40 котирування від безсмертної серії «Друзі»

О. МИ. Боже! Веб-сайт Він ще в невеликому ударі від реалізації, що перша серія цієї блискучої серії була випущена вже двадцять років тому. Так це було вчора. Після всього, всі десять сезонів тушають в одному диханні.

Ми вирішили, що на честь такої дати нічого краще, ніж пам'ятати ваші улюблені моменти з серії культ. Отже, з усіх сезонів було обрано 40 котирування, які сподіваються, будуть заохочувати вас переглянути всю серію. Або хоча б пара епізодів або сезонів. . й

• - Ви не повинні закінчити їжу.
    до Немає, я повинен. Який наступний? Сьогодні я не можу закінчити свою індичку і завтра я з'їжу половину шоколадного бару і поставте в холодильник.
  • - У мене є наукове питання: Хомо сапіренс став вимиранням, оскільки вони були гомосексуальні речовини?
    - Джо, Гомо сапіренс люди.
    - Я не суджу їх. . й
  • до Ви коли-небудь були збиті в житті?
    - Нудота!
    - Прийняття до Моніка.
    - Ноп.

• Рахель: Чи є у вас сестра?
    Фоебе: Так, але ми не спілкуємось, вона так само, - все вона думає про свою кар'єру.
    Чандлер: Хто це?
    Фебе: офіціантка.
  • Террі (близько Фебе): Я не можу сказати, що ваш друг співає погано. Вона співає так погано, що на звукі її голосу я хочу катування когось з червоно-гарячими силовими засобами ... і довго... і краще всього, себе.
  • Чандлер: Всі права, хлопці! Я повинен йти до роботи. Якщо вчасно не вводити дані на комп’ютер, ніхто не помітить.
  • Професія? Дінозавр.
    Росс: Насправді, я палеонто. Знайте, давайте динозавр.
  • Джо (O Janice): Як тільки вона починає сміятися, я хочу, щоб витягнути свою руку, до тих пір, поки є щось кинути на неї!
  • Фоебе: Я просто мав три дітей, і я не дам їх жити в світі, де Джо є право.
  • Рахель: Я не знаю чоловіків, які мають нудну роботу!
    Чандлер: Хто був Росс? Леон тренер?

• - Я завжди дивився, що мій життя буде якби я не розлучився.
    до Який час?
  • - Джулі.
    - Так?
    - У вас був палеонтолог на губі, і тепер ви не
  • - Хтось стеол мій сендвіч.
    до Що говорить міліція?
  • - Вона подарувала мені коробку з неї і на ньому пофарбувала велосипед. Я сидів в ньому, і мій крок
    до Що таке несправедливість!
    - Чому? Я був перетягувати його, теж!
  • - Хлопці, хочу попросити вас щось. Якщо говорити на конвенції палеонтологів, послухайте мене, підтримую мені!
    - Я думаю, від імені всіх я можу сказати, що у нас є сімейні обставини, проблеми на роботі і ми хворі.
    до Він буде в Барбадосі.
    до Але вам важливіше.
    - Я тут!
  • до Що ви неправильно з вами?
    до Це мій тато. Він сказав, що він придбав мене спорт Мерседес.
    - Я сказав вам! Її батько - садист.
  • - Неагі - держава повного створення.

• Фое: Ми замовляємо піцу, яку вам подобається.
    Йо: Дві піци!
  • Чандлер: Яніце сказав: "Лок, не ви думаєте, що я отримав краще?" Я дивився на її і...
    Росс: Що ви?! Ви? Не можна дивитися. Рефлекс: "Ам я жир?" Ноп. "Я не хочу мене?" Ноп. «Значить розмір? ...
    Рахель: Нове!
  • Джо (O Janice): Чому ви приніс її тут? Ось люди тут!
  • Росс: Я так щасливий для вас хлопців. І ви так щасливі, щоб мати обидва права ім'я. Не було п'яти... Ні один синій або рожевий ... І на першому спробі. й
  • Господи: Я вдячний Богу за гарну осінь. В іншому день я стояв на зупинці, раптом був приємний осінній бриз ... і підняла спідницю дівчини!
88р.

