Я хочу бути таким, коли я 55.

У віці 50 років я був типовим представником малого бізнесу в Росії. Мій бізнес, багато поїздок, смачна рясна їжа, невелика фізична активність.

Я не думав. Я думав, що я отримав «активний спосіб життя». Я любила похід, бікінг і виходила для шашликів з пивом. Тепер, дивлячись на цю активність, я просто не можу ходити.

Яким був мій стан здоров'я, коли я був 50?

Я не ходив. До парковки і назад – 15 хвилин щодня прогулянку. Якщо я пішов з сім'єю, я завжди був за дружиною і дітьми. У мене був подвійний підборіддя, 48-50 розмір одягу, відповідність живіт і непристойна ефективність синтезованих сиськи. І я думав, що це було генетично. Я не можу тягнути себе більш ніж двічі. У мене був сильний біль у передпліччях з будь-яким навантаженням на руки і я щиро думав, що це було серйозне захворювання, як поліартритрит. Мій батько загинув з нього, і я думав, що це спадкоємство.

Це інфаркт. Підвищений тиск. Нітрогліцерин з'явився в машині, я пішов до лікарів і вперше дізнався, як зробити кардіограму.

Проксимус Проспект не був щасливим. Життя збиралася, і я можу відчути це. Зменшення лібідо я просто збитий у віці. Я загинув морально з ніде геморой. Я збираюся писати все без прикраси. Не можна заборонити глави у здоров'я. Запроваджено програму самозахисту. Це не перебільшення. Я вивчила тему добре. Якщо тіло не потребує руху і він має безліч функцій, які не затребувані, то вони починають гасити.

У зборах в барбекю я бачив, що однолітки не робили краще, ми все частіше обговорювали не жінки, так як на замовлення в чоловічих компаніях, але наші соки. Публічна думка підтримала дисертацію, що чоловіки не живуть довго, і в цьому віці не повинні проціджувати себе.

Ось справа. Я отримав перший крок до здоров’я у 2006 році. Випадково. Похід на гірську походу і голову дуже рекомендується розпочати роботу. Ось ми йдемо. Виконувати жорсткий. Не більше 20 хвилин. Він був твердим. Я побіг протягом місяця до походу, а потім забив.

У 2007 році біль серця погіршується на тлі високого артеріального тиску. УЗД, консультування, лікарі. Це де я знайшов хороший лікар. Прослуховував мене довго, торкнувшись, просив і видається рекомендації.

1,1 км Обмеження солі
2. Обмеження жирів тварин
3. Фізична вправа, втрата ваги
4. У Контроль артеріального тиску вранці і ввечері (діар)

«Змініть спосіб життя назавжди». І дав знак на холодильник - корисні і шкідливі продукти для зниження холестерину.

За допомогою цього планшета розпочато навчання здоров’я. В цей час я не знаю про можливість нашого організму боротися за життя і завоювати хвороби без таблеток і лікарів.

Я почав діяти. Не думаю, що вранці я почав залити холодну воду, росити все солодке і борошно з дому і почав з'їсти пророщене зерно. Це буде трохи пізніше. Моє тіло, як лінь і пасивний, і підсвідомий розум працює як решта нас. Внутрішня голос збивається: «Не потрібно міняти, все дрібно, все буде відмінно, кожен живе так. й

Тому процес зміни способу життя був тривалим і поступовим. Я вже чотири роки. Я спробую пам'ятати основні точки.

Так я 54 роки, 170 вага 78 кг. Натягнувши 1-2 рази, розмір одягу 48-50, біль в серці, геморой і біль в передпліччях при найменшому навантаженні на руках, з'їсти багато жиру і смаженого, спати багато. Я завжди кинув щось перед комп'ютером. Іноді я спати протягом дня. Будь-яке фізичне навантаження не схоже. Іноді я курю під час водіння, щоб зупинитися. Кожна ніч є пиво, часто вино і коньяк. Регулярне печіння. Тільки "рені" економить.

