Fiero Тварини

Фотопродакшн студії Fiero Animals підходить для позначення російського Platinum FMD. Рівень фото ретушів, показаних цією маленькою і дуже маленькою студією, не відображається в нашій країні. Це не так багато про власні інструменти – це не найскладніший, але про «Західний» рівень, який впливає на російську рекламну спільноту, в тому числі в коментарях до матеріалів на цьому сайті. «Коли ми почнемо робити це?» – це найбільш банальне і трите риторичного питання. Видихають, повільно стартують.

Сайт закликав До головної людини Fiero Animals, Микола КвартніковЦе його. нідерПро студію та її роботу

Читання, що сталося з неї і дивитися ретуш з Fiero Animals.

Ф'ЄРА Тварини

З іспанської тварини - "дикий тварини"

У італійській, фіеро означає «збиток, животик, агайл. й

Все виросло з фрілансування. «Чим не ви підписалися на студію?» У вас є багато роботи, і ви розвиваєте його. Ми працюємо разом. й

Не торкнувшись, я насолоджуюсь безкоштовною. Що таке студія.

По дорозі, що великий проект ніколи не відбувся, оскільки управління клієнтом було боїться поставити масштабну кампанію на одну особу. Після двох років майстер-клас з'явився, робота стала більш складною для роботи.

Тепер ФА 6 осіб. Четвертий малюнок, моделювання, фотографування + 2 осіб, які займаються організаційною частиною. Я можу сказати, що склад недавно розроблений, тому що люди не так легко знайти.

Є багато літер, що надходять від людей, які хочуть навчатися та працювати.

Але, як тільки людина усвідомлює, що це тільки на сайті фотографії виглядають весело, але насправді це багато роботи (разом днів) – все, бажання зникне.

Чому Retouch був обраний близько 6-7 років тому я працював дизайнером невеликої компанії, яка не займалася проектуванням на всіх, тобто було потрібно знати трохи все - Photoshop, ілюстратор, Corel, flash, html, php, боротися з друком, бути sysadmin.

Одного разу я прийшов в збірку Cannes Lions друкує протягом багатьох років на певному сайті (як був своєрідний енциклопедія реклами на Adme, але без кредитів і нічого на всіх - просто тонна знімків).

Немає перебільшення, але це був культурним ударом. Я не можу уявити, що це можливо. Хто це? Де? За кілька тижнів, я тільки робота була просто фліппінізмом через ці фотографії. Як було обрано напрямок.

Щоб бути хорошим ретушером (і в цілому, хороший будь-який), потрібно приділити багато часу. Дуже тривіал, але це єдиний спосіб. Плюс, ви повинні дивитися багато хорошої роботи.

Але важливо не заплутати один з іншим. Оскільки перегляд легко і весело, і робити жорсткий і лінь. Спочатку це завжди йде, де це легко і весело :

Можливо, я лежаю про особистість прямо зараз, але я думаю, що Лев Бурнетт заявив, що ви можете показати велику ідею з олівцем. Але він забув, щоб додати цю форму, ідея поза агентством не буде потрібно. Впровадження визначає, чи хтось буде виглядати на те, що було створено чи ні. В іншому випадку, тільки олівцеві ескізи будуть повісити навколо, і ми будемо дивитися фільм у вигляді сюжетних панелей. Це буде задоволення.

р.

У нашій країні дуже розвинений образ. Тільки це часто екстремально - будь-який "карамель" технічний дизайн, або трохи спрей. Але речі будуть краще скоро, Росія просто початок цього, і люди навчаються і експериментують. Ми за десять років, але більш цікаві фахівці в різних сферах реклами. Тепер, але це буде відмінно.

Друк рекламної індустрії в принципі в Росії знаходиться десь на запасах, в тому числі через відсутність достатньої кількості якісних виконавців. Багато клієнтів кладуть відео на фронті в розкрутці завдяки великій аудиторії покриття.

Але в той же час ми тепер маємо більше "імунності" до валиків. Ви часто переключите канали при старті реклами? Я майже завжди робимо. Друк не порушується, а красива картина, швидше за все, припинить вас на вулиці, коли ви закрили журнал або в Інтернеті. І гарне відео ви не можете бачити, бо перед початком «Аунт Ася», і ви відразу ж переключили.

Це, звичайно, більш широка тема. Але друки, в одній формі або іншому, завжди будуть – це обов’язково.

Не так часто зустрічаються фото ілюстрації. Ми часто бачимо добре знімні люди, автомобілі, косметика та текст. Чому не фарбувати щось інше?

Якщо для принтів Fiero Animals ми залишили левовий напад на zebra, це буде "хай, у тваринному світі". Трохи маніпуляції, і картина стала набагато цікавіше.

До речі, цей друк особливо любиться шанувальниками клонування. Після першого видання його більше року і участь у фестивалів, три рази я зустрівся з zebra, який з'їдає лев. Вболівальники.

