421
Одеса Романтичний пост
Одесса – це особливий місто. Про неповторний гумор і знаменитий сланг його мешканців складають легенди, писати книги і зробити фільми. Одесани мають свою думку про все - і відносини між чоловіком і жінкою не виняток.
Веб-сайт Цей вид романтики, якщо не найкращий, то, безумовно, найяскравіші.
Більше Одеського гумору:
Одеський вид сімейного життя
Діалоги, які можна почути лише в Одесі
по www.adme.ru/svoboda-kultura/dialogi-kotorye-mozhno-uslyshat-tolko-v-odesse-839060/
Веб-сайт Цей вид романтики, якщо не найкращий, то, безумовно, найяскравіші.
- Абрам і Сараг йдуть на весілля:
- Абрам, скільки ви поставили в конверт?
- Зачекайте, чи варто конверт? - - Добрий вечір, Сара Абрамовна! Як ваш головний біль?
до О, я пішов, щоб грати в карти. . й - - Сма, ви повинні принаймні купити квіти.
- Чому ти ще живий? - - Я чую ваш Сара, одружився.
- Так, трохи.
- - Соня! Цей хлопець переплітається, ламається і приварюється, не турбуйте його!
- Я не хочу, щоб мати чоловіка!
- Я не говорю, відчуваю себе шкода, він через життя. . й - Чи знаєте ви, що детектор брехні?
до О, Бенья, щоб сказати, що я знаю, що нічого не сказати!
до Так, ви бачили його?
- Я бачив. Я зумів його здивувати! - - Боря, як ви з дружиною?
- Не зовсім добре. Вдень і вночі.
до Що робити так багато грошей?
- Хто дає їй?
- Дружина чоловікові:
- Йосип! Я зроблю тебе щасливою!
Чоловік:
- Сара! Машина пропустиме вас так багато! - Чи знаєте ви, чи є твоїй чоловікові?
до О, не змусити мене нервувати! Моя собака працює після автомобілів, але це не означає, що він ловить, він буде їздити! - Роза, ви думаєте, що якщо чоловік не Alain Delon, ви можете очікувати красивих дітей?
до Дякуємо, що ви живете у вільній країні. . й - Семион Марковіч, Я чую свою Розу грає флейту, хоча вона завжди грала фортепіано до.
- Так, я говорю тебе!
до Яка різниця?
- Грати фортепіано, вона все ще має можливість співати разом!
- Чи знаєте ви їсти вечерю сьогодні?
- З задоволенням Абрам Ілліч.
до Тоді ви точно сім. - - О, Яшенка, як ти? Я маю власний бізнес? Хто запровадив тебе до дружини?
- Я нікому не слава. . й - У ресторані «Одеса» є плакат: «Ми маємо нове керівництво». Постійний клієнт просить офіціанта:
- Що, Аарон Мойсевіч кинути?
- Ні, але він одружений. - Диван, чому ви знімаєте окуляри, коли ви йдете?
- Я без келихів, і так він. й
- - Сема, ви почуєте дружину Рабиновича, побігла?
- Як він?
- Тепер він був більш-менш спокійним, і спочатку він переповнений. - - Міанія, як ви відчуваєте про вашу дружину?
- Як наша влада. Трохи боїться, маленька любов, трохи хочеться іншого. - Яша розкаже коло друзів про щоденне карельне з дружиною.
- Хто мав останнє слово?
до Звісно - за мною! - каже Яша гордо. - Я сказав: "OK, купити його."
Більше Одеського гумору:
Одеський вид сімейного життя
Діалоги, які можна почути лише в Одесі
по www.adme.ru/svoboda-kultura/dialogi-kotorye-mozhno-uslyshat-tolko-v-odesse-839060/