Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Директор Kinka Згода, щоб отримати крутий проект. Він в цьому бізнесі, як і всі успішні представники цієї професії, а не через гроші - він просто вболівальник. 570273

Усгер Фільми є виробником одного режисера, Kinki Usher. У 1998 році компанія «DGA» успішно продовжує свою кар’єру.

Протягом 15 років роботи він зробив багато цікавих відеороликів і, звичайно, висновки про те, що таке відео реклама і що його з'їсти.

Бургер Король - Етно Поза «69»

яблуко - Вікно Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Adidas - Нічна практика Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

«Найцікавіше сьогодні це те, що клієнти плутають. Вони не знають точно, хто переглядає свої оголошення. Як вибрати правильний напрямок? Чи працює 30-секунд? Вони просять те ж саме, що вони робили десятиліття тому, але ще не існує відповіді: які комунікації вони зможуть досягти своїх клієнтів. й

Гора Дев - Чеета Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Гора Дев - Рам Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Візи - Трансакційна флейта Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Поляроїд - собака і кішка

На мій погляд 30 секунд найкращий час для відео. Це цілком достатньо, щоб зберегти глядача і залучити його до своєї сторони. Клієнти керуються самими і своїми уподобаннями. Тим не менш, найнадійніший спосіб захопити споживача. Люди тільки люблять рекламу, доки він затримує їх. Він повернеться до неї, як тільки він відчуває відверту спробу підштовхнути його щось. й

Візи - Газон і сад Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Візи - Паперовий Ліс Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Віза - Ранок в Манхеттені Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

«Що ж клієнти не приходять до правильного висновку після збою: «Ваші оголошення не так добре, і ви намагаєтеся продати.» Але в фокус-групах ніхто не просить людей, «Ви думаєте, що наші оголошення смішні?» Чи затримає тебе? Розумні питання сформульовані, що спочатку не вдалося отримати відповідь. Крім того, люди, які фокус-групи знають свою владу, і вони не заважають реальною аудиторією. Занадто багато руйнувань з цих досліджень. й

Türkçe, English, Русский, Українська...

English, Українська, Français...

Увійти Іграшки - Автомийка

Молочна ложка - Дрогобич Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

«Я хочу, щоб люди могли дивитися ваші відео. й

Старбурст - Дитина Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Старбурст - Алет

Taco Bell - Чихуауа Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

PlayStation 2 - навколишнє середовище Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Адидас - 3 суди Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

«Я часто роблю концесії, щоб отримати хорошу роботу. Але я б закликав його «щадний концесій». : Я був надзвичайно успішним, довгостроковим і щасливим кар'єром, тому фінанси не мають значення, коли мова йде про крутий сценарій. Я не в цьому бізнесі, щоб заробити гроші, і я не в ньому зробити невелику роботу. й

Volvo - ЗустрічVolvo - Сонце Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Volvo - Колеса Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Volvo - Виставкова Зала Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

через /tribune/2006/11/02/11526