198
Перли викладачів університету
Присвячується студентам і студентам, які навчаються. Студенти мають гарячий час: сеанс в повному гонці. Деякі з них, ймовірно, мали мало контакту з вчителями під час шкільного року - і до речі, в оленині. Після всього, на лекції ви не тільки зможете збільшити запас знань, але і почути безліч дивовижних, мудрих і просто смішних фраз з губ професорів.
Редакція Веб-сайтЗа роки свого студента з теплою, вона збирала виписки вчителів, розміщених на мережі, за вдячними студентами.
через adme.ru
Редакція Веб-сайтЗа роки свого студента з теплою, вона збирала виписки вчителів, розміщених на мережі, за вдячними студентами.
- У пошуках головки: "Чи є ваш Gruppenfuhrer?"
- Ви повинні поговорити з дослідником, якщо ви п'яте: ви повинні погодитися з ним на все.
- Діалог з студентом:
- Чи ви тягнете три?
- Я не знаю про три, але я буду. - Як вирішити це рівняння? Відповідь це, fuck it! Але непарно достатньо, я до.
- Тепер я збираюся писати нескінченну серію і дозвольте вам йти на поглиблення.
- У травні ми навчимося в природі, прямо перед будівлею 15-ї Психіатричної лікарні, недалеко від цього. Це повний людей, як ви, чия мозок не може бути лінійним алгебра.
- Чоловіки, я розповім вам, як сини: Я не піклуюся про вашу долю.
- Ті, хто бажає взяти рано, можуть зареєструватися на відділенні та об’єднати їх ім’я в чорному каркасі.
- Двічі не чотири, але три рази!
- Нехай буде жовтий куб, для чіткості, синього кулька.
- Намалюйте нескінченно невеликий трикутник. Немає, я не бачу добре, ми малювати більше.
- Ці закони досить схожі, але не зовсім.
- Типове завдання: два дівчата їздять безважна спиця.
- Якщо ви сидите спокійно, ви можете почути мишу, що летить.
- У центрі фото Леніна в звареній формі.
- Зберігайте тонкий ноутбук у разі потреби.
- Шукати рот! Тобі.
- Я тепер обертаю цей шлях, а кутовий поворотний вектор прилипає з голови. І якщо ви ввімкнете в зворотному напрямку, де з?
- Я навчаю собаку. й
- Пропиловий спирт не може бути п'яний, тому ми не будемо писати його формулою.
- Чи не підрахувати інтеграцію? Зайдіть в політику Є тільки дві арифметичні операції, які потрібно вміти виконувати: поділ і взяти.
- Продавець в магазині попросить вас формулу Гаусс-Остроградський, і ви не знаєте його!
- Безперервне втручання людини в навколишнє середовище може призвести до порушення наявних порушень.
- Подумайте швидко! Чи є у вас один сувенір?
- Я пишу це?! Не віруйте, це не вірно! Може бути це наукове відкриття.
- Скажіть англійською мовою, "Мати п'ять років старше дочки. й
- Характерні костюми були зазвичай доповнені збільшеними частинами тіла. Зазвичай репродуктивні органи. Як великі вуха, живіт. й
- Добре, ви eagles, будь ласка, заблокувати... Твитнуть
- Я не випускник Академії, але я дам вам вищу освіту.
- Ви можете перевірити свою відповідь з математикою. Якщо це неправильно, ви не помилитесь!
- Все це називається в одному слово: стабільність рішень системи диференціальних рівнянь.
- Парабола, а потім інерції.
- Скрізь трупи. Десь вони ще живі.
- Я вірю, і ви допоможете.
- Ви не можете писати цю мову.
- Все зрозуміло зараз, крім точки.
- Я ніколи не сказав, що це в лекції, але це свого роду сумний прямо зараз.
- Я навіть кинувся від рота.
- Ахматова Анна продовжує писати поезії.
- Картина свині, яка з'їдала багато молока.
- Ми дивимося в книгу і див. ... вираз для Laplacian в сферичні координати.
- Я вірю тебе.
- Що я зарекомендував себе зі своїм властивим кішкам.
через adme.ru