Катерина Про нас Подаруйте людям причину перегляду відео

Директор Kinka Згода, щоб отримати крутий проект. Він в цьому бізнесі, як і всі успішні представники цієї професії, а не через гроші - він просто вболівальник. 570273

Усгер Фільми є виробником одного режисера, Kinki Usher. У 1998 році компанія «DGA» успішно продовжує свою кар’єру.

Протягом 15 років роботи він зробив багато цікавих відеороликів і, звичайно, висновки про те, що таке відео реклама і що його з'їсти.

Бургер Король - Етно Поза «69»

яблуко - Вікно

Adidas - Нічна практика

«Найцікавіше сьогодні це те, що клієнти плутають. Вони не знають точно, хто переглядає свої оголошення. Як вибрати правильний напрямок? Чи працює 30-секунд? Вони просять те ж саме, що вони робили десятиліття тому, але ще не існує відповіді: які комунікації вони зможуть досягти своїх клієнтів. й

Гора Дев - Чеета

Гора Дев - Рам

Візи - Трансакційна флейта

Поляроїд - собака і кішка

На мій погляд 30 секунд найкращий час для відео. Це цілком достатньо, щоб зберегти глядача і залучити його до своєї сторони. Клієнти керуються самими і своїми уподобаннями. Тим не менш, найнадійніший спосіб захопити споживача. Люди тільки люблять рекламу, доки він затримує їх. Він повернеться до неї, як тільки він відчуває відверту спробу підштовхнути його щось. й

Візи - Газон і сад

Візи - Паперовий Ліс

Віза - Ранок в Манхеттені

«Що ж клієнти не приходять до правильного висновку після збою: «Ваші оголошення не так добре, і ви намагаєтеся продати.» Але в фокус-групах ніхто не просить людей, «Ви думаєте, що наші оголошення смішні?» Чи затримає тебе? Розумні питання сформульовані, що спочатку не вдалося отримати відповідь. Крім того, люди, які фокус-групи знають свою владу, і вони не заважають реальною аудиторією. Занадто багато руйнувань з цих досліджень. й

Türkçe, English, Русский, Українська...

English, Українська, Français...

Увійти Іграшки - Автомийка

Молочна ложка - Дрогобич

«Я хочу, щоб люди могли дивитися ваші відео. й

Старбурст - Дитина

Старбурст - Алет

Taco Bell - Чихуауа

PlayStation 2 - навколишнє середовище

Адидас - 3 суди

«Я часто роблю концесії, щоб отримати хорошу роботу. Але я б закликав його «щадний концесій». : Я був надзвичайно успішним, довгостроковим і щасливим кар'єром, тому фінанси не мають значення, коли мова йде про крутий сценарій. Я не в цьому бізнесі, щоб заробити гроші, і я не в ньому зробити невелику роботу. й

Volvo - ЗустрічVolvo - Сонце

Volvo - Колеса

Volvo - Виставкова Зала

через /tribune/2006/11/02/11526