Амібіції і Фестивалі студії не дуже багато років, але "не занадто багато місяців". Але факт, що портфоліо не збираються протягом декількох місяців, дозволяючи заявити себе. Звісно, на роботі все ще багато.

Я дивлюся на Platinum FMD з захопленням, але я можу сказати, що я щасливий, як вони розвиваються, так як я розумію, що Platinum 18 років і Fiero Animals є 1 рік.

Уже короткий список на Ad Stars показало, що напрямок приймається правильно. Фестивалі, звичайно, є своєрідним PR.

А з роботами про тварин в цілому, з'явилася цікава історія - як фестиваль не планував. Рік тому, коли ім'я студії прийшла, і ця серія прийшла, я хотів поставити його на тематичні ресурси і в журналах. Ми працюємо з Андреасом Тоскано на серії для московських новин. Я продемонстрував йому серію тварин і сказав йому, що я збираю його в нашому рекламному журналі. Він сказав: "Ви просто повинні надіслати цю серію на Канни." Після того, як я побачила новину на Adme з темою «Російська реклама несподівано добре оцінила на фестивалі в Бусані» і попередній перегляд нашої роботи. Перша реакція, що ще є Бусан?

Тоді Андреас назвав: "Фіро в фіналі, привітання!" Від імені студії він послав її. Я дуже вдячний йому. Ми не думали про фестивалі, ми думали про те, що робота і пошук клієнтів.

Цікаво, що ви приїжджаєте до ТРЦ та за межами магазину Reebok, люди дивляться на свою роботу та затверджують її. Або ввечері ви побачите 6 × 3 спліт, який був виготовлений для TV3. Це як русалка плавання в великому акваріумі.

Але фестивалі дуже приємні, звичайно. Незважаючи на те, що я думаю, що наша робота повинна бути взята золотом, гаю :

р.

Деякі з кращих робіт складно відзначити, кожен по-своєму цікавий.

Я люблю кампанію для ТВ3 – це великий і технічно цікавий проект + дуже жорсткі терміни, тому це було дуже весело.

Я люблю концепцію граната. Якось спонтанно прийшли, що ключі клавіатури схожі на виступи, які знаходяться на гранаті.

З явних причин я люблю серію для тварин Fiero. Коли я говорив про логотип Fiero Animals про мавпи агресивний, я жартував про створення zebra, їсти лев, а потім не до 15 хвилин пізніше, що я зрозумів, що це дійсно гідна ідея.

Я дуже люблю друк про клею, який був придуманий Денисом Лапшиновим і Денисом Єлисеєвом з BBDO. З одного боку, вона дуже проста, і з іншого боку, ми повинні приїхати до неї.

Це чудово для московських новин. Я дуже сподобалося, як Andreas отримав там. Він продемонстрував картину торгового центру, а потім поставив кілька журналів і газет разом. І з лініями формування стеки газет, цей дизайн тісно нагадує архітектурні лінії Всесвітнього торгового центру.

Я люблю багато роботи, які зробили, але природно я розумію, що це просто початок.

Процес роботи з клієнтом будується різними способами. У нас з’являлися короткі та ескізи.

Наприклад, коли ми зробили макет «Павеля в стилі Бородіно» для BBDO, нам довелося переробити і збирати з різних рамок з Павелом Волею, натюрмортом, зброєю і банерами одна інтегральна фотоілюстрація за ескізом.

Іноді вони приходять з короткий опис тексту, який повинен бути кінцевим результатом.

Або так – «Геша Куценко. Для СІМ-журналу також вийшов - це був рік, і тільки в час на Новий рік.

У студії винайдені сюжети, намальовані ескізи, організовані зйомки та пости. Все від початку до кінця. Я не можу сказати, що Fiero Animals є просто ретучною студією.

Найважче в процесі – початок. Планування чого стріляти, що робити, що буде намальовано. Якщо ви пропустили щось на початку, то вам доведеться постраждати.

І, ймовірно, це перший крок у роботі, коли визначаються тільки стиль майбутнього малюнка.

Коли проект починається, першим є планом роботи. Звичайно, тепер існує система побудови такого образу довго, але все ще краще фарбувати все.

Для того, щоб бути складними для запуску більш ніж одного проекту. Але є багато початкової рутинної роботи в процесі створення кожного образу. Коли ви починаєте думати про всі деталі.

р.

Проміжні етапи, як правило, письмові в терміни (це таке файл Excel з термінами). Коли я був вільним, він допоміг, що я ніколи не пропущений термінів, не було такого, що не забираючи телефон? або щось схоже на це. Це може здатися до кого-небудь ззовні, але тепер я оцінив важливість цього, тому що в роботі мені довелося зіткнутися з людьми ззовні і проблема купе дійсно існує, хоча ніхто не говорить про це. На Adme малоймовірно, що хтось буде писати про те, що «ми хотіли передати цей проект в січні, і ми пропустили його в липні. й

Якщо коментар від замовника дійсно займає півгодини, це робиться на півгодини. Якщо ми бачимо, що він повинен зайняти більше, ніж клієнт запитує, то ми говоримо про це. Але що можна зробити швидко, ми робимо швидко, і це дозволяє нам залишатися на графіку.

