Директор, який отримав деякі нелюдські нагороди за свою роботу «Баллі» для Sony Bravia і подає заявку на премію DGA цього року, має повністю російську назву Ніколя і здавалося б, важко відмовитися від датської прізвище Fuglsig.
Це насправді читає як Fulsey, так що нічого не складного про це. Це точно випадок з його роликами. Вони як нерозривні, так і прості. Але всі красиві.
По-новому режисера «першого списку» Данила Фулсі, був оригінальним фотографом. Пройшов по всьому світу, фотографував всі види подій. Я повинен сказати, не без успіху. Він отримав кілька престижних нагород журналістики, а його робота була опублікована регулярно як окремі книги. У 1999 році він опублікував книгу фотографій з Росії «В тіні ядерної бомби», за якою він отримав нагороду «Кращий фотограф у світі (до 30)» на премію Кодак.
На поїздці до Косово він взяв невелику камеру, щоб фільмувати все, що він бачив. Фільм Повернутися до вигнання про албанів, які змушені залишити свої будинки. Фільм-трагедія оновлюється в професійному середовищі. І скоро компанія Леві, яка захопила документальну та рекламну серію «Реєстрація», запросила Ніколяй, щоб стріляти одну з відео.
"Я почав робити рекламні ролики, бо мій стиль в документальному кіно завжди був кіно. Як і стиль моїх фотографій, це завжди був стиль кіно норі, сильний, темний і монохромний.
Fulsey зробила похмуру і дуже загадкову плівку в Гаїті, або відео про voodoo ритуали - комерційно видатний погляд на voodoo зсередини. Історія розповіла про незвичайну візуальну мову.
«Я запрошував реальний бродо в пагонах, звернувся до добрих священиків у невеликих селах». Ці ж священики допомогло мені змусити Леві носити один з них. У мене є багато поваги для своєї релігії і все в відео був реальний, навіть суворий курячий голова. 150 voodoo з'явився разом, і ми зняли 8-годинну церемонію. Ми не мали електрики, і доводили до світла майданчик з автомобільними фарами і точковими світильниками. й
Він був першим і останнім так темним. Після того, як він став все «право» і «право» доки він остаточно вистрілив деякі найяскравіші і найяскравіші твори останніх років: «Баллони», «Магія» для «Точка» JCPenney і Guinness». Микола має пологів і водночас серйозне сприйняття життя. З одного боку він побачив жахи на Балканах, а з іншого боку, він має безліч почуттів про жаба, що стрибає з труби будинку в Сан-Франциско.
«Я безперечно дисциплінований. І я працюю дуже швидко. Я прийшов з фотожурналістом фону. Я завжди скажу людей, які я можу працювати в кімнаті і що момент, коли я перетворю, я можу знімати об'єкт, який я хочу з правого кута. Так я фотографував політиків і багато інших людей, які незручні і некомфортні, і так я дізнався, щоб отримати дуже швидко прямо перед об'єктом, як я думаю, буде кращим пострілом, а потім експериментую.
«Я завжди роблю моделі всіх планів. Як працює військовий план? Пофарбувати всі двері на кожному будинку. І я не трахнув тебе. Я був дуже дивним, щоб побачити, скільки команд по всьому світу були гострі, що я дав їм повну модель 3D з усіма будинкими, автомобілями і все, що я збираюся стріляти. А потім всі ми разом — мене, оператор, арт-менеджмент, агенція, всі — намагаються знайти нові перспективи та цікаві перспективи, які іноді можуть бути приховані, якщо ви не працюєте з моделлю 3D.
«Ми ніколи не працювали з людиною, яка працює так швидко, і як ви – ви на тріщині або щось, як це?» І я думаю, що я вмираю, якщо я спробую наркотики! Я люблю працювати дуже швидко. І я завжди кажу. Я кажу, я кажу, я кажу, я кажу, я кажу. Я завжди скоригувати і додавати в дію і роботу операторів. Ось чому я можу отримати десятки тисяч повітряних кульок одночасно.
Я дуже сподобалося скрипт, коли я отримав його. Він хотів стріляти Spike Jonze, Noam Murro і, я думаю, Майк Міллс. Я думаю, що я отримав цей кліп, тому що я прийшов до ідеї, як ви можете вогонь гарматних кульок. Я, паравійськовий напівдус, придумав ці інструменти і знайшов дюд у Голлівуді, який міг зробити їх з моїх ескізів. Агенція думала, що б просто відварити повітряні кулі на вулицях з вантажівок, але я думав, що гармати змусять їх літати повітрям. Я також придумав жаба. А щоб вона повинна бути знята в Сан-Франциско, але ніхто не думав, що це була супер ідея. Цей відео взяв по всьому мозку, тому що я був боб, коли я був дитиною. І ми були всі діти на сеті. Він був колишнім, покрівлям, вражаючим, магічним, що я коли-небудь бачив і переживав у моєму житті. ?
Найцікавіше, що після цього відео я потрапив до пакетів абсолютно чітких сценаріїв. Я був шокований. Повітряні кулі були справжнім мистецтвом. Так я не стріляти дуже багато. Я отримав 12 нагород за Shariki за 48 годин. Я не бачу їх, але я намагаюся зробити фільм міні-сюжетами, і тому я був щасливий, що так багато людей усвідомили роботу, яку ми робили. Золота в Каннах, пізніше, була така честь. Я був щасливий, навіть якщо я отримав броню, я не чекав нічого більше.
452668
через adme.ru