Я почав читати більше книг про здоров’я та фітнес. Я прочитав їх до. Амосов, Павло Берег. Я дізнався, що ішемічна хвороба серця і інсульт. Що відбувається з геморою і як його лікувати.

Поступово, що генетичність і спадкоємність були лише гарматою, а германець був спосіб життя. Зброя не може вогонь.

Я почав усвідомити, що мені довелося змінити життя для життя. Тоді я написав слоган для себе: «Здоров'я є основною, решта пізніше». Я ослаблюю свою особисту участь в бізнесі і почав присвятити себе більшій кількості часу до теорії і практики здорового способу життя.

Якщо фізична активність була менш чіткою (Я займалася катанням на лижах і бігу в школі і інституті, і мав ідею навчання), то харчування було проблемою.

Як жити без цукру, борошна і жиру? Як замінити вечірні збори на кухні з флаконом молока і пряників?

Як можна жити без смаження, без пива і пива? Що про коньяку і шашлик на день народження? Більше питань, ніж відповіді.

На щастя, я не був самотнім у моїй слухі. Я був повністю і повністю підтриманий дружиною. У нашому 50-му році ми говорили про те, що харчування та харчування.

Я повинен сказати, що вона почала змінювати свій раціон до мене. Я зробив йога. Я переглядав її з-за кордону. Я погоджуюсь з тим, що я не погоджуюсь з чимось.

Я почав працювати з бігом, але швидко закінчився – хвора ліва нога. Допомогло мені багато. Я почав ходити. Я купив педометр і ранив кроки. Норма була 10000 кроків. Я не зробив це. Це дійсно важко. Але ходьба стала набагато більше. Прогулянка в хорошому темпі - 6 км на годину. Визначте робоче навантаження для новачка.

Заморожені овочі допомогли мені багато. Вони можуть їсти на відвал і не краще, але схуднути. Розпочалася втрата ваги. Натхнувшись мені, щоб зробити подальші кроки. Хліб замінив хліб. Цукор – мед. М'ясо є рибою і кальмаром.

Я почав помітити зміни в дзеркалі. У талії і грудях є горб. Повільно почали залишати другий підборіддя. Тепер у мене є тільки фото в паспорті.

Я вирішив зробити кубики абсу. Спочатку завдання не здавалася дуже важко. До 10 хвилин на добу. Тепер я бачу, як це було. Поступово і без зайвих навантажень, я намальовувався в фізичну освіту. Я не мав ідеї, що я буду йти з преси для бігу, катання на лижах і велосипедних марафонах.

Так я зробив абс. Кілька простих вправ. М'язи були щільно і прес не видно. Я переглядав мегабайти на YouTube. Нарешті, я зрозумів, що мені довелося підключити кардіо.

Я вибрав біг. Це найпростіший інструмент для кардіо. Тепер я вважаю, що один з основних джерел здоров'я.

Тоді було багато речей. Я почав бігти і готувати на марафон. За три місяці я приготував для марафону і рани. Виконуючи себе вимушені більше уваги на харчування. Чистий вегетаріанський раціон не підходить мені. Я вирішив перейти на сиру їжу. З тих пір, як я вже починав, і я сумнівав все. Як я можу запустити на сирі овочі? Що відбувається в м'язах? Що про зиму без спеки?

Книги допомогли знову. Автор: Себастьянович, Ерет, Шемчук, Столешніков.

Я прочитав багато, проаналізував багато, порівнюючи багато. Так багато сумнівів і поломок звичок.

За два місяці переходу на сиру їжу, ми успішно пішли на велосипедній дорозі в Норвегії, їсти лише сирі овочі та фрукти. Що дав мені надії.

Багато людей думають, що сира їжа є однією з видів собаки і повним обмеженням. Я не ходив шлях заборон, але спосіб задоволення природних бажань. Якщо я бажав рибу, то я бажав її. Я не хочу їсти салати і овочі. І це не було любові до тваринного світу, але з любові до себе. Я також люблю тварин і радий, що мій раціон не має нічого спільного з вбивством їх.

