13 теплі спогади про надмірну батьківську опіку, які прогрівають душу

Наше покоління – люди з військовим навчанням! Як наші батьки навчають нас, ніхто не навчить нас. Неважливо, скільки ми обіцяємо, що ми не піднімемо наших дітей таким же чином, сьогодні ми щиро вдячні нашим батькам і батькам, які ми вирощували. Старі чоловіки побігають з нами як письмовий гачок. Щоб бути чесним, преюдіївським, суперстопуванням і перепротектором на їх складі, нам дуже сердитися і помішувати. Але зараз ми маємо щось пам'ятати з дитинства!

Це 13 міцних доказів подолання батьківської любові і догляду, які тільки діти в 60-х і 90-х роках будуть розумітися. Ви пам'ятаєте?

1,1 км Гумові капелюхи
Багато хто з нас в дитинстві заслуговували Ми були досить відверті, і ми втратили щось. Для того щоб не купити нові рукавиці щотижня, батьки просто пришивають їх до гумки, а потім прикріплюють її до куртки, хутра або пальто. Доброго дня!

2,2 км Ключ на тросі
Ключ на тросі був символом незалежності. Нагадуємо, що ваші батьки доручили Вам найцінніше: їх квартира. Ви не хотіли б вдарити обличчя в бруду, тому ви носите, що insignia з головою тримається високою.

3. У Пілінг очей
Пиріг, згідно з багатьма батьками, був найбільш потужною зброєю на зло. Тексти пісень, а це означає: Будь-яка магія, перш ніж вона стала безладною!

4. У Ви не забули.
Так що дитина не забуває прогулятися собакою, забрати взуття від ремонту, піти в бабуся або вийняти сміття, поки ніхто не будинок, батьки змащують хрестом на руці дитини. Наші перші татуювання. .

р.

5. Умань Червона нитка з того ж злий очей.
Це ще один сильний амулет, на якому наші батьки мали високі надії. Я відчуваю, що коріння його походження в капбалістичному навчанні. Радянський Союз був великою родиною народів.

6. Жнівень Послухайте, щоб бути коханим
Можливо, саме тому дівчата нашої країни не мають перерви від валиків!

7. Часник і цибуля для холоду
Варто відзначити, що не тільки бактерії, але і кровососи, вампіри і діти з дворі були спрямовані.

8. У Не дайте свою владу, або ми не маємо свиней.
Ось чому я виросла так... У той час я вичерпував всі нерви мого батька з моїм бідним апетитом! Як їсти душу про мене.

4338345 Габаритний зображення

9. Навігація Не потрапити в машину з незнайомцями.
Дякуємо вам маму і таду, ваш син виріс на соціопаті. Будь-який незнайомець, який підійшов мене.

10. Сидіння і безшумні перед виходом
Я все ще роблю. й

11. Посипати святої води для удачі
Огляд або великий захід? Не можна обійтися без святої води!

12. Якщо ви не заперечуєте, то Gypsies приймуть вас.
Ця інтимізація має безліч варіантів. Деякі батьки лякалися гіпсами, інші поліцією, і деякі з великих і страшних бабаїка.

13.00 р. Кочок тричі на дереві
Парентальна надстава була спадковою. .

О, веселі моменти з дитинства, які прогрівають душу. Зайдіть до свого батька і мати і подякуйте їм за чудовий безтурботний дитинства. Поділіться цими яскравими спогадами з друзями. Ностальгія разом! Ви пам'ятаєте щось інше. Скажіть нам у коментарях.

через igenno.cc