Перли викладачів університету

Присвячується студентам і студентам, які навчаються. Студенти мають гарячий час: сеанс в повному гонці. Деякі з них, ймовірно, мали мало контакту з вчителями під час шкільного року - і до речі, в оленині. Після всього, на лекції ви не тільки зможете збільшити запас знань, але і почути безліч дивовижних, мудрих і просто смішних фраз з губ професорів.

Редакція Веб-сайтЗа роки свого студента з теплою, вона збирала виписки вчителів, розміщених на мережі, за вдячними студентами.

• У пошуках головки: "Чи є ваш Gruppenfuhrer?"
  • Ви повинні поговорити з дослідником, якщо ви п'яте: ви повинні погодитися з ним на все.
  • Діалог з студентом:
    - Чи ви тягнете три?
    - Я не знаю про три, але я буду.
  • Як вирішити це рівняння? Відповідь це, fuck it! Але непарно достатньо, я до.
  • Тепер я збираюся писати нескінченну серію і дозвольте вам йти на поглиблення.
  • У травні ми навчимося в природі, прямо перед будівлею 15-ї Психіатричної лікарні, недалеко від цього. Це повний людей, як ви, чия мозок не може бути лінійним алгебра.
  • Чоловіки, я розповім вам, як сини: Я не піклуюся про вашу долю.
  • Ті, хто бажає взяти рано, можуть зареєструватися на відділенні та об’єднати їх ім’я в чорному каркасі.
  • Двічі не чотири, але три рази!
  • Нехай буде жовтий куб, для чіткості, синього кулька.
  • Намалюйте нескінченно невеликий трикутник. Немає, я не бачу добре, ми малювати більше.
  • Ці закони досить схожі, але не зовсім.
  • Типове завдання: два дівчата їздять безважна спиця.
  • Якщо ви сидите спокійно, ви можете почути мишу, що летить.
  • У центрі фото Леніна в звареній формі.
  • Зберігайте тонкий ноутбук у разі потреби.
  • Шукати рот! Тобі.
  • Я тепер обертаю цей шлях, а кутовий поворотний вектор прилипає з голови. І якщо ви ввімкнете в зворотному напрямку, де з?
  • Я навчаю собаку. й
  • Пропиловий спирт не може бути п'яний, тому ми не будемо писати його формулою.
  • Чи не підрахувати інтеграцію? Зайдіть в політику Є тільки дві арифметичні операції, які потрібно вміти виконувати: поділ і взяти.
  • Продавець в магазині попросить вас формулу Гаусс-Остроградський, і ви не знаєте його!
  • Безперервне втручання людини в навколишнє середовище може призвести до порушення наявних порушень.
  • Подумайте швидко! Чи є у вас один сувенір?
  • Я пишу це?! Не віруйте, це не вірно! Може бути це наукове відкриття.
  • Скажіть англійською мовою, "Мати п'ять років старше дочки. й
  • Характерні костюми були зазвичай доповнені збільшеними частинами тіла. Зазвичай репродуктивні органи. Як великі вуха, живіт. й
  • Добре, ви eagles, будь ласка, заблокувати... Твитнуть
  • Я не випускник Академії, але я дам вам вищу освіту.
  • Ви можете перевірити свою відповідь з математикою. Якщо це неправильно, ви не помилитесь!
  • Все це називається в одному слово: стабільність рішень системи диференціальних рівнянь.
  • Парабола, а потім інерції.
  • Скрізь трупи. Десь вони ще живі.
  • Я вірю, і ви допоможете.
  • Ви не можете писати цю мову.
  • Все зрозуміло зараз, крім точки.
  • Я ніколи не сказав, що це в лекції, але це свого роду сумний прямо зараз.
  • Я навіть кинувся від рота.
  • Ахматова Анна продовжує писати поезії.
  • Картина свині, яка з'їдала багато молока.
  • Ми дивимося в книгу і див. ... вираз для Laplacian в сферичні координати.
  • Я вірю тебе.
  • Що я зарекомендував себе зі своїм властивим кішкам.

через adme.ru