць цей торт буде унікальним. Спробуйте і поділитися своїми друзями смачний рецепт!

через takprosto.cc