420
Publicis Lado C: Дорожні коні шкідливі і не видають права на Renault Sport Clio
Іспанське агентство Ладо C для просування оновленого Renault Sport Clio відродив дорожні конуси і забезпечив своїх персонажів з гаками. П'ять рекламних роликів серії говорять споживачеві на мові гумору, дуже відрізняються від більшості автомобільних рекламних кампаній і намагаються анотація Renault Sport Clio 200hp від інших автомобілів в цьому класі.
Основними героями плям – «народних конусів», відповідальними за видачу спеціальних прав на водіння до Renault Sport Clio, виділяються манжети та погані персонажі, які серйозно ускладнюють процес отримання «ліквіду». Таким чином, через гумор і скандальні персонажі агентство намагається передати глядачам ідею про те, що новий Renault «не підходить для нерозголошення» і дає машину певну закритість від більшості.
Ладо Часто вибирає цю форму зв'язку з споживачем.
Попередня рекламна кампанія для Renault Clio про можливість інтеграції Renault та iPod.
Ліцензійна кампанія, крім телевізійних роликів, також включає в себе зовнішню рекламу, публікації в друкованих виданнях і мовлення рекламних роликів в кінотеатрах.
Відео
- Уявіть цей стілець є сидінням водія в Clio Sport 200hp. Тепер вдарив газ! Не подивіться на мене! Натисніть на газ!
. . й
- (Так!) Ти дуже небезпечний. Не вдалося.
Ви маєте ліцензію Clio Sport 200hp?
Р
"Дівчина з конусами"
Дешеві трюки не допоможуть вам отримати права на водіння до Clio Sport 200hp
Відео
- Я не схожий на обличчя, але... Давайте подивимося, як добре ви з вигинами.
. . й
до О, вам сподобалося криву. Я шкода, але ви пройшли. й
Відео
- (Посмішка поцілунок мене!) Ви не зробили іспиту! Ви перекреслите білу лінію!
- Але я ще не пішов!
- Чи сперечаєте тебе? Ciao, кучеряві. Кяо!
Відео для "Інші ліцензії"
до Це не кінець світу, якщо у вас немає ліцензії Clio Sport 200hp. Якщо ви не знаєте іспит, не хвилюйтеся. Ви можете отримати інші ліцензії. Право прикрасити дерево в жовтні. Право носити сомбрерос зовні Мексики. Клацніть кожну кнопку на сорочку. Право їсти курку вручну. Якщо у вас є вони, водіння Clio Sport 200hp не все в цьому житті. І якщо ви не помітили, це було саракасм. Це була серка! вона була серка!
по www.adme.ru/creativity/2007/03/05/15727/
Основними героями плям – «народних конусів», відповідальними за видачу спеціальних прав на водіння до Renault Sport Clio, виділяються манжети та погані персонажі, які серйозно ускладнюють процес отримання «ліквіду». Таким чином, через гумор і скандальні персонажі агентство намагається передати глядачам ідею про те, що новий Renault «не підходить для нерозголошення» і дає машину певну закритість від більшості.
Ладо Часто вибирає цю форму зв'язку з споживачем.
Попередня рекламна кампанія для Renault Clio про можливість інтеграції Renault та iPod.
Ліцензійна кампанія, крім телевізійних роликів, також включає в себе зовнішню рекламу, публікації в друкованих виданнях і мовлення рекламних роликів в кінотеатрах.
Відео
- Уявіть цей стілець є сидінням водія в Clio Sport 200hp. Тепер вдарив газ! Не подивіться на мене! Натисніть на газ!
. . й
- (Так!) Ти дуже небезпечний. Не вдалося.
Р
"Дівчина з конусами"
Дешеві трюки не допоможуть вам отримати права на водіння до Clio Sport 200hp
Відео
- Я не схожий на обличчя, але... Давайте подивимося, як добре ви з вигинами.
. . й
до О, вам сподобалося криву. Я шкода, але ви пройшли. й
Відео
- (Посмішка поцілунок мене!) Ви не зробили іспиту! Ви перекреслите білу лінію!
- Але я ще не пішов!
- Чи сперечаєте тебе? Ciao, кучеряві. Кяо!
Відео для "Інші ліцензії"
до Це не кінець світу, якщо у вас немає ліцензії Clio Sport 200hp. Якщо ви не знаєте іспит, не хвилюйтеся. Ви можете отримати інші ліцензії. Право прикрасити дерево в жовтні. Право носити сомбрерос зовні Мексики. Клацніть кожну кнопку на сорочку. Право їсти курку вручну. Якщо у вас є вони, водіння Clio Sport 200hp не все в цьому житті. І якщо ви не помітили, це було саракасм. Це була серка! вона була серка!
по www.adme.ru/creativity/2007/03/05/15727/
Дивитися на життєві лінії Ray-Ban. Super-roller від Cutwater і Syndicate!
Поділіться своїм посміханням. Креслення зубної пасти зубного валика