510
15 доказів, що кожна дитина живе блискучим лінгвістом
Нестандартні рішення в будь-яких життєвих ситуаціях і ніколи не втрачають серця.
За підтримки Веб-сайт Я збираю дивовижну дитячу виписку, яку батьки поділилися онлайн. Дуже задоволена.
- Андрій (6 років) проводить години, граючи з пластиком і, відповідно, весь стіл змащується. Я завжди кладаю вас на папері, щоб таблиця не була брудною. Я купую на кухні сьогодні. Припустимо тишу процідувати. Кричить:
- Андрій, що ви робите?
- Скульптура!
- Чи ви кладете щось, щоб зберегти таблицю чистою?
до Так! Ноутбук! - Придбавши брата в дитячому садку вранці, він попросив свічку:
- Хто отримує рано не дозволяти дітям спати?
Відповідь вбита: "Мама". - Купання нефрика в ванній кімнаті, він 5 років. Він хотів пити воду прямо з ванної кімнати.
до Ви не можете пити, це брудно! Він сліз і каже,
- Чому миємо мене в брудній воді? - Дитина привітала бабуся:
Вітаємо з 8 березня!
Бабця каже,
до І ви хочете...
- Бажаєте деяких борщів з тріщинами? - Мій друг Лера дочка 5 років. Одного разу вона дивиться оголошення і вони кажуть, що коти божевільні про Віска.
- Мама! Кричить Lera.
- Що?
до Ми не будемо купувати наш Marouse Viscas. Погано вона. - Я на іншу дієту. Годівля сім вечері, сонлінг. Я укладаю:
- Гаразд, ми отримали каву.
Рома (12 років):
- Чому?
- Тому що кавовий дискурує бажання їсти.
- Мати, єдине, що ви хочете їсти - це їжа! - Подруга прийшла до своєї сестри і приносила Сфінкс кішка з нею. Мої п'ятирічні сини дивилися на цьому литому диві, подивилися на нього, і раптом він збив:
- Дад, хто це?
до Це кішка.
- Чому він виходить? - Дад і його син (3 і половина років) заповнює анкету для дитячого садка. Товар «алергічні реакції».
Дад: Написати те, що?
Мені: Яка дитина алергія на те, що, список яких продуктів не можна їсти.
Дад пішов в думливість, перебуваючи щось на пам'яті.
Хлопці, тато, пишу капусту. й - Про те, як він провів вихідні дні: «Залишся дер.» Він має вішалка на голові. й
- Моя дочка ніколи не була спокійна і мовчана, як дитина. Ось чому всі ми чули наші розмови.
Ми йдемо в лікарню до офтальмолога на наступний прийом. Ми пішли в магазин і купили коробку цукерок.
Дочка: Мама, чому цукерки?
Мені: Лікар.
Дочка: Чому лікар?
Мені: Ну, вона лікує тебе.
Дочка (загальна, на всю трамваю): Кондиції? - - Мати, собаки вільні люди. Чому їх чоловіки на поході?
- Я купив дитину (5 років) комплект рукоділля. Читання інструкцій на голос:
до Вам потрібні ножиці, клею і трохи кіт... – думка. - Мама! Чи є у нас в домашніх умовах? - Поведінка такого діалогу на майданчику - мати у високих тонах говорить її 4-5-річній син:
до Ви запакуєте всі ваші іграшки прямо зараз і ми йдемо додому, або ви залишаєте додому на тиждень!
Хлопці, зберігаючи свій бізнес в свідомості:
- Я нічого не обирає. - Перейдіть з Альонком (3 роки) від дитячого будинку. Я допомогла їй сукню, і вона кладила рукавиці на вулиці. Повідомляємо, що вона приглушена ручкою в її кулак:
до Що в руці?
до Це сюрприз!
- Хто?
- Для вас!
- Чи є кнопка?
- Нове!
- Чи є камінь?
- Нове!
- Чи це квітка?
- Нове!
- Я даю! Що це таке?
- Ось це для вас ... - відкриває долоню, і є величезний отвір в рукавиці - потрібно пришити!
Читати більше дитячих коментарів:
Перли дітей та їхніх батьків
Повідомлення про народження дитини
Діти.
на www.adme.ru/zhizn-semya/govoryat-deti-793560/