Ця людина перебуває в постійному русі. Colleagues та підлеглість Голови Правління та головного креативного директора BBDO North America дивляться на те, як легко він може переключатися з одного проекту в інший, повністю позбавлений творчих інтересів. 776361
Іхавеаніда журналісти зуміли зробити Давида Лугарса забути про свою роботу в той час і розповісти про свою несамовірну кар'єру, яка почалася в нижній частині Чіат-День і продовжується як голова & CCO BBDO N. America.
Ви в Нью-Йорку. Ви запустили найбільшу агенцію в місті. Я ніколи не думав, «Як пекло тут?» Я не думав про це. Багато людей знають, що їхні професійні сили. Але проблема полягає в тому, що більшість з нас не звертають уваги або помітили наші недоліки. Моє щастя, що я усвідомлю всі мої слабкості. Я не можу сказати, що я працював для багатьох агентств. Але де доля мене взяла, я пощастив: Я відкрив свої «білі плями» і об'єднала себе з професіоналами, які допомогли мені позбутися від них. Я не відчув, за одну просту причину - я завжди працював на великих командах.
Коли я був молодшим, я використовував, щоб відчувати себе сумним. Я відчув, як я занадто повільно. Все навколо мене здавалося більш талановитим, прохолодним. Тоді повільно, призи та нагороди почали з'являтися у своєму активі. Головна Я думав, що я не був на фестивалі. Я був так, "Як приходять?" Вони набагато більш талановиті, набагато більш креативні, ніж мене. Я скоро зрозумів причину. Все про свою здатність зустріти клієнтів. Я мав інтуїтивно зрозумілі знання про те, що клієнт хотів і необхідний. Я мав велику якість, але я думав, що це буде набагато краще, якщо я міг поєднувати його з талантом творчих творчих робіт навколо мене. Я використовую свої знання, щоб допомогти їм досягти досконалості, і вони допомогли розвивати свої здібності.
Пепсі - Пінбол
Що таке життя? Ви коли-небудь отримаєте шанс сповільнити? Повільний вниз непросто. Я думаю, що в цьому випадку моя дружина і діти просять мене спробувати і витрачати більше часу на них. Ми робимо, що ми не маємо другого лівого. Я думаю, що ми можемо знайти баланс, хоча. Усе буде працювати, якщо ви не вважаєте, що необхідно судити всі конкурси, підготувати виступи для кожного публічного заходу і показати на всіх сторонах, до яких ви запрошуєте.
Гора Дев - Майстер
Повернемося до агентств, які ви відвідали на різних стадіях своєї кар’єри. Що найважливіший урок, який ви навчилися в кожному з них? Що таке знання допоможе вам у BBDO? Я був дуже молодий. Я прийшов з невеликої агенції Rhode Island, де я в кінцевому підсумку повернувся до партнера. Але я пам'ятаю думки, «О, Чит День... Наші клієнти дозволяють їм зробити те, що вони хочуть і розповісти їм, як побудувати кампанію. й
Я пішов з впевненістю, що яка ідея, яку я приніс, вони продають його 100% до замовника. Істина прийшла до мене, дякую Богу, дуже швидко: це найбільш орієнтоване агентство, і вони збираються перевірити все 8 мільйонів разів, поки вони не переконані, що це гарна ідея. Я знаходив очі на голову від знаючи внутрішніх робіт на Читі.
У день Чита все відкрито - Lee Clow sat 4-5 відсіків від мене. Великий Нойсі. Луд-мута. Я хотів почути його. Ми не говорили багато, але я слухаю і слухаю і слухаю. Він не може навчати мене, як бути креативним, але здатний слухати мудрість Лі дійсно допоміг мені.
Після Чіат, я повернувся до острова Ройл і партнер Леонард Монахан. У цей період я ознайомився з особливостями бізнес-процесів. Як власник, ви отримуєте доступ до великої картини і подивитеся, куди приходять гроші і куди він збирається. Я відчув, як я зробив багато помилок, але риси RI дозволили мені експериментувати і вчитися з моїх помилок. Ми виграли кілька призів, які ми приділили увагу. Але невеликі відбійи, які не зробили його в наші пам'ятки, запобіжили нас від виходу на широкий ринок.
