Повідомлення про народження дитини

990 Р

Нестандартні рішення в будь-яких життєвих ситуаціях і ніколи не втрачають серця.

За підтримки Веб-сайт Я збирав кілька дитячих виписок, які поділилися батьками онлайн. Дуже задоволена.

С ***

З дочкою (3 роки) грають рольові ігри:
- Я трохи синього. Твитнуть Ви, мама, синиця.
Дад приходить в.
до І ти, Дад, великий синець!

С ***

Бабуся позбавляє від онука Віктора (6 років):
- Червоні, тушковані, будуть входити на подвір'я - підрахуйте всі курчат. Хто це?
- Сусід Тітка Галя!

С ***

Від ванної кімнати:
- Мама! Ма-а-м! Подаруйте мені ще один рушник! Я промив ноги... і випадково проминув волосся.

С ***

- Мама, вам подобається ходити босоніж?
до Так, я до.
- Тоді я пішов у тапочки.

С ***

Повернулися з табору і поділилися враженнями:
до У нас був хлопчик, який їсти траву!
- Може бути, це було сурре?
до Ні, Дад, це був хлопчик.

С ***

Подруга сказав, що вона нещодавно побачила таку смішну картину: маленький хлопчик 5-6 років йде смішна танець-гай і співає пісню Верка Сердичка від автомобіля:
- Прогулянка по валізу. . й

С ***

День народження моєї дочки. Клоун – конкурс мавпи. Діти роблять обличчя і заморожування, і дівчина день народження вибирає кращих. Всім дітям (9 осіб) намагатися важко, але вона вибирає одного хлопчика. Про це повідомляє:
- Яй! Найдовша особа Андрія!
Всі клапті і продовжує рятувати, а Андрій в сльозах. Я заспокоївся. Ви виграли, ви були найщасливіші!
І каже мені,
- Я не зроблю обличчя, я просто стояв!

С ***

Дочка (4 років 3 місяців) з пішохідною ходьбою на майданчику, ми з Кума сидимо на лавці. Саме там, де мама зустрічає дівчину. Я чую вона каже,
до Де ваша мама?
до На лавці, над ними.
до Є дві мами. Який ти?
- Ну, там, ви бачите, красиві... (Я повільно плавлюючу)... мішок? Моя мама сидить поруч з нею.

С ***

Ми йдемо на йога. Уляна (7 років) примхлива в дусі «Я не зносу!» Це не йде з цим. Я перепрошу дочку:
- Уляна, ви дієте!
Дочка клаптить її вії з сюрпризом:
до Чому це знезараження? Нормальна жіноча поведінка!

С ***

Я варила курку в сметані на обід. Машка (6 років):
- Мами, м'ясо смачне сьогодні... (пауза) і те, що біле місце худне занадто!

С ***

Син (2 роки) перед сном ванн, граючи з іграшками. Я переносить рушник, загорнуті. Я розповідаю чоловіка:
- Ванна безкоштовна.
І син:
- Так, Дад, піти плавання, я залишив вам деякі іграшки.

С ***

Отримати в ліфті. Я кажу Владу (2 роки 5 місяців):
до Не доторкнувшись до стін своїми руками, погані дядечко тут.
Через добу вони зібралися на прогулянку, званий ліфтом, двері ліфта відкриті, два чоловіки виходять. Влад голос:
- Всі? Як ти ще?

С ***

Я поставив Антон (5 років) до ліжка. Я сидів поруч з ним, поцікавив його, і я збираюся спокійно залишити.
«Момний» раптом перестає мене спати дитину, «Мами, я хотів розповісти вам довго... й
до Що, мій курча? - Я лук мій вухо до дитячої подушки. - Що потрібно сказати мені?
"Момний, ви дуже -- ви дуже - -- ви погану варильну варильну, а потім є об'ємне змикання."

С ***

Ім'я сина Лева, і він перший градер. Після першого дня школи Дад запитує:
- Чи існують ще Леви в класі?
до Ні, немає Львова, але є хлопчик з іншою схожою назвою.
- Що?
- Ну, це як його... Тигран!

С ***

Нефризинг морозильника. Я розповідаю Андрюхе (7 років):
до Якщо ви хочете, ви можете повільно витягти з молочного льоду (Я сам хотів би забрати морозильник як дитина).
до І побажати буде правда?
- Значення?
- Ну, ви сказали самі, якщо ви хочете!

С ***

Моя дочка скоро буде 5 років, готуючись на день народження. Я кажу її сьогодні:
Ярослава, привітаємо Вас і даруємо подарунки від всієї родини. Не скажеш, що Сенья (брутер) не дала вам нічого. З усіх нас ми є родиною.
- Греді?

С ***

Я відправляю сина сина, щоб забрати сумку з авто.
Я даю вам ключі і я кажу,
до Ви пам'ятаєте, як працює багажник?
- Я був тим, хто навчав вас відкрити його. й

С ***

Ми намагаємось роз’ясувати до чотирьох років Антона, як поводитися. Учитель дає нам слово і розповідає нам у спокійному, міцному голосі:
- Я не збираюся порадувати від ex-girlfriends.

С ***

Амелія (4 роки 6 місяців) почула мускатську пісню на радіо. Прогулянка по квартирі співати:
- Час-пора-ревеналь в нашому житті краса і чашки, щасливий кік...
Чоловік сказав, що ця версія має право на життя.

С ***

Крістіна (4 роки), шукаю на своєму грандіозному альбомі фотографій, запитує:
- Мама, коли бабуся був молодий, у них є весь світ чорно-білим?

С ***

Олег (3 роки 3 місяців) не вважає необхідним для вивчення поезії, віддає перевагу репутації у власних словах. Вчора я сказав:
до Це переміщення. Зітхає на ходу. Всі Фелл.

С ***

Уляна (7 років) вирішила взяти її вимитий тканину з нею на поїздці до моря - улюблена іграшка Мурочка. Я зустрілася з цим квазідодом. Я бачу дочку, щоб залишити Мурочка в домашніх умовах і взяти гідну іграшка. Уляна є повним правом:
- Мама, як ви не розумієте? Ми будемо сумувати один одному! Хто повинен спати під рукою?
- Візьміть будь-який інший іграшка ...
- Але Мурочка ніколи не була за кордоном, і вона хоче піти там.
Уляна, так, люди побачать її - вони будуть сміятися або бути страшними до смерті!
Шукаю мене сумно, він зачепить голову репроах:
до Ті, хто знав, що любов був, не судити мене і буде зрозуміти!

Схожі: Дитячі розмови

Читати більше дитячих коментарів:
Діти.
Дитячі перли
Перли дітей та їхніх батьків

Сайт: www.adme.ru