Костянтин Tokarev оцінив luchishie рольова гра

Креативний продюсер IQ Marketing висловлює свою думку на кращих і найгірших роботах, опублікованих минулого тижня. Маленький. ПС ПСВ результаті рецензування ми розбиваємо стереотипи, підняли вершину.

до Якщо ви тільки дивитеся буржуазними відео, є неприпустимо, що всі рекламні оголошення виконуються нескінченно талановитими і продуманими людьми. І ми повинні прийняти всі роботи, які обговорюються сьогодні і брати їх до Музею сучасного мистецтва.

Розчаровує, що це не має нічого спільного з російським ринком. Який знову показав сьогодні відгук.

Піонер - серія роликів Picture, звук - просто фантастичний! Я хотів би бачити великий екран від Sony Bravia. Відомі «Баллі» набагато більше впливають на «повагу почуттів і емоцій споживача», в якому ребрендований піонер так спрямований. І слоган Так Ні Інше кладе сміливу точку в дебатах про хто є власником будинку.

Костянтин Tokarev оцінив luchishie рольова гра (доб. 313)

За хвилину і половину відео ми не побачили як мобільний екран або веб-сторінку, так і будь-який інший банальний грокери демо пояснює сутність сервісу на овочі.

І в кадрі з якоїсь причини просте, абсолютно живі люди, і не глянцево-вічні манекени, на які «все залежить в майбутньому».

Vodafone не продає «чеп інтернет». Ви зможете заощадити час для тих, хто піклується про вас. Красивий, тонкий, сердечка історія з простим і точними уявленнями.

Зооо De Buenos Aires - Явнс Просто. Як і всі генія.

Не просто творчі ночі. Подаруйте їм лев наступного року або щось. Заслуги!

Костянтин Tokarev оцінив luchishie рольова гра , Україна

Серія Renault «Crash Test 2» дивовижна. Виявляється, що «поцілунки на дорозі» є міжнародним виразом! Я знаю для себе, наскільки важко знайти таке гарне розуміння, зрозуміле для всього світу.

І той факт, що коментарі сумнівалися, як це буде працювати, я думаю, що це чисто зображення сюжету про безпечні французькі автомобілі. Не німецька або японська, але французька. Вони з'являються до нещасних випадків, але як пристрасний! Що таке темперамент! Як тільки французька кан...

Dairy Milk - Drumming Gorilla - Розважатися! Розважатися! Залишайтеся на вухах! Що робити! Головне, щоб зрозуміти, що сьогодні ви конкуруєте не тільки з цілою категоріями, але з усім споживачем бачить і чути: з останнім альбомом J. Lo, новим епізодом Сімпсони і останнім сезоном прогубленого.

Так само як економія послуг заміщає економію товарів, тепер замінюється розважальною (або досвідом) економом. Зловживання або залишити ринок.

521174

Коли моделі західних топів повністю виходять з роботи – вони перейдуть до нас. У Росії повною мірою є рекламні контракти.

Серед героїнів валиків немає глянцевих наомейних таборів, ані цих розпадів у язиках, тому популярні з нами, свідчення.

Дуже життєрадісна, життєрадісна робота. Дове встановити новий тренд - інші не вистояли.

Адідас – Ругбі цієї Землі – Всі чорношкірі є великою командою. І це повинно бути велике відео.

Але мені, Адідас втратив інсайт і надихнув, що був у першому фліті Неможливий нічого. Коли ви переглядаєте перше відео доньки Алі, ви думаєте, "Дуже! Це, мабуть, найкраща історія, яку розповів бренд. Але це так близько, надихає і про мене. . . ?

Все це пішов десь ...

Дизель - паливо для життя є сексуальним і залізом, як тільки вони можуть. І, як завжди, ідеально підходить з візуальної точки зору. Ймовірно, серед всіх брендів преміальної моди, Дизель має найщасливіші комунікації.

Дизель є майже корпоративним кодом одягу.

Національний географічний - Гео Йо - Вода На жаль, я не 7 років. Я ще не маю художньої освіти. Тому я не можу оцінити ступінь чіткості повідомлення або прибутковість візуального прийому. Ви повинні попросити дітей і Макса Федорова.

RBK – Thierry Henry – Catch – Я не розумію футболу більше, ніж я роблю в техніці анімації. Але, очевидно, шанувальники добре знають «спеціальні властивості Анрі». З цими змінами відео збігаються і дикої життості.

Після всього, якось RBK зробив без Великої Анрі вибірки / віддає перевагу нашим кросівки, бути в стилі Бекхем і благ. Смуги також чоловічі, і показані тут без занадто багато доріжок. Ще раз - простіше, добрих і більше людей - краще.

Я впевнений, що крім телевізора, відео має великий вірусний потенціал.

Костянтин Tokarev оцінив luchishie рольова гра , Україна

VW - Борн Ултіматум Не дивлячись на краще відео VW, але великий приклад грамотної інтеграції площі бренду на ділянку фільму. Не всі однакові операторські крани, щоб літати за ніч Москва в пошуках знаків з відомим брендом «три листи» (через «Нічний годинник»).

"Воронцовський" - Млин Ну, тут ми отримали "Наша Раша".

Ні, я можу зрозуміти. Немає ідей. Цей короткий опис не схожий. Всі клієнти дивні люди з іншої планети з власною інтерпретацією концепції творчості. Але чому таке виконання? Де з'являється цей візуальний стиль? Так в світі за довгий час ніхто не не не забирає – не фарбується. Це не навіть 90-ті роки. Це нащадки братів Люм'єрів експериментують з кольоровим кіно.

«Азза мастильна паша» назвав цей шедевр у коментарях. Я не кажу.

«Савловський» Артемія Лебедєва Смішні.

З'явився такий темний Закубович.

Шоколад для годівлі - Що можна сказати? Це, мабуть, робота.

Ніщо нове. Стек + банальна ідея. Порівняйте його в Yawns.

Про фестиваль Cannes: IQ маркетинг про тенденції сучасної реклами

по /ekspertnoe_mnenie/2007/08/09/19640