Вона колись зважена 105 кілограмів. Історія втрати ваги, яку ви хочете поділитися!

Тетяна Рибакова - це не звичайна дівчина. Я не знаю! У школі дівчина Таня страждала від серйозного ожиріння. 105 кілограмів висотою 165 сантиметрів, і це 14 років! Велика дівчина не любила її однокласників, вона страждала від самотності і почуття власної нижчості. Тоді, як підліток, Тетяна зробила чітке рішення про втрату ваги за будь-якої вартості. І вона зробила це! Дівчина, яка позбавлялася від 55 додаткових фунтів, ділить її дивовижну історію. Це дуже обструктивний для всіх, хто хоче схуднути, але не може...

Дівчина почала свій непростий шлях втрати ваги з страшними помилками, які так характерні для новачків. Тетяни почали зірвати, строго обмежити себе в їжі і пішли постійно голодним. Це не принесло останню дію - дівчина зламала від голоду, вона не мала енергії для роботи і відвідування вечірнього відділення університету. Одного разу вона усвідомила, що суп з селери і помідорами робить її хворим, перебування в домашніх умовах і не може вийти з ліжка на 3 дні. Таня прийшла до важливого висновку: здоров'я все ще важливіше, ніж застібка.

Дівчина почала вивчати більше про втрату ваги - читати книги не тільки про харчування і спорт, а й на психології. Тетяна Рибакова, відомий блогер і дієтолог, переконаний, що всі зміни починаються з голови. Якщо ви вважаєте, що це буде!

6808395

Дівчина мала серйозні причини втрати ваги. Таня мріяла про лиття оточуючих чоловіків. Весь дівчина часто ображалася, приниження, названі іменами, і вона хотіла зробити все, щоб зупинити його. Крім того, зайва вага спровокувала короткість дихання, Тетяна була дуже важко прогулятися по сходах, вона не могла жити багато життя молодого чоловіка.

Секрет харчової системи за те, що це назавжди. Що таке дієтичне планування не дієта, але збалансоване, здорове харчування, яке корисно для людини і призначене для використання протягом усього життя. Після втрати 55 кілограмів дівчина припинила близько 50, яка її поточна вага. Іноді відомий блогер і дієтолог Тетяна Рибакова навіть дозволяє собі солодощі і тістечка, але тільки до ноону. Більше білків, менш вуглеводів, здорових спортивних заходів - це запорука успіху і якості схуднення.

Правильне харчування передбачає відторгнення шкідливих продуктів, що багаті «порожня» калорій і шкідливими жирами. Тетяни вірить, що будь-яка шкода може бути знайдена корисною, але не менш смачною заміною. Не кожен може замінити шоколад з чорносливом зі сметаною, але варто! Тепер дівчина виглядає приголомшливо...

«Витрата палива легко, і є розумне право збереження енергії. Ви витрачаєте більше енергії, ніж ви їсти, ви витрачаєте менше, ви отримуєте вагу. Я обирає спорт, ходьба, мій улюблений велосипед, сходи замість ліфтів. Я був дуже вражений, що спосіб життя пов'язаний з станом нервової системи і мислення. Коли я активний, перемістіть багато, їсти здорові продукти, я відчуваю себе щасливою! Капітан, ніж з неналежним харчуванням і сидячим способом життя.

Тетяна Рибакова ділиться своїм досвідом, оскільки вона досягла успіху в тому, що багато людей тільки пасивно мріяли. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ми даруємо пару цінних порад від сміливих і красивих дівчат.

Ви повинні вірити в результат. Ось де все починається. Коли ви перестаєте лікувати вашу ідею, щоб схуднути з скептичною настроєм, всі зміни - вага починає відходити. На початковому етапі дуже корисні приклади людей, які досягали успіху. Я завжди покажу свої старі фотографії своїм клієнтам, тому вони починають вірити, що вони можуть бути занадто тонкими.

Вам необхідно встановити цілі і зрозуміти себе. Чому ви хочете схуднути? Питання досить просто, але не кожен може негайно відповісти на нього. Якщо ви зрозуміли, чому потрібно досягти певної мети, ви розумієте себе. Це один з важливих компонентів результату!

Розділіть основну мету на етапи: простіше досягти бажаного і не відмовитися. Повідомляйте свої маленькі перемоги, отримайте їх! Пам'ятайте, що є багато інших задоволення в житті крім їжі. І всі вони доступні для вас!

Не відкладайте свої наміри до пізнішого часу! Потягніть себе разом і починайте діяти. Дуже часто затримуємо початок дієти, час, щоб купити підписку на тренажерний зал, відкласти те, що ми повинні зробити для себе. Починайте себе спочатку в житті і дива.

Правильне харчування. Продукція Sausage є дуже дорогою в порівнянні з здоровою їжею - сиром, м'ясом, молочною продукцією та яйцями. Замість їжі щось шкідливе і дорого, оберіть те, що добре для вас і сприятиме збереженню здоров'я.

Меню проби для дня згідно плану Тетяни Рибакова:

• сніданок: крупи і білки (1 яйце, вівсяна - 150-200 г), зелений чай (200 мл);
  • Другий сніданок: банан або яблуко, сушені фрукти, горіхи (маленькі ручні);
  • обід: овочевий салат (150 г), варена курка (100 г), каша гречана (150 г);
  • день: риба (100 г), овочева гарнір (150 г), зелений чай (200 мл);
  • вечеря: тушковані овочі (100 г) або яблуко; риба запарена (150 г);
  • Закусочна закуска: кефір, низькожировий ряжанка, йогурт (150 г).

р.

Тетяна Рибакова не тільки змінила свою дієту до здоров'я, вона відмовилася вечерю після 18 років. У поєднанні з спортом, це дало дівчатам підходяще тіло і нове життя! Зараз Таня не хвилюється, що сміється на інших, відчуває себе комфортно і намагається допомогти іншим людям з проблемами, від яких вона страждала в минулому.

Втрата ваги є не тільки важливим для успішного соціального життя. Здоров'я і благополуччя - що робить багато людей позбутися від зайвих кілограмів. Якщо вона зробила це, щоб ви могли! Поділіться цими натхненними історіями з друзями.

через takprosto.cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное