496
Коли гімнастика, акробатика і вело... Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Чи знаєте ви, що є арт-тренінги? Я не чую їх, і я міг залишитися в темряві, якщо я не з'явився в наступному відео. Виявляється, що чемпіонати в художньому велоспорті відбулися з 1956 року. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Уважайтеся, що координує рухи при виконанні трюків на двох колесах не є їх простим завданням. Але досвідчені спортсмени добре роблять.
Цього року її хитрощі викрали всі чешки Ніколь Фурбортова. Відео футаж з місцевих конкурсів EMS-Cup в Німеччині, в якому вона взяла участь, зараз дуже популярна на YouTube. Варто зазначити, що Фрібортова виступала під прапором Словаччини, а не Чехія. Що б не було, є тільки одне, щоб сказати: Cirque du Soleil крічить для такого художника. Шукайте, що це робить!
Я все ще вражений! Дівчина, безсумнівно, має велике майбутнє. Розкажіть своїх друзів про цей талановитий спортсмен, використовуючи статтю. Здивуйте їх незвичайними хитрощами!
через igenno.cc
Цього року її хитрощі викрали всі чешки Ніколь Фурбортова. Відео футаж з місцевих конкурсів EMS-Cup в Німеччині, в якому вона взяла участь, зараз дуже популярна на YouTube. Варто зазначити, що Фрібортова виступала під прапором Словаччини, а не Чехія. Що б не було, є тільки одне, щоб сказати: Cirque du Soleil крічить для такого художника. Шукайте, що це робить!
Я все ще вражений! Дівчина, безсумнівно, має велике майбутнє. Розкажіть своїх друзів про цей талановитий спортсмен, використовуючи статтю. Здивуйте їх незвичайними хитрощами!
через igenno.cc
З військового літопису: 23 фотографії, зроблені на полі бою, які шуддери.
Після його ампутації тату взяв на новий зміст. Але такі дрібниці не поламають реальної людини!