Звідси я пішов на BBDO West. Стів Хайден найняв мене, і досить скоро він кладе багато відповідальності на плечі. Я думав, "Дуже!" Я повинен бути дуже крутим! Він повинен дійсно довіряти мені, але шукав назад, він просто намагався отримати звідти. (Лугс) По-перше, він пішов до Огілви, і вперше, я не мав боса. Я почав вчитися давати замовлення на себе. У той час ми були провідні компанії Apple — компанія пройшла через поганий час, це період між двома дошками. Стів роботи. Щодня ми проживали під мечем дамок, відчуваючи, що ми можемо спалювати в будь-який момент. Я вчився важливий урок в часі: Я навчився не дати, щоб зосередитися тільки на роботі. У той же час я опанував «технологію» залучення нових клієнтів. На даний момент компанія Apple була відповідальна за 48% нашого бізнесу. Їх відправлення було прийнято BBDO West по всьому світу. Так, щоб поліпшити здатність виграти тендери, а часом Steve Jobs повернувся до Apple, і отримав речі назад на трасі, що клієнт був тільки 17 відсотків бізнесу BBDO West.
Я дізнався про те, як і що агентство в житті spotlight. А також знайти і залучити великих брендів для сервісу. Я не хотів би зробити свою роботу добре, якщо я не мав цього цінного досвіду в Fallon.
Дієта Гора Dew Puppet Show
Що ви скажете, реальний BBDO тут в Нью-Йорку? Чому деякі люди хочуть працювати тут? Я думаю, що більшість з нас дивляться як агентство з реклами телевізора, а не просто реклама телевізора, але великий, яскравий, багатофункціональний. Але реальність полягає в тому, що ми виростили в інших сферах. Наші принти виграють в One Show, наші дизайнерські роботи демонструють в дизайні CA, щорічний, і ми робимо купу крутих речей для інтернету та інших нових медіа. Для молодих фахівців, це як працює для бутік-агенції, тільки з доступом до величезних ресурсів, які люди можуть бачити те, що ви робите.
M&M - Сім'я Адамів
Як управляти креативним відділом? Ми не експлуатуємо всіх тут, і там немає необхідності заробляти точки в офісі в суботу. Ми працюємо над тим, що ми будемо працювати над тимчасом. Під час дикого навантаження люди забувають про вихідні. Я не бачу будь-яку проблему з людьми, які використовують цей час для «відновлення» і приїжджає до 11, або залишаючись на початку або перебування в кінці дня.
Увійти Бей - Антем
Так багато нових форм реклами і техніки з’явилися останнім часом. Ви не будете захоплені змінами та оновленнями, які відбуваються? Тексти пісень, а це означає: Ніщо про творчість рубає мене. Це весело і весело! Я не маю симпатії для людей, які порушують на думку нових технологій. Суть творчості полягає у відкритті нових ідей.
Твенті-од років тому, Філ Дузенberry — мій легендарний попередник — написав сценарії для Роберта Редфорда Природний. Сьогодні ви можете написати екрани для своїх клієнтів. Це вражає.
Що дійсно рубає мені питання оплати. Представляємо клієнту з ідеями, які дозволяють їм зробити мільйони. В теорії ми повинні отримувати комісії, але ця форма розрахунку пригнічує клієнта. Енциклі роблять гроші для клієнта буквально, коли вони сплять: ролики крутий день і ніч. Але кожен все ще віддає перевагу «годинній» оплатити. Це несправедливість, оскільки час, проведений на роботі, не еквівалентний вартості ідеї. На прикладі, коли я працював на проекті BMW Films, результат був $27 млн публічності. Під час економічного звороту група продала багато розкішних автомобілів. Але ми тільки отримали фіксовану кількість.
Знайдіть нову платіжну модель для мене. Мені здається, що розрахунок має бути на підставі ступеня успіху кампанії.
Ми одноразово «розроблені» один клієнт і запропонували оплатити наші послуги тільки після отримання акцій компанії. Він сказав, "Великобританія" Ви вже зараз інвестуєте в наш майбутнє. Але коли прийшов до того, що після того, як все випрямлялося, ми розраховуємо наш внесок, він повернувся. Ми перетворили цей клієнт вниз.
FedEx – Печерман Ви навчите своїх клієнтів новими технологіями? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Загальна електрика - Jar
Ваш батько був рекламодавцем. Що ви навчитеся з ним? І що про своїх дітей? Ви думаєте, що вони будуть дотримуватися ваших кроків. Мій батько був блискучим перцем. Він редагував журнали, працював в PR, реклами та писав книги. Він значно оцінив свою здатність писати. Я думаю, що я взяв його з нього.
Я думаю, що вони можуть перейти в рекламу. Вони мають дуже цікавий вигляд речей. Відчуйте себе комфортно в рекламному світі, і я забрав їх в офіс багато разів. Але, звичайно, вони повинні вибрати поле діяльності тільки на основі чого вони хочуть.
Кутовий - Битва
номінальний /tv-spot/2007/04/09/16736