Деякі знамениті жінки з віком стають тільки стрункішими і красивішими. Чи пощастило їм з генами чи з пластичними хірургами? Це питання ми поставили Яні Лапутіній, ведучій програми "Час краси" на каналі "Домашній".
Яна, дочка відомого пластичного хірурга Євгена Лапутіна, добре розбирається у всіх новітніх методиках догляду за красою. Але він не претендує на абсолютну точність у своїх «діагнозах». А що ви думаєте про вдалу чи невдалу «пластику» знаменитостей?
Кортні Лав
Зміни помітні. Губи стали більш пухкими: схоже, в них ввели філлер або гель. Філлер - це речовина, яка з часом розчиняється, гель залишається назавжди. Я рідко бачу хороших результатів від таких операцій. А потім вийшло не кращим чином, надто помітно.
Голді Хоун
Тут можна припустити тільки контурну пластику. Більш серйозних втручань не помітно. Помітний птоз, тобто випадання м'яких тканин. Можливо, вона робить ін'єкції рестилайну. Нічого серйознішого не помітно.
Бріттані Мерфі
Очевидно, дівчина збільшила губи. І не можу сказати, що вийшло красиво. Можливо, однак, фото було зроблено незабаром після процедури, і її набряк просто не спадав до сих пір. Набряк видно і в області носогубних солодощів. Може бути, так поширився набряк при введенні філлера в губи, а може бути, справа в якихось ін'єкціях, які були зроблені не кращим чином. Швидше за все, ін'єкції ботокса робили в шкіру чола: брови виглядають неприродно високо піднятими, шкіра ідеально гладка. У своєму природному вигляді Бріттані мені подобається набагато більше.
Кіра Найтлі
Кіра мало чим відрізняється на цих двох фото. Можна лише припустити незначну корекцію форми носа. Якщо вона була зроблена, то була дуже гармонійною, природна краса ніяк не зіпсована.
Верхня губа на другому фото більш пухка, але я б сказала, що справа в тому, що посмішки на знімках різні, губи розтягнуті по-різному. Якщо було зроблено невелике збільшення верхньої губи, воно пройшло дуже успішно, виглядає органічно і природно.
Вікторія Бекхем
Вікторія – дівчина, яка добре доглядає за собою. Можу припустити, що вона робила контурну пластику: дуже рівний овал обличчя, дуже хороший колір шкіри, рівний. Але їй вже за тридцять, вона мама трьох дітей, кілька років тому була популярною співачкою, багато гастролювала, це означає недосипання, їй щодня наносили макіяж. Все це не може не позначитися на зовнішньому вигляді, а, між тим, шкіра на другому фото дуже хороша. Так, швидше за все, мала місце контурна пластика.
На другому фото верхня губа більш пухка. Ось, мабуть, така тенденція серед зарубіжних зірок: коригувати форму губ. Тут все зроблено дуже добре.
Овал щік трохи відрізняється, але можна припустити, що на одному з фото вона тонше.
Донателла Версаче
Очевидно, що форма губ була скоригована. Ринопластики я не бачу. Були ін'єкції ботокса в лоб, він ідеально гладкий. Є носогубні складки, але вони не сильно виражені для її віку. Можна припустити ін'єкції Рестилайну. Випадання м'яких тканин немає: можливо, робила кругову підтяжку.
Еммануель Беар
Слідів якихось операцій я не помічаю. Він природним чином старіє. Напевно він регулярно ходить до косметолога, видно, що він не нехтує собою. Блефаропластику я точно не робила - повіки злегка опущені. На лобі немає зморшок, і, швидше за все, в цьому винен ботокс.
Кайлі Міноуг
Я захоплююся нею як сильною жінкою, яка перемогла рак. І не важливо, що вона робить зі своєю зовнішністю.
Тут важко судити: дуже різні віки. Явно відбулася корекція верхньої губи. Швидше за все, вона використовує ботокс. Контур обличчя рівний, блефаропластики не було, обличчя доглянуте. Я думаю, що це класичний набір з мезотерапії, рестилайну і ботокса.
Мелані Гріффіт
Мелані не приховує, що зробила пластичні операції. Друге фото невдале, складно робити висновки. Але вона точно збільшила верхню губу. Була ринопластика. Кругова пластика обличчя тут не особливо помітна. В іншому вона виглядає на свій вік.
Елізабет Херлі
Ніс на обох фото однаковий. Коригувальних процедур не існує. Овал обличчя з віком стає ширше, це нормально. Я трохи збільшила губи, вони стали більшими. Здається, що Єлизавета бореться зі старінням за допомогою того ж рестилайну, ботокса. Жодних глобальних операцій.
Памела Андерсон
Відбулася корекція форми носа, корекція форми губ. Ін'єкції ботокса в лоб очевидні.
Щоки на другому фото здаються більш запалими - можливо, Памела видалила зуби, щоб домогтися такого ефекту. Але може бути, це тому, що на першому фото її щоки прикриті волоссям. На мою думку, кругову пластику вона не робила. Явних слідів немає.
Лара Флінн Бойл
Цій актрисі зробили ринопластику, на одному з фото горбинка на носі, на іншому її немає. Напевно робить ін'єкції ботокса, так як брови у нього підняті. Була пластика верхніх повік: на першому фото повіки важкі, на другому їх немає. Також було зроблено збільшення обсягу верхньої губи. Допускаю кругову пластику, але це під питанням. Дуже чіткий контур, добре тонований.