• - Визначте, що сталося в моїй роботі?
    - Чи померли динозаврів мільйонів років тому?
  • - Гаразд, у мене є три груди і одна нога.
    до Як вибрати одяг?
  • - Я не хочу, щоб продемонструвати вам хлопці, але це сором'язлива, що кілька навчених людей і Joe не можуть пам'ятати всі держави.
  • - Моніка, що це?
    до О, це мій купальник з школи. Я був трохи жиру.
    - Я думав, що був закритий тенісний корт в дощ.
  • до Це сайт, де ми зустрілися, Музей Гуггенхайм. Вона любить живопис і я люблю смішні імена.

• Росс: Моніка, ви хочете, щоб отримати гроші?
    Моніка: Ні, якщо я не можу, я завжди відчую винність перед вами!
    Росс: Ну, потім попросіть своїх батьків - ви завжди відчуваєте себе про них, щоб зробити гроші від неї!
  • Росс: Я запитую її жити з мною.
    Чандлер: Ви серйозно?
    Росс: Чому?
    Чандлер: Так як ви тільки знаєте її протягом шести тижнів. У мене є мішок молока в холодильнику, тому у мене є більш тривалий зв'язок з ним.
  • Росс: Моє шлюбне спілкування.
    Фое: Чому?
    Ross: Carol є a лесбіянка... Я не.
  • Росс: Що ти?
    Рекомендація Моніка з Chandler. Я хочу, щоб звук твердий, але я не знаю одне смарт-слово.
    Росс: Чому б ви не використовували апурус?
    Привіт: Ви чули, що я сказав?!
  • Господи: Приїжджайте, стрибайте на скелі, подивіться бочка гармати, торкаючись на вітер.
    Чандлер: Йо, Я запевняю вас, якщо вони вказують гармату на мене, я починаю пекти в усіх напрямках.

• до Моя бабуся так рада ми намагаємось розібратися в секреті її печива. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
    - Вниз?
    до О, і, вона ніколи не болить мене, але вона точно в пеклі.
  • до Ви не знаєте, що я повинен зробити на роботі сьогодні!
    до Але ви вирішили розповісти про динозаврів.
  • - Чандлер увійшов до конкурсу «Піктюра розтопленого морозива» і виграв.
    - І рос прийшов в четверту і кричу!
  • - Ну, я можу отримати дев'ятнадцять?
    - Я. На масштабі одного до десяти, де десять є найбільш ідіотичним виглядом, ви також можете надати дев'ятнадцять.
  • - Чи ви збираєтеся ввести когось в Росс? Чи є вона весільна сукня?

• Росс і Рахель одружився. Моніка і Шандлер майже одружився. Може бути, і я теж повинен.
    Фое: Абсолютно. Не зараз. По-перше, Шандлер і Моніка одружилися і, до речі, багаті. Але вони не будуть. І я гонна маррі Шандлер з метою, і ви гонна маррі Рахель, і у вас є красиві діти. А потім ми будемо робити ці два і одружитися. У нас є гроші Chandler та діти Rachel. Ми приймаємо їх легко.
    Джо: Ну, що про Росс?
    Фоебе: Я не хочу йти занадто далеко, але ми боремося, і я гонна вбити його.
  • - Який баскетбол?
    до Це чудово до тих пір, поки Chandler отримав пальцем в оці.
    - Ох немає! Хто?
    - Чандлер.
  • Фое: Ви хочете навчитися грати в гітару?
    Привіт: Так!
    Фое: Тоді не торкайтесь!
  • Рахель: Як довго потрібно почати змащувати хлопця?
    Фебе: місяць.
    Моніка: Три місяці.
    Половина години.
  • Росс: Візьміть своє слово для нього, ваша робота як кімната, щоб показати на церемонії і сказати праве ім'я.
Продовження статті: Кращі котирування серії «Друзі»

www.adme.ru/tvorchestvo-kino/luchshie-citaty-iz-seriala-druzya-731610/