Поверніть все і запустіть живопис.

Максим Костенко, в розумінні, є початківцям ілюстратора. Останнім часом він має, у власних словах змінився веб-дизайн і присвятив себе малювати фотографії. На даний момент – і він тільки 24 роки – працював з студією Артемі Лебедєва, BBDO Moscow, KoteKat (Франція), Lemonade (Великобританія) та інших студій та агенцій. Він пише блог, де він регулярно розміщує свою нову роботу.

На сайті Re:Vision опубліковано коротке інтерв’ю з Максимом, ми представляємо вишукання з нього:

- Я хотів пофарбувати для серйозних хлопців і їх однаково серйозні корпорації?

до Ні, я не думав про це, я просто хотів би зробити до 12 років, всілякі фаршировані хлопці, монстри, комікси, зробити деякі історії.

- І, можливо, при виборі університету пам'ятав цей важливий факт?

- Я забув все це, але коли прийшов час вибрати університет, я пам'ятав. Навчався вступити в МІМ, вирушив на курси російської та математики протягом усього року, але не визначилися з якими викладачами. До того часу я закінчив іспит, я знав, що я мав розробити автомобілі. Я був сказав, що до іспиту я мав принести мої малюнки. Я шукаю свої руки всі тижні, щоб зробити деякі автомобілі, щось інше. В результаті я був прийнятий до іспитів, я навіть забив мінімальний бал проходу, але все ще не вступав. Я пішов в юридичну школу.

- Розкажіть про ваші перші бронювання, як ви потрапили в це поле?

- Коли я був в коледжі, я працював на різних заводах протягом декількох років. На нічних знімках люди зазвичай думають про майбутнє і про життя загалом. Тексти пісень, а це означає: І тоді я почав думати про живопис. Я відчув, що юриспруденція не була шахтою, але заводи, але розпис на гроші буде чудово. Я побачила вакантність дизайнера з знаннями Autocad, Photoshop, Indesign (докладно, незрівнянно мені слова). І я вирішив терміново перейти на курси Photoshop і ілюстратора. Кілька разів на тиждень він пішов до Москви після нічних зрушень для уроків фотошопа, які очолювалися відставного діда. Він зробив деякі смішні речі в Photoshop, але так як я був далеко від нього все, я знайшов його досить цікавим. Після закінчення курсу я отримав роботу в маленькій студії в Москві, де, за принципом, отримав досвід і знання в дизайні. Через рік він приєднався до ADV-web Engineering. Я зацікавився цифровим живописом, через шість місяців я почав розміщувати свою роботу онлайн, і я пішов до деяких перших замовлень. Через півроку, я вже не міг працювати в офісі, я просто не встиг за мої проекти. І це зима я пішов. Я вдома, що я люблю. 7 місяців тому

до Який з ваших робочих місць ви найбільш горді?

- Я не пишаюся тим, що я бачу недоліки у всьому. Я так само, коли я працюю, я думаю, «Що буде бомба, а потім є щось, і я усвідомлю це довго. Але якщо ви дійсно намагаються працювати важко і вибрати, то, ймовірно, супергерої воліють. Більш детальна інформація Як правило, я не маю терпіння сидіти і малювати мало автомобілів поза вікном, але я зробив.

1681-1907

р.

6802634

Також читати інтерв’ю та подивитися ілюстрації Дениса Зільбера, Андрія Гордєєва, Ujean & Glazyrin mattpaints, Fiero Animals retouch studio та матеріал про те, як ілюстратори малюють та про кращих ілюстраторів Росії.

через /rejting-adme/luchshie-illyustratory-rossii-39262