Улюблені відео творчого художника Бевзенка

Сайт починає новий проект - "Фаворит відео". Суть проекту – наші творчі твори розповідають про відео, які зробили найпрестижнішим на них і, можливо, якось вплинули на їх роботу.

Сьогодні, Ігор Бевзенко розповідає про своїх улюблених відео. Ігор зумів працювати в багатьох мережевих агенціях Росії, в Україні – в ЄвроРСКГ Києві, а в даний момент – Креативний партнер молодої агенції Clayborn творчий консалтинг, співавтор самопромо «Flags», оцінювався практично у всьому світі.

Ігор Бевзенко, Креативний партнер, Креативний консалтинг Clayborn

- Я не пропонент системного перегляду валу рекламного матеріалу, сформованого, наприклад, після проведення рекламного конкурсу Cannes або інших «епохальних заходів» щорічної регулярності. По суті, я думаю, що це детриментально для творців, щоб захопити свої мозок тисячами рекламних візерунків.

Такий моніторинг корисний для рекламних аналітиків, або істориків мистецтва від комунікацій, але не генераторів рішень. В іншому випадку, працюючи з такими «великами» перетворюється в систематичне копіювання успішних і проведених рухів, які піднімаються з підсвідомих, не обманюючи творчу готовність власника. А комунікація з ними нагадує старий жарт про історію ведмедних жартів: - П'ятдесят, сорок-секунд, Twelfth - ha-ha-ha-ha ...

Структура цієї колекції базується лише на одному чесному факті – ці роботи прийшли до мого розуму в першу чергу. Чи є вони хороші або не готові сперечатися, але це в них, що є головне – рух, який, здається, мені єдиний вірний в комунікативному творчості – свіжий, відкритий погляд на суміжні жанри і дисципліни.

1,1 км Епікне пиво. Це простий і зрозумілий, щоб використовувати сцени в дусі війни і миру, щоб ілюструвати чистий бульбіт – це лише справді відокремлений геній.

Улюблені відео творчого художника Бевзенка р.

2. Канада. Промова, гідна Троцького, в спеку розкопок про природу всієї країни - цей формат унікальний і запам'ятовує просто, щоб зловити дихання.

3610Р. 4200Р.

3. У Сварка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Непривабливий рух, як я люблю.

4. Фермер. Найпопулярніший відео, чесно трамплінг на могилі фейкових красунь, ілюстрації (на короткий термін) "природна природа якості виробу".

19 990 р.

5. Вибухання. Нове відео, яке ілюструє силу нового середовища. Хооліганізм в дусі джекса вимагало і поширення онлайн за допомогою добровільного розподілу. Це чесне спілкування з споживачем – це майбутнє.

Шановні відвідувачі Веб-сайт, якщо у вас є бажання розповісти громадськість, які відео ви любите, писати Ксенія Тихонова — [email protected]

Веб-сайт: www.dme.ru