З Нижнього Новгородського мікроавтобуса зробили бренд

Маршрут T171 або вибухонебезпечна web хвилі в дії. У Нижній Новгороді знаходиться автобусний маршрут 171, мабуть, найпопулярніший і найдовший маршрут міста.

До того, як ми переїжджаємо до самої історії, нам потрібно почати з того, що в Нижньому Новгороді, під «роумами» розуміємо автобуси, такі як ПАЗ, тобто не Mercedes minibuses або в найгіршому ГАЗель, як в Москві, це «Пазікі». У місті є багато хто з них і по суті всю транспортну систему базується на них. Історично всі жителі Нижнього Новгорода асоціюють маршрут 171 з авіаперевізником. ІП Каргінякий виконує більшість перевезення по такому маршруту.

У зв'язку з тим, що авіаперевізник прийняв соціально орієнтовану позицію на одну руку і завжди спробував зберегти ціни на перевезення, нижчими за 1-2 рублів у порівнянні з іншими маршрутами. З іншого боку, вони чітко спілкувалися споживачам атрибути їх бренду та основного рекламного повідомлення:

«В жовтому бампері з дешевою поїздкою, де ви ще можете виграти щось. й

Це те, як пасажири сприймають і сприймають автобус. Щоб відокремити від інших перевізників,

три речі:

Ціни на рубль дешевше; жовтий бампер; щомісячний розіграш призів серед пасажирів. Завдяки всім цим, T171 отримав популярне визнання і популярність. На автобусі, але зайдіть на T171, щоб взяти участь у розіграші.

Як з'явився пікнік? На самому початку пасажири попросили просто зібрати квитки на місяць, а потім в мікроавтобусі просто повісити номери виграшних квитків.
- відео @

Оригінальний тип квитків по маршруту T171.

По-перше, ви можете зареєструвати квиток онлайн і побачити всі результати онлайн. І, нарешті, з якоїсь точки, ви можете миттєво дізнатися про виграші епоху на квитку.
Р

Квиток з подряпинним кодом для ящика.

Найвизначніше місце в мікроавтобусах та на сайті.
р.

Переможці на сайті таксі.

На жаль, я можу пам'ятати, коли я був у коледжі, це було дуже класно, якщо один з моїх друзів виграв телефон або камеру в "journey". Я можу сказати, що T171 є супер мікроавтобус, я поїхав його в коледж.

Наприкінці 2010 року право на маршрут відійшло від T171, точніше, IE Каргін загубив тендер, незважаючи на те, що до цього він служив цим напрямом протягом 10 років і люди дуже люблять мікроавтобуси з жовтими бамперами.

Пасажири Т171 підтримали улюблену «роту». У місцевому форумі тема, що мікроавтобуси з жовтими бамперами, більше не стануть популярними, люди засудили дії органів влади, самоорганізовані до допомоги. У результаті пасажири зуміли відстояти «роту»:

Висновок T171 є справжнім локальним брендом, він не має соціальної присутності, але це соціальний бренд. Він має аудиторію і зобов'язується захищати його при необхідності. Сам бренд належить споживачам, не власнику бізнесу, які багато не розуміють. Споживачі вирішили жити брендом або штампом. За допомогою Facebook-сторінки не робить свого бренду соціальними, він не створює лояльної спільноти навколо нього, не гарантує, що в складних разів споживачі прийдуть до вашої допомоги. Вам не потрібно «поштувати» розважальний контент у ваших офісах у соціальних мережах, думайте, що це те, що користувачі хочуть, потрібно взяти соціальну позицію в бізнесі і спілкуватися з аудиторією, слухати їх і подякувати їм, а потім в погані часи для бізнесу, ваші споживачі допоможуть Вам. Ми не підтримуємо вас, якщо всі вони пов'язані з "добрим рандом" та "Як ви" розміщуються на Facebook та інших соціальних мережах. Це не точка.

Що незвичайне:
  • Чи знаєте ви багато брендів у сфері перевезення нетрадицій?
  • Це дійсно божевільний, щоб зробити бренд з простого мікроавтобуса, але це працює?
  • Чи знаєте ви, скільки разів споживачі врятували бізнес?
  • Чи знаєте ви багато справ з Нижного Новгорода?

Якщо ця замітка читати Олегом Анізомовим або Олегом Тиньковим, то власник бізнесу повинен бути запрошений на програму «Діалоги бізнесу з Олегом Тиньковим».

через targence.com/post/3333046589/t171-web