Директор Dante Ariola - тонкий поцілунок душі людини

Дат Аріола - директор, про який можна сказати, що він входить до душі людини без збивання, знає точно, де є те, що він має, володів ним, але люди не розуміють. Бо він робить його більш майстерним.

Його роботи, і вони далеко за п'ятдесяти, тільки кілька виняток, завжди глибоко психологічні. Навіть якщо відео насправді смішний. Відеоролики Dante завжди досить масштабні, чи є ідея або виконання, вони завжди мають ідеальне виробництво. Він є досконалим в хорошому розумінні слова, і каже, що головне в виробництві відео є можливість побачити можливість створення лісу з дерева.

Dante Ariola, директор, MJZ: Я не дивлюся на роликовому виробництві як кар'єрний приріст або бюджетний приріст. Я просто хочу зробити хороші речі ... Я думаю, що це дуже важливо, щоб тримати себе на власній та інших роботах, як працює глядача. Не намагайтеся аналізувати його і розділити її на частини. Я не можу уявити, як це можливо, сказати, шеф-кухар, піти в ресторани, подивитися на це Меню, їсти замовлені і аналізувати одночасно. Я просто хочу, щоб насолодитися їжею. Сама річ з роликами. Я хочу, щоб насолоджуватися цим мистецтвом і ніколи не стати циніком. й

Ariola закінчив Вищу школу музики та мистецтва в Нью-Йорку і був дизайнером дискових покриттів, перш ніж стати директором 10 років тому, в 1997 році. Кришки Cypress Hill (+типовий логотип і багато логотипів для інших команд), Ведучі і Корн 90-х років його роботи. Він говорить про зміну активності, але це досить важко вірити.

У 2000 році на каннському льоді.

Золото для ряду робіт на прокат авто. Бюджетний бюджетй

«Це був дивний. Я був зйомки в Англії, і друзі мене і сказати, "У нас є вечірка тут, це дивно, кинути все, приходять в Канни, мати напій!" Я не сказав мені, що це був фестиваль, тому що вони знали, що я не хотів би показати. Я пішов туди, відвертав пару окулярів і пішов назад в Англію. Далі я пам'ятаю, я стоячи на сцені, і вони мене це. Це божевільний. Я купив костюм на нооні, а ввечері він повністю знищив його на торгах. Щодня скорочила тривалість життя на чотири роки. . . ?

Аріола мала руку у створенні відомої акції «Ця жива». Плагін 3й

Він спрямований на всі відеоролики кампанії, в тому числі в даний час

Про компанію Плагін 2 Про це також за участі.

Dante Ariola працює з Nike, VW, Heineken, Levi та іншими світовими брендами.

Новий відео Ні, повітрені на телеканалах США на цьому тижні, виклики процідити і вичавити все можливе. «Рун, як ви раніше не запустили» – слоган кампанії.

Наочно показувати вулиці глядача, парки, містки через очі хлопця, що працює досить агресивною музикою. Голосовий текст, підшипуючи основне смислове навантаження плями, озвучив актор Едвард Нортон, відомий своїми ролями в «не-основному» Голлівудських фільмах, таких як «Fight Club» та інші.

Повноважність і пронизливий валик для сумності Хайнекенй Тільки справжні пивні ціни можуть оцінити глибину і розпад трагедії втратити коробку улюбленого пива. Відео послідовність з мужніми чоловіками, раптом відчуває занепокоєння, трагедія, атом.

У ролику Леві. Хлопець в магазині вибирає джинси, які були на манекені. Манеквін не може нести його і вводити в гончарство. Це багато психології.

Красиво стильні, настроюючі роботи для Стелла АртойосПоросла, яка навчалася стрибати над кільцем і її трагічними кінцями. Непристойна любов цього пива.

70272.

Dante Ariola є одним з небагатьох рекламних директорів, які можуть похвалитися чотирма номінаціями на престижну премію Директора.

Він був номінований на досягнення успіху в рекламних оголошеннях протягом двох років з 2001 року. І в цьому році він отримав його. Для «Першого Смаку» відео Кока-Кола, "Сніданбол" для Страхування мандрівників і "Гуман" Джонні Уокерй Сніданок також був номінований на Emmy, і людина перемогла 2007 Clio Awards.

Кока Скола в відео «Перший Смак» продовжує сперечатися, що з цим напоєм життя людини перетворюється на нього Коксовий стороні життя – в будь-якому віці він буває.

Герой відео є паном Хадлі, який знаходиться в годівлі будинку, до якого медсестра пропонує пляшку коксу. Результатом цієї дегустації є просто приголомшливий: стара людина набирає життєву силу і починає робити те, що він ніколи не зробив перед: він надходить до нудисти колонії, отримує татуювання на грудях з написом «Я божевільний життя», стрибає в басейн з високою вежею, працює в Пампона з биків і навіть проводить секретну фантазію багатьох чоловіків: йде на ліжко з близнюками.

Долі повноти кола також виражається вміло вибраною музикою – це аранжування симфонічної поезії «Такеда Заратхустра» Річарда Вагнера.

Неймовірний сноуборд людей, автомобілів, велосипедів та сміття зібрано в агентстві Осінь – Міннеаполіс для того, щоб знову повернутися в стан: якщо у вас є страхування від подорожників, то нічого не хвилюватися.

Рекламна концепція, розроблена Fallon перебільшить складні ситуації, що відбуваються в житті кожного. Агенція виявила дуже точну ілюстрацію - сноуборд, це з ним, що найчастіше порівнюють проблеми з пілінгом.

5057534

В рамках однієї з найяскравіших концептів історії Тримайте рекламу, відомий бренд віскі Johnnie Walker неодноразово застрягнув уяву людей з інтелектуальними, надихаючими кампаніями.

Вони намагаються надати людям по всьому світу впевненість, що будь-яка людина, незалежно від окупності та соціального статусу, здатна змінити своє життя, зробити її яскравими та неповторними, виконувати мрії та досягати успіху. Головне, щоб бути активним, рухатися вперед і вірити в себе.

Новий іміджевий пляма, його творча концепція, розроблена BBH London, несе ідею відмінності людини над машинами. Головний герой відео – робота, головна мрія якого – стати людиною відчувати, любов, бути розчарівним, бажання. «Людина» – один з тих, хто важко назвати комерційною.

р.

І ось, мабуть, його остання робота – три ролики для жувальної гумки «5», бренд Wrigley. Похід проводиться під слоганом «Сімульті твоїх сенсів» – «Відтворити свої почуття», а три 30-секундні плями демонструють «що відчуває себе як росити 5» гумки – «що відчуває себе, коли ти кинеш 5 ясен» – «що виглядає так, коли ти киш 5».

Вона виглядає як незрівнянні речі.

Dante Ariola і The Mill створили промислову футуристичну антуражу і масштабних, важкодоступних дій, які вирішують персонажами відео, щоб відчути те саме, що дає їм жувальної гумки 5.

Дівчинка висить на тисячі робочих фенів, молода людина розгортається в м'ячі через воронку, що складається з промислових вентиляторів, а ще юнаків базується на невеликих металевих кульках, що прибиваються до удару музики.

499 р.

по/креативності/2007/08/15/19736