Я все. Помаранчевий замінює багаторічну креативну концепцію

Мобільний оператор Помаранчева підготовка до запуску найбільшої телевізійної кампанії, варто більше ніж £ 90m, за підтримки нового слогана бренду: "Я am."

Концепція реклами «Всі ми можемо зробити більше» призначена для того, щоб показати людей як суть їх відносин, і продемонструвати, як Помаранчево полегшує і полегшує обслуговування спілкування між людьми.

Концепція «Я» буде відображена в усіх аспектах компанії, від центру виклику до візитних карток працівників компанії. «Це не просто рекламна кампанія, це система», – розповідає Джонатан Морлі, віце-президент бренду Orange. «Поговоримо про все, що ми робимо і освіжаємо бренд. й
У Великобританії один, £ 30 мільйонів будуть витрачені на кампанію, з загальними витратами по всьому світу, що наближається до £ 100 млн.
«Це не просто шар свіжої фарби на старому будинку», - сказав директор бренду Justin Billingsley. «Ми не будемо ставити «новий» на ринку». Помаранчевий кожні три місяці - довгострокова стратегія.
«Ми були найпопулярнішим брендом Великобританії і можемо легко повернутися до цієї позиції», - сказав він. «Ми в бізнесі взаємовідносин, не телефонії. Ми хочемо висловити все, що ми робимо через відносини. й

На даний момент було випущено лише одну з запланованих чотирьох відеороликів.

Перше помаранчеве відео, засноване на новому концепті «Я», який замінив довгострокову акцію «The Future Is Bright, The Future Is Orange», показує нам дерево сімей та друзів. Пункт режисер Ноам Мурро.

Текст відео:

"Я мій мама; Я моя сестра; Я мій найкращий друг Майк, який я відомий з школи; Я Kate, який ще десь в Таїланді; Я всі дівчата, які я коли-небудь поцілунав, і дівчата я збираюся поцілунати; я вчитель, який не вдалося на іспиті і той, хто надихнув мене; Я мій бос і всі мої друзі; Я хлопець я зустрівся на шляху і хто навчив мене грати гітару; Я місця, які я піти з друзями і жарти, що я хочу сказати їх; Я люди, які пригнічали мене і люди були. й

Друге відео зосереджується на одному, як і раніше незрівняне, людина. Третій відео сприятиме фестивалю RockCorps, який буде доступний лише за 4 години волонтерської роботи для Великобританії. Четверте відео продовжить просувати помаранчеві продукти та послуги з використанням різних тварин.

Відео буде транслюватися в суботу, 5 липня.

по /kreativnyj_obzor/2007/09/05/20048