З часом наше ставлення до клієнта або агенції стає спокійним.

Ми не робимо все, що ми сказали, і якщо ми бачимо інший варіант, ми пропонуємо його. Для того, щоб бути чесною, я колись втратив кілька клієнтів через непотрібну і абсолютно пристойну плату. Я не розумію, де він прийшов з цього часу, ймовірно, він властивий всім, хто тільки почав досягти успіху, але не розуміти, що це падіння в океані.

Зараз робота стала набагато простіше. Ви отримаєте досвід. Також, як правило, ми зараз – після затвердження умов роботи, наш менеджер завжди знаходиться на боці клієнта.

Хочу сказати, що гостра реакція на втручання клієнтів є ознакою незрілості. Захистатися хворими. Неадекватність дуже рідко - найчастіше люди просто не розуміють один одного. І це необхідно без будь-яких "покинути" в загальному випадку.

Плеч до плеча з клієнтом або агентством незручно. В рамках проекту було запропоновано переадресацію до офісу клієнта. Відмова завжди. Чому? Конфіденційність - підписаний відповідний документ. Іноді вони просять написати щось на множині, щоб клієнт бачить, що процес пішов. Але робота завжди бере на себе час, щоб проаналізувати, що сталося в процесі зйомок, і тільки потім отримати роботу. Ви можете зробити це погано - хто це потребує? Я не можу розпочати роботу. Це нормально, клієнт, як правило, розповідає про час, щоб "digest".

Коли ми надаємо клієнту роботу, звичайно, у нас є варіанти, які ніколи не залишали студії. Щось лише пошук стилю, чогось взагалі в композиції і сюжеті. Наприклад, zebra з левом було почервоне для себе 4 рази.

Для Москви Про це було 5 оповідань, а в кінці було 3. Не бо вони технічно погані. Вони можуть бути в фіналі на рівні існуючих, але на ескізах ми зрозуміли, що щось буде збите, щось банальне, і десь сюжет занадто жорстке.

Тепер стиль нашої роботи може бути характеризується створенням робіт, використовуючи всі види ресурсів і техніки, такі як фотографія, ілюстрація і 3D, їх поєднання. Ми спілкуємося з деякими нашими ілюстраторами, щоб створити роботи в новому стилі. Для нас важливо, щоб російські фахівці брали участь у виробництві. Про те, де пропозиція знімати з Західним фотографом, можна легко видалити наші. Цікаво працювати з Заходом, але фотографи дійсно не погані.

Шукаєте навчання інших людей. Ми однозначно обговорювали, що людина звільнилася від цивілізації може стати щось блискучим.

Ноп. Ця людина може вдатися в велосипеді краще. Після того, як я був не схожий на кращі дизайнерські курси (коли я ще працював дизайнером sysadmin), і навіть там вони сказали, що без досвіду, накопичених поколіннями, ви можете тільки дізнатися, що посісти і їсти в різних місцях + навіть для дрібних речей. Ми просто потребуємо досвіду інших людей. Дивіться, як навчатись.

The Best are Platinum FMD і Taylor James. І студія, засновані Богом. Cgtalk.com є гарною спільнотою ілюстраторів.

Особлива робота інших людей важко визначити. Ви можете розпочати фліппінування через минулі та презентовані колекції Cannes Lions та відсвяткувати щось нове. Тексти пісень, а це означає: І це майже не так «Чи не так?» бо я не робив це. Тут потрібно взяти участь у проекті з головою, потім відчути те, що було погано і що було добре.

На цьому етапі ми все одно навчаємо, що необхідно за завданням. Ми взяли фотографії автомобілів, ми перетворили на автомобільні фотографи. Ми працювали над навколишнім середовищем – ми перетворили фотографів, які можуть знімати храм, якби він був декором для фантастичного фільму. Тепер є хтось, щоб дізнатися.

1 999 р.

Багато людей відповіли питання «який бренд хотів би працювати» – Apple. Не існує бажання працювати з Apple, вони вже добре виконуються.

У той же час було досить кілька замовлень на «ми повинні малювати пиво на хмарах» або «проти льоду». Вони відмовилися, не цікаві, і без нас багато реклами. І тепер ми думаємо, що хтось повинен нарешті пофарбувати гарне пиво в хмарах. Тож тепер наша мрія полягає в фарбуванні пива в хмарах.

49150 р.

Також читайте інтерв’ю з Артемом Куренковим, наготелем графіки руху Росії.

номінальний/interview/2009/08/13/60291/