Невагомий смак з вираженим сиром. Ви не можете отримати від тріщин, як це!

Цей повітряний снек ідеально підходить для кави, чаю, пива! Яскравий сирний смак, хрустка основа, апетитний вигляд - все це гарантує успіх простої страви. Для закоханих, щоб поліпшити рецепт, ми пропонуємо додати трохи кунжуту до тріщин. Дуже смачні і ароматні хрустки випічка виявиться, якщо змішати сухі трави безпосередньо в тісто - базилік, кріп, петрушка, розмарин, суміш італійських спецій, коріандра. Якщо старий Рокфорт був обраний закускою, він обов'язково віддає перевагу цим дивовижним тріщинам. Я не можу чекати, щоб приготувати!

Інгредієнт:

• 100 г вершкового масла;
  • 100 г пшеничного борошна;
  • 100 г сиру;
  • 1 яєчний жовток;
  • Сіль, перець, спеції - за смаком.
Підготовка:

1,1 км Сир твердий подрібнений в блендері. Краще вибрати не занадто солоний сир, вершковий сир добре підійде. Олія холодна з борошном і жовтком в блендері.

2,2 км Додаємо твердий сир до масляної суміші. На цьому етапі кунжут і спеції можна додавати в тісто, якщо потрібно.

3. У Формуйте кульку тіста, загорніть її в плівку і вставте в холодильник на 30 хвилин.

4. У Прокочуйте тісто в колі, зробіть отвори в ній трубкою і наріжте акуратними трикутними шматочками. Ця форма буде надавати тріщини з запамороченням успіху!

5. Умань Затишна закуска на 10 хвилин при температурі 180 градусів.

6. Жнівень Він виглядає...

Щоб підкреслити смак тріщин допоможе білий соус, сметана зі спеціями, можна злегка посипати їх оливковою олією і посипати сіллю паприкою зверху. Експеримент за найкращий смак!

Що мені подобається, що ця закуска варена миттєво. За смаком сирні тріщини не поступаються зберігати тріщини, але вони не містять шкідливих консервантів і підсилювачів смаку. Приготувати одну порцію і негайно приступати до наступного – це знезараження від таблиці миттєво.

Розкажіть своїх друзів, які страви варять для зборів з життєрадісною компанією. Яка ідея?

через takprosto.cc