Слон сімейних маршів через готельний зал щороку!

Національний парк «Південний Луангва» в Замбії став справжнім будинком для багатьох диких тварин. Велика кількість екзотичних і рідкісних тварин тут. Тут можна зустріти леви і леопарди, слони і буффало. Такі зустрічі тут розглянуті загальні місця і кілька людей можуть здивувати. Але тут ви можете побачити те, що повісити щелепу навіть найопаливіші циніки, які побачили все в житті.

У цьому національному парку щороку можна побачити незвичайну картину. Слони не тільки приїдуть до дому людей, але навіть пройдуть через зал готелю.

Під керівництвом слона ім. Ванькі Тоуста група слонів походила до улюбленого манго дерева, коли плоди дозрівають. А тварини не піклуються про те, що можна тільки зайти до смачних фруктів через готельний зал.

Слони вибирають манго дерево протягом тривалого часу. І навіть коли невеликий готель був побудований поруч з ним, товстошкірі гіганти не заперечували себе насолоду їсти соковиті плоди манго.

Р

Після їжі тварини люблять відпочивати в тіні дерев, прямо в дворі готелю.

Р

Після закуски, слонова сім'я, очолювана Wanky Toust, ходить спокійно по всій зали.

Завдяки цьому щорічному слоновому знімку, Mfuwe Lodge став досить відомим. Багато туристів з усього світу хочуть забронювати номер в ньому, щоб побачити слонів, які ходять безпосередньо через лобі-готелі.

Рідко знайти таку близькість людей і слонів. Я хочу зустріти себе і побачити цю величну обробку для манго вечері! Якщо ви вражені цим дивовижним сюжетом, не забудьте розповісти друзям про це.

через igenno.cc