Найсучасніші клієнти Росії

Серед рекламодавців все одно налаштовано виправдати сірі, нудні або приглушені кампанії, незважаючи на частину клієнта, його застій, дерев'янистість і навіть повну безсонність. Якщо ми виключимо статистично значущі дійсно клінічні випадки, то ми повинні сказати наступне (апатологія заздалегідь для жорсткості): це все від немовляти. На щастя, більше і більше рекламодавців це розуміють.
Сайт вирішив зібрати в одному матеріалі найсучасніші клієнти Росії. Тим, хто стоїть на стороні клієнта за найцікавішими рекламними кампаніями, за останні 5-7 років. «Моя сім'я,» iRu, ІКЕА та багато інших відразу приходять на розум.

Ми починаємо говорити про те, що ми знаємо, і ми сподіваємося, що ви приєднаєтеся до нас.

Примітка: алфавітний.

Самвель АветісКеруючий партнер маркетингової компанії "Архіда", ex-Tinkoff

Самвель Авецьян відомий серед професіоналів, як піонер російського бренд-менеджменту, майстер «захоплення споживчих емоцій», акомполяція в «феномовному запуску федеративного бренду», «харизматичний маркетолог» та «ідеолог з зовнішньої реклами», що розірвав Дума та антимонопольний орган. Як керівник відділу маркетингу різних компаній, він мав руку в створенні брендів Technoshok, Хан, Цар-Фатер, Tekiza, Zooom, Easy Life, Bonanza, а також в репозиції Дарії, що в результаті став першим федеральним брендом на замороженому продовольчому ринку. Але найдовша година вважається роботою над створенням бренду «Тінькофф». Останні роботи - Atlant-M

Турул Арбаш, Анна СуспікінаЕфес - "Ovip Locos"

Турул Арбаш (ака Туганрул Агіббаш – особливості адаптації турецьких імен на російську) був директором з маркетингу Efes, а потім став генеральним директором ПрАТ «Піарня Москва – Ефес». Але це не те, що це стосується нас, це людина, яка дала походу до кампанії Ovip Lokos. Заради доброти, для пива Falcon.

Також не остання роль у розробці та прийнятті цієї кампанії відіграла Анна Суспітина, колишній менеджер з маркетингу Efes, який згодом став генеральним директором рідної мови, агенція, яка зробила Ovip Lokos (нині зліва від агентства).

Микита Волков"Ніколас."

Раніше маркетинговий директор компанії «Декі» та автор бренда «Nicola».

Звісно, Микола Волков прочитав роман Віктора Пелевіна «Генерація П», згадував слоган копіювального діяча Татарського (Спрайт не співала для Миколая) і з часом думав, що «Накола» може стати ідеальним іменем для квасолі. Але майбутній батько «Микола» і не змогли уявити, що цей бренд ще не був використаний ким-небудь.

Андрій Грачевекс-Ікеа

Андрій Грачов, який працював у ІКЕА від 2000 до 2004 року, - це все реклама цього бренду в Росії тих років. Це не перебільшення, в основному завдяки рішенням Грачева, які давали агенцію простір для роботи та грамотно орієнтувалися на мислення творчих творчих робіт, аудиторія отримала легко, безпрограшну рекламу «Сведські меблі».

Наприклад, Людмила Баушева, нині творчий директор Саатчі та Саатчі Росії, колишній творчий директор BBDO та інстинкту, згадує його: «Так сказав «так» – і це, ми пішли робити щось інше». Або затвердили - під кошторисом, просто не обговорюючи нічого. Не існує таких людей в галузі, які керуються чимось ірраціональним у прийнятті рішень. й
Після 2004 року Андрій очолював проекти ІКЕА в Казані та Нижньому Новгороді, потім перейшов в Альфа-Банк. Що він зробив з червня 2008 року невідомо.

Ось деякі приклади оголошень ІКЕА від Grachev епоху: Москіти, Ми приносимо до молодятого кейту, пістолета. Якщо ми не помилилися, слоган-майстерня "Це ідея - є ІКЕА", придуманий Андрієм Амлінським, також був прийнятий завдяки Андрії.

Микита Яковлев, Менеджер з реклами ІКЕА (2005+)

Згідно з ІКЕА ви також можете відзначити Поліну Пашкевич (написаний) і Ольга Trukets, всі хороші кампанії ІКЕА за останні 4 роки асоціюються з їх іменами.

Олена КолмановськаУкраїнська

977464

Олена Колмановська – директор з маркетингу та редактор Яндекса. Вона є «людом і пароплавом» головного російського пошукового двигуна. Цього року завдяки Оленій Колманівській та її колективу в Росії пройшла федеративна акція «Не залишає відповідей».

Аркадій КурінНідан Sookie

8101392

Аркади Курін, директор відділу реклами та маркетингу Нидан Сокі, сказав: Я повинен мати як харчовий споживач, так і споживач нашого молодого бренду Sokos, і це nihilist. І має бути жінка в мене, 25-45, з дітьми, середнім рівнем доходу, купуючи Моє Сім'я.

Ця людина відповідає за оригінальні, цікаві та різноманітні рекламні кампанії трьох брендів Нідану.

