536
Жінки Одеси унікальні
Одесса – це особливий місто. Про неповторний гумор і знаменитий сланг його мешканців складають легенди, писати книги і зробити фільми. Одесани мають свою думку про все - і красива половина людства не виняток.
Веб-сайт Зібрали ескізи, в яких захоплюється захоплення жінок гострим одеським гумором.
- На Привозі м'ясного павільйону жінка завантажується мішками, зупиняється на лічильникі з головою свини, зірється на ній і дає:
до О, я забули купити мої чоловічі сигарети! - Під час життя сім'ї лексика Суфа, щоб розкачати очі.
- ... І вона і Роза жив щасливо коли-небудь після 60 років. 3 роки щасливі і 57 довго.
- - Сарочка, послухайте свою матір! Якщо ваш друг перестає гойдувати щодня, змінюючи шкарпетки, апологуючи, компліментуючи, даючи квіти, все... заспокоїти... Він твій!
- У вас є будь-яка наука?
- Так, Моня. Ви хочете копати? - П'ятирічний Sofochka коментує:
- Мама, Мама, можна подарувати мені цукерки?
Я можу.
до Що ми чекаємо?
- - Я завжди їсти багато, коли я нервую.
- Ви не знаєте тихого життя. - - Мед, що найголовніше про жіночу красу?
- Рот!
- Форма, колір, розмір? й
- Ноп. Головне, закрите. - Борис Мойсевіч, я почув, що ви мали онука! Чи вона схожа на її бабуся, Сауловна?
- Шале Я кажу вам? Якщо ми починаємо говорити, ми побачимо.
- Madame Short, я дивлю, як ти?
- 85.
- Oi-wei! Чи можна випити, курити?
- Нудота! В іншому випадку я ніколи не гине. . .
- до Ви хочете подружити свою дочку?
- Я.
- Приходьте сюди, Роза! Тексти пісень, а це означає: Є деякі божевільний хлопець тут! - «З кожним великим чоловіком є велика жінка». Так, так, ці жінки можуть зануритися.
- На сьогоднішній день Рабинович просить Сараю:
- Ви, мабуть, любите малювати?
- Так, Яша, як ви знаєте?
- Ви можете побачити його! - до Мій чоловік не зацікавив мене, як жінка.
- Спробуйте носити деякі сексуальні чорні білизна.
- Я зробив його до. Він кладав папір вниз і запитав, "Хто помер?" - Сарка від Fima придбала велику кількість грошей. І не даючи, одружився з ним.
- У сльозах, Сара перепрощує чоловіка:
- Ви навіть не подбаєте, чому я кричу? Ви хочете мені?
- Не ! Я не маю ніяких грошей! - Фіра з'явилася на дієті кілька разів. З кожним днем я проходжу.
- - Fima, я жир?
- Ти, Лукія! Звісно! Дуже дивний! - - Міанія, їсти! Я зрізав сережку.
- - Роса Львівна, коли настає старість?
- Коли макіяж стає першим натисканням.
Дивитися також продовження повідомлення:
Одеський вид жінок
А ще одеський гумор:
Пост чистий Одеський флірт
www.adme.ru/svoboda-kultura/post-chisto-odesskogo-flirta-979560/