І так на сиру їжу в поєднанні з фізичними навантаженнями я знову народилася. Тепер я звик до цього приводу і легкості в організмі, які з'явилися в мене буквально з перших днів переходу на сиру їжу. Я почав спати менше і мав багато вільної енергії.

Я хотів би розповісти про світ, як легко і доступно, щоб отримати стільки бонусів тільки від зміни їжі. Я закликав всіх родичів, поїхали до друзів, щоб розповісти їх всім особисто. Я думав, що вони підібрали на своїх вихах, і ми будемо здоровіше і молодше. Не було тут. Я з'являвся на бокові погляди і скручування пальця на мій храм.

Що я можу закінчити з сьогодні? Прекрасний здоровий організм Балдність і не дуже здорові зуби – спадщина минулих років. У вас є кілька запущених травм, які не рахують.

Решта імпульсу - 45-50 ударів, тиск 120/80, вага 61 кг. Спить 6-7 годин. Я не хворий в останні два роки. Відмінна продуктивність. Це важко налаштувати мене. Я завжди знайде щось, щоб зробити в будь-якому місці. І, вірити мене, буде вигідно для тіла. Я практикую щодня. Запуск, бар, бар, вага, розтяг. Я проживаю за годину на день фізичного виховання. Одні вихідні - довгий пробіг 2-3 години.

Якщо ви коротко окресите план дій для переходу до здорового способу життя, я рекомендую наступні кроки:

Налаштуйте себе просту, але реалістичну мету. Мета повинна бути конкретною, реалістичною та очікуваною. Зробивши мету відразу мотивувати вас рухатися вперед.

Дослідження харчування. Що таке, скільки. Які продукти і чому слід виключити? Непристойно швидке харчування, напівфабрикати, смажені, солоні і жирні. Краще їсти всі продукти з мінімальною обробкою. Я не роблю. Вибираємо.

Не брати нікого слова. Подумайте, аналізуйте. Вивчайте з природи. Тут можна допомогти книги, відео на YouTube, сайти в мережі. Я не походжу на сиру їжу. Не панацея. Але мені подобається, і я не збираюся кинути. Я ніколи не підрахував калорій. Сира їжа є чудовим способом втрати ваги без голоду. У вас є багато овочів, як ви хочете, і ви втратите вагу. Але я також знаю багато людей, які їдять традиційно. Деякі люди не їсти м'ясо, інші не їсти молочних продуктів. Головне, я вірю, є модерацією в харчуванні.

Вивчення теми фізичної активності. Фізична активність потрібна в будь-якому віці. Чим старше, тим більше часу потрібно приділити фізичній освіті в широкому розумінні слова. Хочу виділити три речі.

Аеробні навантаженняТобто навантаження не дуже інтенсивна, без дефіциту кисню. Імпульс при таких навантаженнях не повинен перевищувати значення, що обчислюється за формулою: 220 хв. віком від 0.9. Краще не підняти імпульс над 120 збиває на хвилину. Аеробні навантаження сприяють розвитку серцево-судинної системи, зменшують відсоток жиру, нормалізують тиск, знімають стрес і багато іншого. Мій рейтинг працює, ходьба, бікінг, катання на лижах. Якщо ви зайву вагу, почніть ходити. Поступово додайте пробіг. Велосипеди і катання на лижах є сезонними і біговими і ходьками.

1990Р. 2199Р.

Силові навантаженняй Це вправи з власною вагою або вагою. Ви повинні це зробити. Також у будь-якому віці і чоловіків і жінок. При цьому зміцнюються м'язи, зв'язки, кістки, мережа капілярів зростає, покращує кровопостачання, жирові відкладення знижуються без втрати м'язової маси.

Початок зміцнення м'язів преси і спиний Це дуже важливі м'язи і найголовніше, вони відносно легко насосувати в домашніх умовах. Зробіть вправи, такі як скручування, ремінці та гіперекстензія.
Далі, будьте впевнені, що ви приймаєте вправи з власною вагою. Кватки, штовхання, тяги, стрибки, легені.

