Батькам цієї дівчини вдалося вилікувати її екзему. Але які жертви вони повинні зробити?

А батьки Майя вперше зустрілися з екземою, коли їхня дочка була дочка. Лікарі зробили розчарівну діагностику і сказали, що запалення шкіри, яка схожа на плями шкіри і практично повністю покриває організм дитини, генетично невиліковний. Варто сплачувати данину батькам, які не хочуть відмовитися і боролися з хворобою з підвищеною стійкістю. Коли вона була 7, її мама почала гасити зв'язок між її екземними спалахами і її рідними звичаями дочки. Саме тоді батьки дівчини вирішили спробувати всі найбільш відомі дієти. Вегетаріанська дієта вегетаріанська дієта вегетаріанська дієта вегетаріанська дієта вегетаріанська дієта

«Це дуже важко дотримуватися дієти, але це навіть важче жити з екземою», - розповідає мама Майя. Після того, як перші результати стали помітними, і хвороба почала відступати, вся сім'я п'яти осіб повністю перейшла на вегетаріанську дієту. Близько 6 місяців, Майя, її батьки і її два молодших братів їсти тільки овочі і фрукти. Під час цього часу шкіра дівчини практично повністю очищається і її мама довели, що вона побачила дитину без екземи вперше в її житті!

За два роки сім’ї змінили свої звички харчування. Сьогодні Майя щаслива і здорова 9-річна дівчина. З прийняттям нової дієти вона буквально постраждала кілька дрібних спалахів захворювання кілька разів. І свого молодшого брата, який був діагностований аутизмом лікарями, став більш соковитим і менш ймовірним відступати. Хоча на сьогоднішній день немає надійних доказів, що дієта допомагає в боротьбі з аутизмом, є вже деякі дослідження, які підтверджують це посилання. Зараз всі члени сім'ї сповнені здоров'я, сили, оптимізму та віри в майбутньому. Звісно, батьки Майи вважають, що не завжди можна дотримуватися дієти (наприклад, на весіллі або під час подорожі), але решта часу вони намагаються взяти їжу в контейнерах з ними. В цілому, всі члени сім'ї намагаються дотримуватися здорового харчування: пити свіжовичавлені коктейлі, їсти овочеві салати, фрукти та овочі щодня. І кілька місяців тому сім'я переїхала з рідної Польщі в Таїланд, де вони мають їжу, які вони потрібні для здорового харчування цілий рік.

5763857

Звичайно, приклеювання вегетаріанства дуже складно, але життя з екземою набагато складніше. Дитяче здоров’я – це те, що вона приводить її до кінця. Обов'язково розкажіть своїх друзів, як протистояти труднощам і не давати навіть перед генетично невиліковними захворюваннями. Завжди здоровий!

через takprosto.cc