Коли ви отримуєте COMCON дослідження і ви бачите, що 65% знає бренд My Family. Це величезна кількість людей. Як за відповідальність, мені здається, що ми, наша агенція і режисер Ярослав Чеважевський, що ми робимо з Моєю родиною.

Як почалася реклама соку Каприца?

Олег Москвін, Максим Гришаков
Кульки

Їх імена асоціюються золотими роками гіллі. Олег Москвін ще у Вінлі, але не в маркетингу, а Максим Гришаков тепер є директором російської гіллі.

Вони створили кілька чудових кампаній для бренду Orbit – в тому числі кампанії для Orbit White «Evil and Cunning Raja», «Індійське кіно», «Cunning Chen», «Conchita», що вдалося зібрати всі місцеві нагороди.

З останніх проектів Олег Москвін відповідає за рекламну кампанію Воронцовського Сухарикса, яка була розроблена спільно з компанією Leo Burnett Moscow.

Кирило Обух

Екс-мари і пенант. Він є незалежним консультантом з маркетингу.

Він працював на Nestle і Mars, під керівництвом служби маркетингових комунікацій VimpelCom, граючи важливу роль в ребрендингу мережі Beeline. Коли Обух — «голова бара» Нестле запустили торгові гайки з героями Брайн і Стомах. Тоді він був VimpelCom. «Я прийшов до конкретного проекту – репозиції бренду Beeline», – пояснює Обух. Його команда, за допомогою рекламодавців BBDO Росія і Wolf Ollins змінили позиціювання Beeline: «bee» забарвлення прийшла до заміни технічного, відчуженого від споживача. «Я працюю над величезним брендом з величезним бюджетом та інтенсивною маркетинговою діяльністю на ринку. й

За даними джерела на ринку, це Кирило Обух, який вирішив стріляти Мобільні Вампіри - і це було останнє відео зняте під його «режисуванням». Тоді прийшов Kent і творчий магазин був вимкнений.

У своїх клієнтів є канал П'яти, Golden Telecom і новини Відкритий Росія.
Закінчив корпоративну кар’єру в грудні 2005 року. Він працює як незалежний консультант з маркетингу та брендингу. Участь у проектах у сфері фінансових інвестицій, телекомунікацій, медіаіндустрії, рекламної індустрії, ресторанного бізнесу, просування кінопроектів.
Найсвіжіші та відомі проекти Kirill - Renins.com

Олена ПаснюкДиректор з маркетингу ТКТ ( Санкт-Петербург, бренди "Your TV", "Your Internet").

р.

TKT є одним з улюблених клієнтів Санкт-Петербурга RA «Nebo», вони співпрацюють більше п'яти років, щороку через виграний тендер, і все ще дуже задоволені один одному. TCT - стратегічні та креативні рішення, що пропонуються агентством, а "Хайвен" - гнучкість, інновації та нестандартний підхід, що не властиві будь-якому клієнту.
Олена Паснюк про зв’язки з «Гевеном»: Ми зустрілися з агентством Sky, але це знайомство перетворилося в довгострокові відносини. Ми просто оголосила тендер на творче обслуговування «Your TV», і я буквально розподіляв брифи учасникам, але випадково побачили примітку про них в «Business Petersburg». Відкрито агенцію. Про роботу Наталії та Влада заявив, що агенція була частиною Групи «Тайвас», а також про роботу Наталії та Влада. Не вказано телефон, а не сайт. Але іноді буває - щось натискається, і я терміново знайшов їх, організували зустріч. Ми побачили, що компанія Sky зацікавила цю роботу, величезна кількість часу проводилась на нашому бренді, щоб зробити дійсно гарну і якісну роботу. Ми побачили як бажання, так і потенціал.
Ось деякі роботи РА «Хайвен» для ТКТ: 1, 2, 3, 4

Олексій СинкКолишній президент Merlion

Олексій Сонк, засновник, генеральний директор, керуючий партнер та підпорядкований громадський акціонер одного з найбільших дистриб'юторів електроніки Росії, нещодавно залишив свій бізнес, щоб почати з нуля.

Звісно, ми будемо чути про «Сонка» Нагадуємо, що було зроблено в російській рекламі за допомогою Alexei Sonck: iRu «Друзі», серії Dell «Америка», кампанії «Поситроніка».

Тетяна Ясиновська, Людмила Максимова, Сергій Дочкін, Андрій ЛюбезновМакдональд.
Два HR кампанії для McDonald’s (робота на McDonald’s, значення Вашого часу та командної роботи) є незвичайними для російської реклами. За перший раз бренд пропагував не тільки свої продукти або послуги, але і вартість роботи для нього.

Звісно, говорячи проривних кампаній, не можна, але згадати про акцію Альфа-Банку. "Ми говоримо про мову клієнта", "Три скоринки" від Instinct ("Я сир і лосось"), Саважу кампанію "Подарунок останню сорочку", "Веронцовські тріски", серія Мафії Tele2.
Якщо ви, шановні читачі, знають, хто за шедеврами російської реклами на стороні клієнта, не соромтесь – діляться з нами. Це просто початок історії, і ми дуже раді продовжити його.й Країна повинна знати своїх героїв.

по/принтам/2009/03/31/39982/