Гнучкість вправий Гнучкість є важливою частиною здоров'я. Тут я рекомендую будь-який йога комплекс для новачків. Знайти відео на YouTube, щоб мати набір 40-50 хвилин і зробити принаймні пару разів на тиждень. Виберіть кілька вправ з комплексу і зробити їх щодня протягом 5-10 хвилин вранці або ввечері. Може бути протягом дня. Періодично змінити вправи іншим. Поступово ви будете відчувати більш гнучкі.

Встановити мету, щоб отримати підлогу своїми пальми в нахилі без вигину колін. No bigotry. Гнучкість повинна бути розроблена повільно, але регулярно.

Знайти людейй Краще бути з вами. Але можна також віддалено – в соцмережах. Спілкування, обмін досвідом. Дивитися рольові моделі. Не дозволяйте собі стояти ще.

Дуже важливо робити загартування.й Дуже смачно поїсти холодний душ, починаючи з 30-40 секунд. Працює плавно. Болить горло і нежить ліворуч.

Встановити себе міні-голий Вони легко слідувати і вони додають впевненості. Як це. 10 шт. Пити вранці. Зробіть 100 кв.м. І так далі.

У мене були ці цілі:

• Преса в блоках.
  • Перетягніть 15 разів поспіль
  • Зробіть 100 штовхач в рядку
  • Стенд в барі на 4 хвилини
  • Дізнайтеся, щоб стояти на голові
  • 5, 10,15,20,30 км.
  • Запуск марафону 42 км.
  • Візьміть 200 км циклу марафону.
  • Запуск гірськолижного марафону в 50 км класика.
  • Дізнайтеся, щоб ковзати на лижах і запустити марафон.
Я виконав всі мої цілі, тепер я працюю над близнюком, стендом на руках і силою виходу на бар.

У всіх цих підрядах головне – поступова і регулярність. Для двох годин краще займатися щодня, ніж двічі на тиждень. З низькими регулярними навантаженнями організм краще адаптує, легше відновити.

, Україна

Сонце мінімум 7-8 годинй Гормон росту працює в сонці.

Не варто ходити в тренажерний зал. Симулятори призначені для зменшення травм і для виконання конкретного м'яза. Не потрібно нічого. Необхідно зміцнити всі м'язи і розвивати функціональність тіла.

Я ніколи не пішов в тренажерний зал. Я віддаю перевагу свіжому повітрі і тільки робити силові тренування в домашніх умовах взимку. Для цього існує пара ваг 16 і 24 кг і набір знімних гантелей.

Він не згадав про духовний розвиток. Я тут, але я маю щось сказати про це.

Я постійно навчаю нові деталі про навчання та харчування. Найкраща річ про це те, що ви встановите свою мету і виконайте її. Дуже задоволена. Дуже гарно виглядати в дзеркалі. Щоранку ви маєте стимул для переміщення.

Ви здавалося б, отримувати старше і ваше тіло молодше. Як дивний, як це таке. Ви не можете зупинитися. Просто перейдемо до нового мене.

Щоб уникнути спини, я поділю свої цілі і досягнення на моєму блозі і YouTube каналі. Я розміщую фотографії з навчання в Instagram. Спочатку було страшно, що люди скажуть про свою техніку. Тепер я використовую для різних оцінок. Я пропускав негативний і видаліть його відразу, я скажу конструктивну критика і спробувати виправити себе.

П. С. Не думаю, що я так міцний і незабутній. Кожна людина, яка розповідає про себе, намагається уявити себе краще, ніж він дійсно. Я просто звичайна ліньова людина, я просто потрапив в ситуацію, де я повинен вибрати між життям і я не боявся цього слова, ранньою смертю. Подумайте про те, що з вами з’явиться п’ять років, якщо нічого не зміниться.

Автор: interesno

Зареєструватися http://interesno.co