Майкрософт продемонстрував ставлення рекламодавців та споживачів

Microsoft підтримав ініціативу бельгійського працівника Geert Desager для створення вірусної кампанії з дуже відвертою і правдою ідею для багатьох рекламодавців.

Компанія Openhere, створена в партнерстві з Openhere, щоб просувати Microsoft Digital Advertising Solution, називається “Bring The Love Back”, і відкрив два дні тому з двома хвилинками “Divorce” відео.

Geert Desager, менеджер з маркетингу, Microsoft Europe: Відео робить деякі висловлювання про відносини між сьогодні рекламодавцем і сьогодні споживачем. Якщо ви зрозуміли, що пляма позбавляє неоднозначні труднощі рекламодавців – наші клієнти – запитати себе про те, як вони з’єднуються з цільовою групою.

Герої мікрофільму - юнака в светрі з написом «Адвокат» і дівчиною в пуловері з написом «Припустимо». Вона просить розлучення, оскільки їх відносини не те, що це повинно бути. Хлопці не втрачають, що вона хоче і подумує речі.

Текст відео:

до О, ти! Довгий час. Ви чудово дивитесь.

- Я. Покажіть, що мені потрібно розлучення.

- Що?

- Я вірю, що ви чули мене чудово.

- Привіт! Це мене! Що неправильно?

до Ми не будемо говорити більше.

- Я просто побігла тисячі ТВ-пам. Просто поговорити.

- Право! Ви вирішуєте, коли ми розповімо. Я не маю можливості.

до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

до Звичайно, але тільки якщо я кажу, "Я замовляю цей продукт".

- Дивитися?

до Не діалог!

до Що про друковану кампанію? Мм? Ви можете сказати мені, що ви пропустили вексельну плату на площі Times. Це як 200-фут любові декорації.

- Ви сказали, що ви любите мене, але ви не будете діяти, як ви любите мене! Це так званий!

- Я не знаю. Але агенція розповіла мені, що я справді смішний, справді чарівний. Тексти пісень, а це означає: Вони сказали, що ви любили нічого я зробив!

- Легко! Ви не робите радіо оголошення!!! Шукаю, весело або ні, я змінив, і ви не Я маю на увазі, ми не будемо йти до тих самих місць. Ви навіть не слухаєте, ти?

- Купони... Ви хочете купони, не ви? Дивитися, приїхати до магазину і отримати їх. Два слова: зниження лояльності. Я маю право? Це те, що справа? Приїжджайте!

до Якщо ви знаєте мене, ви знаєте, що я не піклуюся.

- Я знаю тебе! Я знаю все про тебе! 28 до 34 років. Ваші інтереси в Інтернеті: музика, кіно та лазерне видалення волосся. У вас є модний, але вільний доступ.

- Я тут.

- Приїжджайте! Вам не подобається. Я покажу вам, що прийде завтра. Я даю вам можливість виграти відпустку Багамських. Невеликий шанс, крихітний, але тактично він ще шанс. Ну, скажемо, що це може бути як старі дні...

Про проект, повідомляє про те, що проект є ризикованою і говорить: «У кінці місяця я зможе розповісти вам, якщо я ще менеджер з маркетингу в Microsoft або якщо проект перетворився на мене. й

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8