У цій родині були 6 синів і, нарешті, дочка народилася. Реакція хлопчиків солодка!

Перегляд відео онлайн, ми вже звикли до того, що високо оцінені відео зазвичай знімаються про зірки та знаменитості. Або це те, що виходить з неї? Але останнім часом герої YouTube стали членами звичайної щасливої сім'ї. Тим не менш, не зовсім звичайний, але великий, в якому з'явилися шість хлопців, і тільки сьомий в ряду народилася довгоочікувана дівчина. На фотокамері з'явилася перша знайомства братів з сестрами. Реакція хлопчиків так щира, торкаючись і ніжна, що відео не залишить байдужим нікого.

Дівчина народилася в сім'ї Чера і Стівена Лайра з міста Apex в Північній Кароліні. Після багатьох щасливих років шлюбу, вони, нарешті, чекали на народження своєї дочки. До цього народилися тільки хлопчики. Найдовший син Джексон тепер 13, Campbell 10, Sawyer 7, Houston 5, Shepard є 4 і найменший Knox 2.

Тепер ця чоловіча ярина нарешті має сестри ім'я Рубі Джейн. Кожна з братів провела дівчину в руках і сказав кілька слів на камері. Їх поведінка просто солодка!

Дякую,
Що ви бачите?

Поділитися в Vkontakte «Це так маленька!» – здивований старший брат Джексон. Я ніколи не думав дітей так маленьким.

«Я чекав, що статися. Але тепер я страшний, тому що вона... дівчина!, припускає 10-річний Кемпбелл. У elder Jackson підтримав брата: Я використовую, щоб мати тільки хлопчиків в сім'ї. І тепер є дівчина, і я не знаю, як боротися з нею. Це буде щось нове для мене. й

Sawyer, 7, каже: "Це як красиво, як дорогоцінний рубін." Якщо я втратив її, я б стати офіцером поліції, щоб знайти кульприту. й

Коли вона п'ять, шість або сім років, вона навчиться фарбувати і фарбувати все рожеве. Я не схожий рожевий, тому що це дівчиний колір, Houston, 5, допустимі.

Р

Я чекаю моєї сестри, щоб виростити до дати хлопця. Одного разу вона візьме його додому і введе її до шести старших братів. Він потім усвідомить, що якщо Бог заборонений, він болить нас Рубі, він буде мати справу з нами.

«Що я не чекаю», підсумував 4-річну вівчарку.

Цей відео стягує всіх з оптимізмом і добротою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Якщо ви торкаєтеся цим відео, обов'язково зв'яжіться з друзями.

через igenno.cc